stoodio 2 074 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Przepychajcie się dalej na PW. Mało kto zauważył, że wbrew oficjalnym informacjom PS+/XLG nie są obligatoryjne, aby sobie po prostu pograć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Czyli że se pobiję potworki bez plusa bądź passa? To nie za dobre dają info na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 9 minut temu, jimmyyy8 napisał: Natomiast jebać ich za ten wcześniejszy dostęp za dodatkowy hajs. To nie powinno mieć miejsca i dlatego ludzie próbują to obejść. Dla mnie spoko, bo pewnie dzięki temu nie ma takich kolejek, a w tych dodatkowych 50zl jest battlepass i inne duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 7 minut temu, messer88 napisał: Czyli że se pobiję potworki bez plusa bądź passa? To nie za dobre dają info na ten temat. Tak, też się zdziwiłem. Jestem żywym przykładem - obecnie 15lvl, plus mi się skończył 31 maja... Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Cinematicsy w ultrawide. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Cinematicsy w ultrawide. I 30fpsach? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) 16 minut temu, Rash napisał: I 30fpsach? Mówię o tych cinematicsach poza grą, w grze już niestety 16:9. Edit: Ale i tak wsparcie dla ultrawide oceniam na 8/10. Cienmaticsy w ingame engine tylko w 16:9, filmiki ultra i co najważniejsze gamepaly ultra, bo krążyły informacje, ze to wywalą po becie z racji przewagi w multi, zrobili takie małe animowane czarne pasy w D2R, ale tutaj jest fullscreen :). Uff. Edytowane 2 Czerwca 2023 przez KrYcHu_89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 44 minuty temu, stoodio napisał: Tak, też się zdziwiłem. Jestem żywym przykładem - obecnie 15lvl, plus mi się skończył 31 maja... Note: A Xbox Live Gold or PlayStation Plus subscription will not be required to play Diablo IV during the Open Beta and Early Access weekends in most regions. In Germany, a PlayStation Plus subscription will be required due to ratings requirements. Once Diablo IV launches, a Xbox Live Gold or PlayStation Plus subscription will be required to access some of the game’s multiplayer features. chyba działa bo masz early access Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Może tylko do coopa potrzeba ps+/xbl. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 4 minuty temu, KOMARZYSKO napisał: Może tylko do coopa potrzeba ps+/xbl. nie popisali się z info na ten temat bo nie ma nigdzie konkretów jak to ma działać od przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 22 minuty temu, messer88 napisał: Note: A Xbox Live Gold or PlayStation Plus subscription will not be required to play Diablo IV during the Open Beta and Early Access weekends in most regions. In Germany, a PlayStation Plus subscription will be required due to ratings requirements. Once Diablo IV launches, a Xbox Live Gold or PlayStation Plus subscription will be required to access some of the game’s multiplayer features. chyba działa bo masz early access Niekoniecznie: Cytat So what are the Diablo 4 multiplayer features that require a subscription to PlayStation Plus and Xbox Live Gold? In this case unfortunately Blizzard did not offer precise indications. But based on a tweet from global community development director Adam Fletcher, we learn that these will include the PvP, chat and the ability to form parties with friends and other online players. Fakty są takie, że ten moment można ukończyć grę bez płatnych subskrypcji, czy tak pozostanie - przekonamy się już 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 18 minut temu, maniekboy napisał: SKIN ZA 28$ do Diabełe 4 BRAĆ!!! Ale nie u turka czy argentyńca jak dziad skończony, tylko za pełne PLNy!!! Te ceny to juz nie jest zwykłe dymanie. To fisting rozgrzaną do czerwoności metalową rękawicą wkładaną aż do łokcia To tylko kosmetyka, poki nie daja żadnych bonusów do statow mam to w dupie, a cena normalna raczej, widzialem wyzsze, nawet i po 60 dolcow za skorke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 17 minut temu, maniekboy napisał: SKIN ZA 28$ do Diabełe 4 BRAĆ!!! Ale nie u turka czy argentyńca jak dziad skończony, tylko za pełne PLNy!!! Te ceny to juz nie jest zwykłe dymanie. To fisting rozgrzaną do czerwoności metalową rękawicą wkładaną aż do łokcia No, ale to jest nieobowiązkowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Sam fakt, że w grze jest sklepik z walutą o takiej samej nazwie jak w Immortalu (Platinum) nie wróży dobrze. Jestem pewien, że na kosmetyce się nie skończy. Na początku nie chcą odstraszać graczy, dopiero jak głębiej wsiąkniecie w rozgrywkę to się zaczną różne "promocje". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 18 minut temu, stoodio napisał: czy tak pozostanie - przekonamy się już 6 oby bo trochę mnie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Gdzie odblokowac ten kontent z wersji ultimate? Skrzydelka itd Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 1 godzinę temu, maniekboy napisał: No jak grasz od 20 lat, to nie pomylilem sie z tym wpierdalaniem przez ciebie gowna, jak ja juz gralem w gry aaa to już rozumiem, stary stetryczały dziad znudzony grami musi koniecznie narzekać i psuć zabawę komuś, kto jeszcze ma zajawkę XD EOT, zdechnij Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 3 minuty temu, MichAelis napisał: Gdzie odblokowac ten kontent z wersji ultimate? Skrzydelka itd W mieście chyba, są miejsca odpowiednio oznaczone, jak przejdziesz prolog to będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Aspekty przechodzą na inne postaci? Gram barbem i zodbyłem aspekty dla druida i czarodzieja. Mogę je jakoś wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 10 minut temu, MichAelis napisał: Gdzie odblokowac ten kontent z wersji ultimate? Skrzydelka itd skrzydła to akurat są do diablo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 8 minut temu, Shen napisał: skrzydła to akurat są do diablo 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 4 minuty temu, stoodio napisał: i co w związku z tym? to emotka, ja mowie o kosmetycznych itemach Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 19 minut temu, Lochu napisał: Aspekty przechodzą na inne postaci? Gram barbem i zodbyłem aspekty dla druida i czarodzieja. Mogę je jakoś wykorzystać? Dodany do kodeksu aspekt jest przypisany do konta - nie ważne kim go odblokujesz. Oczywistym jest, że tych dedykowanych dla innej klasy nie użyjesz swoim barbem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) Pograłem jednak przed głównym posiedzeniem wieczorkiem Barbem 2h - pierwsze wrażenia - no to jest "nad" hack&slash, nie żałuję, że nie grałem w betkę, czuć magię day1 i do tego wszystko tak zajebiście chodzi, głowa mała, że to jest jakiś wczesny dostęp. A Polska wersja Lilith (Stenka) i narrator (Fronczewski) to to materiał na lokalizację dekady. 10 lvl - jest epicko. EDIT: Jedyne, co mogę się czepić to te cinematicsy w grze w 30 fps, jest ich sporo na początku gry i może fpsy to tam ciul, ale dziwne, że te 2/3 początkowe były w 16:9, a potem są już w 21:9 normalnie, może jakiś inny rendering. No i gra jest moocno story heavy, więc nie dziwię się Blizzowi, że dla kolejnych postaci kampania ma być opcjonalna. Edytowane 2 Czerwca 2023 przez KrYcHu_89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Dużo rzeczy poprawili wzgledem bety ale popsuli też kamerę w kanapowym coopie i teraz nagminnie zdarza się ze ściany nie znikają przy wejściu do nowego pomieszczenia jak postacie się trochę od siebie oddalają i trzeba napierdalać na ślepo. Mam nadzieje ze to spaczują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi