Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DIABLO IV

Featured Replies

Opublikowano

Chyba jednak wezmę i tylko pytanie: brać na PS5 na którym nie mam i nie zamierzam mieć Plusa czy na Series S na którym mam Gamepassa ale minusy sa raczej oczywiste

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 239,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• number_nine
    number_nine

nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem 

• Ta gra to jedna wielka beka z masą minusów ale nie mam własnego zdania bo pyerdolę jedno i to samo od początku w tym temacie  a to, że się podpieram opiniami innych recenzentów tylko pokazuje, że sam

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Tak jak pisałem, tego po prostu nie mogli sprdolic, i jeśli tylko nie rozdupcą po drodze tego wozu mikropłatnościami wpływającymi na jakość rozgrywki to fani hack n slash mają co robić długi długi czas. 

Opublikowano

Czuje hajp jak młody chlopczyk który nie mówiąc nic rodzicom zamowil z dostawą do domu oryginalne d2.Stary zaplacil hyhy. Eh to byli czasy:facepalm: Potem jakby tego było mało jak przyszedł rachunek za pierwszy miesiąc grania po batku na modemie to już wogole był mega wkurw.Stawalo się w nocy, przyciskało poduchę do pieca podczas laczenia z www jak modem krecil numer i jechało do rana hc euro hehe. 

Edytowane przez Rash

Opublikowano
12 minut temu, Homelander napisał:

Chyba jednak wezmę i tylko pytanie: brać na PS5 na którym nie mam i nie zamierzam mieć Plusa czy na Series S na którym mam Gamepassa ale minusy sa raczej oczywiste

Jeden chuj, cross save i cross play jest

Opublikowano

Bardzo ważna wzmianka która pojawia się w reckach na poważnych portalach związanych z tym gatunkiem to info odnośnie end gamu.Jest w wielkim skrócie ogromny, wymagający i już na obecną chwilę oferujący szereg różnych aktywności. 

Opublikowano

423,80 PLN za wersję Ultimate na PC po zmianie regionu na Amerykę. Moja najdroższa gra.

Opublikowano

No pewnie wezmę bo w betę fajnie się grało, ale niestety moja bariera ruchania jakaś jeszcze została i nie wyjebie ponad 4 stówy za to żeby pograć w weekend, wezmę już tą zwykłą cyfrówkę z tańszych doładowań :red:

Opublikowano

Zajebiście, że Blizz dowiózł gierke, 88 na meta, bardzo dobry wynik. Zrobić tutorial fabularny i potem wskoczyć na sezonówki i będzie farmienie. 

Opublikowano
22 minuty temu, Shankor napisał:

JA PIER DO LE! :balon:

Jak ktos ma preorder na Sonke to lepiej anulowac i kupić doładowania 100zł za 82zł i wziąć deluxe w cyfrze, wyjdzie taniej, gra sie wczesniej, jest battlepass i jakies kosmetyczne duperele

Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Ten rok i gry AAA :obama:.

Ten miesiąc i AAA, zaraz FF16 na kolejne kilkadziesiat godzin:banderas: Takiego sezonu ogórkowego sie nie spodziewalem

Opublikowano

Ten rok jest zajebisty. Dzisiaj w nocy trzeba już będzie pobrać diabełka bo przy moim necie to różnie może być i w piątek z rana do sanktuarium.

Opublikowano

O chuj chodzi z tym pudłem? Gry nie sprzedasz, bo przypisują niby licencję do konta, ale do grania płyta i tak będzie musiała być w środku? Niezłe akrobacje, wiedzą jak zachęcić do cyfry za 4 bomby

Opublikowano

Wiadomo o której start? Z czwartku na piątek juz da rade coś pograć?