Opublikowano wczoraj o 13:43 1 dzień xdddTo mój ulubiony moment odcinka, to co przed i po. Edytowane wczoraj o 13:44 1 dzień przez Rtooj
Opublikowano wczoraj o 14:31 1 dzień W dniu 5.03.2026 o 20:12, Masorz napisał(a):Będzie KOZAK sezon, dziękuję dobranoc.Źle się zestarzało
Opublikowano wczoraj o 15:20 1 dzień 4 godziny temu, Masorz napisał(a):A to jak "przydali" się ludzie z Gen V to jest kurwa top keków Otóż to
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. No najlepszy odcinek sezonu ale żaden to wyczyn. Dobrze, że to już koniec. Ostatnie dwa sezony dramat.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Podsumowując finał i całe ostatnie dwa sezony. Jak dobrze że już koniec
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 18 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Źle się zestarzało No cóż mogę powiedzieć, oszukali nas elegancko.Chociaż te pierwsze 2 czy 3 odcinki to były naprawdę spoko i nie zapowiadało się na katastrofę (chyba).Teraz jak myślę ile oni rzeczy i wątków pominęli to aż kurwa głowa boli.Narzekałem na nowy sezon Daredevil, ale przy S5 The Boys to tamten naprawdę wypada solidnie a S4 Invincible to mistrzostwo świata.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Czekałem na opinie po zakończeniu, żeby ostatecznie przekonać się czy warto oglądać ten serial. No nic, zaraz wleci składanka z najlepszymi akcjami Homelandera na YT i fajrant.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, Masorz napisał(a):No cóż mogę powiedzieć, oszukali nas elegancko.Chociaż te pierwsze 2 czy 3 odcinki to były naprawdę spoko i nie zapowiadało się na katastrofę (chyba).Teraz jak myślę ile oni rzeczy i wątków pominęli to aż kurwa głowa boli.Narzekałem na nowy sezon Daredevil, ale przy S5 The Boys to tamten naprawdę wypada solidnie a S4 Invincible to mistrzostwo świata.Po tym finale aż sram że strachu jak spierdolą finał From bo nie wierzę że ludzie w branży są w stanie zakończyc cokolwiek z rozmachem. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez kudlaty88
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Z From jest o tyle dobrze, że finał nie potrzebuje dużego budżetu. Ale racja, to też pewnie spierdolą, lepiej obejrzeć sobie jakieś anime.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Co do From to może nie będzie katastrofy.W teorii mają jeszcze jeden sezon żeby to zamknąć a chyba nikt normalny nie oczekuje logicznego wyjaśnienia.To jest bajkowe miejsce i takim pozostać powinno a jak koniecznie chcecie wracać do finału LOST to ja chętnie popiszę, gdyż po latach ten finał wcale nie jest zły.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Finał znośny, ale moze mam ptsd po tym chujowym sezonie. "drugi" final ogolnie lepszy od pierwszego, ale caly ten sezon to by mozna zrobic w dwa odcinki, bo pozostale do niczego nie prowadzily i byly fillerami.soldier boy tak se zostal w lodzie, postaci z gen v to po chuj byly tu w ogole, cala akcja z szukanie v1 to tez bylo nie wiadomo po co skoro homelander przegral z eksperymentem francuza xd
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wiadomo że najbardziej zmarnowamy, a raczej olany potencjał był w dyktaturze homopizdy. Mogli na tym spokojnie sezon pociągnąć, a tak to poza 1 odcinkiem tematu w sumie nie było. Wracając jeszcze do finału Antony ładnie pokazał przerażenie, jak odkrył że nie ma mocy. W sumie co z wirusem? Dalej jest i pewnie to odzyskali. Tak samo jak reszta supków- wszyscy się uspokoili i nikomu się nagle nie zamarzy bycie drugim Homelanderem?