Opublikowano wczoraj o 13:43 1 dzień xdddTo mój ulubiony moment odcinka, to co przed i po. Edytowane wczoraj o 13:44 1 dzień przez Rtooj
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W dniu 5.03.2026 o 20:12, Masorz napisał(a):Będzie KOZAK sezon, dziękuję dobranoc.Źle się zestarzało
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 4 godziny temu, Masorz napisał(a):A to jak "przydali" się ludzie z Gen V to jest kurwa top keków Otóż to
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. No najlepszy odcinek sezonu ale żaden to wyczyn. Dobrze, że to już koniec. Ostatnie dwa sezony dramat.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Podsumowując finał i całe ostatnie dwa sezony. Jak dobrze że już koniec
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 18 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Źle się zestarzało No cóż mogę powiedzieć, oszukali nas elegancko.Chociaż te pierwsze 2 czy 3 odcinki to były naprawdę spoko i nie zapowiadało się na katastrofę (chyba).Teraz jak myślę ile oni rzeczy i wątków pominęli to aż kurwa głowa boli.Narzekałem na nowy sezon Daredevil, ale przy S5 The Boys to tamten naprawdę wypada solidnie a S4 Invincible to mistrzostwo świata.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czekałem na opinie po zakończeniu, żeby ostatecznie przekonać się czy warto oglądać ten serial. No nic, zaraz wleci składanka z najlepszymi akcjami Homelandera na YT i fajrant.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, Masorz napisał(a):No cóż mogę powiedzieć, oszukali nas elegancko.Chociaż te pierwsze 2 czy 3 odcinki to były naprawdę spoko i nie zapowiadało się na katastrofę (chyba).Teraz jak myślę ile oni rzeczy i wątków pominęli to aż kurwa głowa boli.Narzekałem na nowy sezon Daredevil, ale przy S5 The Boys to tamten naprawdę wypada solidnie a S4 Invincible to mistrzostwo świata.Po tym finale aż sram że strachu jak spierdolą finał From bo nie wierzę że ludzie w branży są w stanie zakończyc cokolwiek z rozmachem. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez kudlaty88
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Z From jest o tyle dobrze, że finał nie potrzebuje dużego budżetu. Ale racja, to też pewnie spierdolą, lepiej obejrzeć sobie jakieś anime.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Co do From to może nie będzie katastrofy.W teorii mają jeszcze jeden sezon żeby to zamknąć a chyba nikt normalny nie oczekuje logicznego wyjaśnienia.To jest bajkowe miejsce i takim pozostać powinno a jak koniecznie chcecie wracać do finału LOST to ja chętnie popiszę, gdyż po latach ten finał wcale nie jest zły.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Finał znośny, ale moze mam ptsd po tym chujowym sezonie. "drugi" final ogolnie lepszy od pierwszego, ale caly ten sezon to by mozna zrobic w dwa odcinki, bo pozostale do niczego nie prowadzily i byly fillerami.soldier boy tak se zostal w lodzie, postaci z gen v to po chuj byly tu w ogole, cala akcja z szukanie v1 to tez bylo nie wiadomo po co skoro homelander przegral z eksperymentem francuza xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wiadomo że najbardziej zmarnowamy, a raczej olany potencjał był w dyktaturze homopizdy. Mogli na tym spokojnie sezon pociągnąć, a tak to poza 1 odcinkiem tematu w sumie nie było. Wracając jeszcze do finału Antony ładnie pokazał przerażenie, jak odkrył że nie ma mocy. W sumie co z wirusem? Dalej jest i pewnie to odzyskali. Tak samo jak reszta supków- wszyscy się uspokoili i nikomu się nagle nie zamarzy bycie drugim Homelanderem?