Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple TV +

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 316,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajawka 2 sezonu Severance - premiera 17 stycznia 2025. Szkoda, że tak długo jeszcze trzeba czekać, liczyłem że będzie jeszcze w tym roku.    

• Jestem mocno zaintrygowany, trailer mnie kupił.

Opublikowano

Jak tam samo. Nie dość, że jakościowo to petarda to bardzo dobrze się prezentował. Chyba sprawdzę przez Was  polecane pierwsze odcinki - notabene genialny pomysł - i jak kilka seriali zaiskrzy to wykupie abonament. Trochę tego dużo będzie, ale Apple chyba nie jest drogi?

Opublikowano
W dniu 25.09.2021 o 11:30, sprite napisał:

A czytał ktoś cykl Fundacji? Warto? Bo chyba sobie machnę oryginalną trylogie przed serialem.

Jestem po pierwszych 3 tomach goraco polecam , szczególnie że czyta sie szybko bo jakieś obszerne nie są.

Opublikowano

Jestem po pierwszym odcisku Fundacji, Ted Lasso oraz MQ. Ogólnie czy mi się tylko wydaje czy one są zajebiste? :) No nic pooglądam jeszcze i chyba wleci kolejny abonament

Opublikowano

Fundacja po pierwszym odcinku spore rozczarowanie, ale może dalej będzie lepiej. 

Opublikowano

Nie pozostaje nic innego niż tylko radować się. Apple zamówiło drugi sezon Foundation :D

Edytowane przez Kymel

Opublikowano
  • Autor

Drugi sezon Morning Show trzyma poziom, jest na wieksza skale, duzo sie dzieje i prawie kazdemu w programie odbila palma xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hejka. 

Jeśli ktoś współdzieli konto z rodzina/znajomymi i ma wolne miejsce w Apple TV to jestem zainteresowany dołączeniem do usługi. (oczywiście za odpowiednią comiesięczną opłatą)

Zapraszam na priv. 

Edytowane przez bulaxyz82

Opublikowano

Apple też idzie w koreańszczyznę.

Opublikowano

Widziałem już z miliard seriali poświęconych temu tematowi, więc raczej spasuję.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Godzinę temu, Moldar napisał:

Dziwna ta fundacja, ciężko mi to ocenić, trochę czuję, że to taki niewykorzystany potencjał. Zobaczymy co tam wyjdzie w drugim sezonie.

Skończyło się już?

Opublikowano

Ja skończyłem na 4 odcinku.

Mam wrażenie, że pilot był najlepszy a potem poziom opadł.

Kurde i jak przeczytałem, że cały 5 miał być z flashbacków to jakoś mi się odechciało.