Moldar 2 242 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Czy te używane gry z diablo to w końcu będą działać jak ktoś kupi z olx? Znajomy chce kupić, ale była pewna panika wcześniej i finalnie nie jestem pewny jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Pytanie do osób co grają Rogue: jaką macie umiejętność główną i specjalną? Ja sam poszedłem w: - Barrage - Shadow Imbuement - Rain of Arrows I pomocne: - Dark shroud - Concealment Póki co brak większych problemów (43 poziom), ale zastanawiam się co będzie potem. Edytowane 14 Czerwca 2023 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Ja używam Puncture i Twisting Blades, zależy czy idziesz w łuki/kusze czy noże Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 W łuk/kusze. Zaktualizowałem swój post. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 https://www.icy-veins.com/d4/guides/flurry-rogue-build/ Ja zrobiłem Respec j poszedłem w to. Koszę jak pojebany. Nie dość, że bije to leczy + pułapki przewracają wszystkich wokół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Mi trochę brakuje wyszukiwarki party do dungeonow itp bo trochę czuje się samotny w tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 8 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Ktoś mi podpowie jak wygląda endgame? Kończę całą fabułę i jak wygląda dalej gra? Jakie są lokacje/rzeczy do robienia żeby grać po kampanii nawet kilkaset godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 27 minut temu, aset napisał: Ktoś mi podpowie jak wygląda endgame? Kończę całą fabułę i jak wygląda dalej gra? Jakie są lokacje/rzeczy do robienia żeby grać po kampanii nawet kilkaset godzin? IMO tak średnio. Wbity mam 65 lvl i tak trochę bez szału tak naprawdę, nie ma nic co mnie przyciąga już do gierki, nie ma takiego "kurczę muszę jeszce pofarmić aby wydropić dobry gear". Robię dungony na lvlu 20+, zbieram kryształki ale to wszystko takie odtwórcze. Czekam na sezon aby wlecieć z nową postacią i zobaczymy co będzie.To skalowanie mocno męczy, bo co lvl tak naprawdę dropisz sprzęt z wyższym poziomiem etc. 4 godziny temu, Shago napisał: Pytanie do osób co grają Rogue: jaką macie umiejętność główną i specjalną? Ja sam poszedłem w: - Barrage - Shadow Imbuement - Rain of Arrows I pomocne: - Dark shroud - Concealment Póki co brak większych problemów (43 poziom), ale zastanawiam się co będzie potem. Do 50 lvlu leciałem sobie z łukiem jak przecinak, później zmieniłem na daggery i farmi się 10 razy szybciej. Flurry + twisted blade ora wszystko jak lec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Glyphy wypadają gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 4 minuty temu, Soul napisał: Glyphy wypadają gdzie? Lecą za eventy i za te mocniejsze dungeony, tam tego pełno wypada. Ogólnie chyba wszędzie mogą dropić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 9 minut temu, Soul napisał: Glyphy wypadają gdzie? Wszedzie od koszmaru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Kolejny filmik pana z tvgry (doświadczony gracz hack&slash), z którym się zgadzam w 100%. A wy co? Klaszczecie uszami, że wam blizzard obcina ilość mobów w dungeonach? 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 World bossik za 6 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Tylko u mnie kolory sie zmienily? Jakies duzo bardziej nasycone sa. Szczegolnie widac na podgladzie legendarnych itemow Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Myślicie ze dodadzą wyszukiwarkę party do dungeonow bo wielki świat robią grę w stylu mmo a tak naprawdę czuje sie samotnie w tym świecie i samemu nie będzie sie chciało farmic bo i po co Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 610 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 8 2 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 No ale te zmiany Blizzarda przecież są tragiczne, nie mówice mi że jest tu chociaż jedna osoba która się z tym zgadza:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 6 minut temu, Faranell napisał: No ale te zmiany Blizzarda przecież są tragiczne, nie mówice mi że jest tu chociaż jedna osoba która się z tym zgadza:D No ja nawet nic nie zauważyłem co zmienili, ale ja gram 2 godziny dziennie i jeszcze nie skończyłem kampanii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 2 minuty temu, bartiz napisał: No ja nawet nic nie zauważyłem co zmienili, ale ja gram 2 godziny dziennie i jeszcze nie skończyłem kampanii. Ja akurat gram od wczesnej premiery prawie codziennie i tłuczemy dungeony z ekipą, wczoraj już w lochach było pusto i trzeba było mobów szukać - no nie o to chodzi w takich grach. Teraz wbić 100 lvl to będzie katorga, jeżeli dalej będą ograniczali ilość mobów. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Aha, no jedynie co gdzieś czytałem jakiś wysryw content creatora to wszyscy płaczą że jakiś jeden dungeon został znerfiony który wszyscy farmili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 4 minuty temu, Faranell napisał: Ja akurat gram od wczesnej premiery prawie codziennie i tłuczemy dungeony z ekipą, wczoraj już w lochach było pusto i trzeba było mobów szukać - no nie o to chodzi w takich grach. Teraz wbić 100 lvl to będzie katorga, jeżeli dalej będą ograniczali ilość mobów. Czego ty oczekujesz od gry dla casuali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 11 minut temu, bartiz napisał: Aha, no jedynie co gdzieś czytałem jakiś wysryw content creatora to wszyscy płaczą że jakiś jeden dungeon został znerfiony który wszyscy farmili. Nawet nie jeden, bo ja akurat tych dungenów gdzie każdy expił nie grałem, zmiany poszły dość globalnie. 10 minut temu, GearsUp napisał: Czego ty oczekujesz od gry dla casuali Jednak spodziewałem się czegoś więcej, no ale czasy takie a nie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Ja też mam lekki ból dupy, że nie ma Diablo 4 na Switcha, bo w 2 i 3 idealnie mi się grało przenośnie, ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Kumpel wreszcie skończył story, poszlismy na mój ulubiony dungeon, nie widziałem, żeby go znerfili, dropiło aż miło, no i wyskoczył Butcher. W party to już nie ma żadnego wyzwania, jeszcze mi wydropił drugą sztukę afiksu, który trafiłem pierwszy raz dopiero na 61lvl, przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi