Skocz do zawartości

Apple TV +

Featured Replies

Opublikowano

Z See drugim sezonem chyba tak samo było dwa na start odcinki. Ja Foundation dziś na wieczór dopiero odpalę. 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 301,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajawka 2 sezonu Severance - premiera 17 stycznia 2025. Szkoda, że tak długo jeszcze trzeba czekać, liczyłem że będzie jeszcze w tym roku.    

• Jestem mocno zaintrygowany, trailer mnie kupił.

Opublikowano

Jak tam samo. Nie dość, że jakościowo to petarda to bardzo dobrze się prezentował. Chyba sprawdzę przez Was  polecane pierwsze odcinki - notabene genialny pomysł - i jak kilka seriali zaiskrzy to wykupie abonament. Trochę tego dużo będzie, ale Apple chyba nie jest drogi?

Opublikowano
W dniu 25.09.2021 o 11:30, sprite napisał:

A czytał ktoś cykl Fundacji? Warto? Bo chyba sobie machnę oryginalną trylogie przed serialem.

Jestem po pierwszych 3 tomach goraco polecam , szczególnie że czyta sie szybko bo jakieś obszerne nie są.

Opublikowano

Jestem po pierwszym odcisku Fundacji, Ted Lasso oraz MQ. Ogólnie czy mi się tylko wydaje czy one są zajebiste? :) No nic pooglądam jeszcze i chyba wleci kolejny abonament

Opublikowano

Fundacja po pierwszym odcinku spore rozczarowanie, ale może dalej będzie lepiej. 

Opublikowano

Nie pozostaje nic innego niż tylko radować się. Apple zamówiło drugi sezon Foundation :D

Edytowane przez Kymel

Opublikowano
  • Autor

Drugi sezon Morning Show trzyma poziom, jest na wieksza skale, duzo sie dzieje i prawie kazdemu w programie odbila palma xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hejka. 

Jeśli ktoś współdzieli konto z rodzina/znajomymi i ma wolne miejsce w Apple TV to jestem zainteresowany dołączeniem do usługi. (oczywiście za odpowiednią comiesięczną opłatą)

Zapraszam na priv. 

Edytowane przez bulaxyz82

Opublikowano

Apple też idzie w koreańszczyznę.

Opublikowano

Widziałem już z miliard seriali poświęconych temu tematowi, więc raczej spasuję.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwna ta fundacja, ciężko mi to ocenić, trochę czuję, że to taki niewykorzystany potencjał. Zobaczymy co tam wyjdzie w drugim sezonie.

Opublikowano
Godzinę temu, Moldar napisał:

Dziwna ta fundacja, ciężko mi to ocenić, trochę czuję, że to taki niewykorzystany potencjał. Zobaczymy co tam wyjdzie w drugim sezonie.

Skończyło się już?

Opublikowano

Ja skończyłem na 4 odcinku.

Mam wrażenie, że pilot był najlepszy a potem poziom opadł.

Kurde i jak przeczytałem, że cały 5 miał być z flashbacków to jakoś mi się odechciało.