Opublikowano 25 września 20213 l Z See drugim sezonem chyba tak samo było dwa na start odcinki. Ja Foundation dziś na wieczór dopiero odpalę.
Opublikowano 25 września 20213 l A czytał ktoś cykl Fundacji? Warto? Bo chyba sobie machnę oryginalną trylogie przed serialem.
Opublikowano 26 września 20213 l Jak tam samo. Nie dość, że jakościowo to petarda to bardzo dobrze się prezentował. Chyba sprawdzę przez Was polecane pierwsze odcinki - notabene genialny pomysł - i jak kilka seriali zaiskrzy to wykupie abonament. Trochę tego dużo będzie, ale Apple chyba nie jest drogi?
Opublikowano 26 września 20213 l A nie wiem ja jadę na roku free przy zakupie telefonu. Morning Show sobie obczaj.
Opublikowano 27 września 20213 l W dniu 25.09.2021 o 11:30, sprite napisał: A czytał ktoś cykl Fundacji? Warto? Bo chyba sobie machnę oryginalną trylogie przed serialem. Jestem po pierwszych 3 tomach goraco polecam , szczególnie że czyta sie szybko bo jakieś obszerne nie są.
Opublikowano 28 września 20213 l Jestem po pierwszym odcisku Fundacji, Ted Lasso oraz MQ. Ogólnie czy mi się tylko wydaje czy one są zajebiste? No nic pooglądam jeszcze i chyba wleci kolejny abonament
Opublikowano 28 września 20213 l Fundacja po pierwszym odcinku spore rozczarowanie, ale może dalej będzie lepiej.
Opublikowano 7 października 20213 l Nie pozostaje nic innego niż tylko radować się. Apple zamówiło drugi sezon Foundation Edytowane 7 października 20213 l przez Kymel
Opublikowano 7 października 20213 l W chwili obecnej nie wiem do czego ten serial zmierza, ale póki co ogląda się całkiem fajnie.
Opublikowano 12 października 20213 l Autor Drugi sezon Morning Show trzyma poziom, jest na wieksza skale, duzo sie dzieje i prawie kazdemu w programie odbila palma xD
Opublikowano 25 października 20213 l Hejka. Jeśli ktoś współdzieli konto z rodzina/znajomymi i ma wolne miejsce w Apple TV to jestem zainteresowany dołączeniem do usługi. (oczywiście za odpowiednią comiesięczną opłatą) Zapraszam na priv. Edytowane 25 października 20213 l przez bulaxyz82
Opublikowano 26 października 20213 l Co taka cisza o Inwazji? 3 odcinki dostępne. Fajnie się zaczyna, 3 trochę usiadła akcja. Jak narazie jest okej.
Opublikowano 26 października 20213 l Widziałem już z miliard seriali poświęconych temu tematowi, więc raczej spasuję.
Opublikowano 3 listopada 20213 l https://hdtvpolska.com/jak-ogladac-apple-tv-za-darmo-na-telewizorze-lg/ Super, obejrzę kilka hiciorów Apple, wystarczy mieć LG Smart Tv 2016-2021
Opublikowano 19 listopada 20213 l Dziwna ta fundacja, ciężko mi to ocenić, trochę czuję, że to taki niewykorzystany potencjał. Zobaczymy co tam wyjdzie w drugim sezonie.
Opublikowano 19 listopada 20213 l Godzinę temu, Moldar napisał: Dziwna ta fundacja, ciężko mi to ocenić, trochę czuję, że to taki niewykorzystany potencjał. Zobaczymy co tam wyjdzie w drugim sezonie. Skończyło się już?
Opublikowano 20 listopada 20213 l Ja skończyłem na 4 odcinku. Mam wrażenie, że pilot był najlepszy a potem poziom opadł. Kurde i jak przeczytałem, że cały 5 miał być z flashbacków to jakoś mi się odechciało.