Opublikowano 11 września 20222 l Skonczylem dzisiaj ogladac Black Bird. Apple jak zwykle trzyma dobry poziom, nie spodziewalem sie ze to prawdziwa historia. W odbiorze przeszkadzal mi tylko glowny bohater ktory wygladal jak chodzaca reklama metanabolu, z kolei grubas swietny.
Opublikowano 1 października 20222 l 14 października ma się ukazać serial na podstawie książki Shantaram. https://tv.apple.com/pl/show/umc.cmc.atxsrive40xli3zh3uxjimut?ign-itscg=10200&ign-itsct=SHA_EM Mam ją w audiobooku, przesłuchałem kilka razy i tym razem chętnie obejrzę. Książka jest bardzo długa, wielowątkowa a scenariusz wystarczyłby na nakręcenie kilku filmów albo zrobienie kilku gier. Akcja rozgrywa się głównie w Indiach, w Bombaju bodajże, a bohaterem jest zbieg z australijskiego więzienia. Polecam w ciemno.
Opublikowano 21 października 20222 l 36 minut temu, sprite napisał: Shantaram ktoś ogląda? Tak. Spoko jednak bardzo szybko poszło w popchnięciu fabuły do przodu. Dopiero trzeci odcinek, a już poznał Karibaya, ma jakąś relację z tą laską. Wydaje mi się, że jeszcze sporo się działo po drodze a co nie zostało pokazane. Chyba, że coś pomieszałem.
Opublikowano 21 października 20222 l Dzisiaj wleciał II sezon Acapulco, który gorąco polecam, dla mnie serial ma taki sam vibe jak Ted Lasso. Zdecydowanie zasługuje na uwagę, ciepła i sympatyczna komedyja.
Opublikowano 24 października 20222 l Sporo wołają. Ja mam te 6 miesięcy free z PlayStation i raczej nie będę przedłużał, ale te ich produkcję trzymają bardzo wysoki poziom.
Opublikowano 25 października 20222 l Skończy się darmowy to będę brał tylko jak pojawi się coś ciekawego i będzie już w całości.
Opublikowano 25 października 20222 l 14 godzin temu, Square napisał: Sporo wołają. Ja mam te 6 miesięcy free z PlayStation i raczej nie będę przedłużał, ale te ich produkcję trzymają bardzo wysoki poziom. Za Apple TV+ sporo, ale już Apple One "Dla Ciebie" (TV+, Music, Arcade) za 34,99 zł jest nadal opłacalne Obecnie oglądam See i całkiem wciągający serial, w połowie pierwszego sezonu jakieś dziwne akcje odchodzą. Taki trochę klimat Horizona z PS
Opublikowano 25 października 20222 l SEE na razie widziałem pierwszy ep tylko, darmowe mam do stycznia to powinienem obejrzeć do tego czasu. Potem kiedyś się tam weźmie na miesiąc jak będą nowe sezony Teda Lasso i Rozdzielenia.
Opublikowano 25 października 20222 l Ostatnio zacząłem 3 sezon See no i tak średnio bym powiedział. Opcja One fajna, jakby się człowiek przesiadł ze Spotify jednak zdecydowanie bardziej mi odpowiada od jabłkowego music.
Opublikowano 25 października 20222 l A krążyły opinie, że podobno 3 sezon lepszy od pierwszego Ja korzystam z obydwóch: jak mi Spotify średnio dopasuje listę, to używam Apple Music i odwrotnie. No i w Apple Music masz lepszą jakość muzyki np. losless niż w darmowym Spotify. Hehe, ale i tak wolę Spotify (darmowe), bo mi lepiej dopasowuje playlisty jak na razie i sponsoruje Barcelonę
Opublikowano 25 października 20222 l Ten pakiet One w wersji rodzina można sobie dzielić nie mieszkając ze sobą? W tych "arcade" są jakieś ciekawe gierki czy same popierdółki? Do muzyki mam darmowego Spotifaya, a ostatnio odkryłem, że dobrze sprawdza się youtube Music. Mam z rodziną abonament na podstawowego YT, a muzyka tam jest w pakiecie. Całkiem spoko jak na moje wymagania.
Opublikowano 25 października 20222 l 5 minut temu, Elitesse napisał: Ten pakiet One w wersji rodzina można sobie dzielić nie mieszkając ze sobą? W tych "arcade" są jakieś ciekawe gierki czy same popierdółki? Można, kwestia dodania użytkowników do rodziny po AppleID. Gry jak to gry na telefon - moim zdaniem rewelacji nie ma ale np. w Frogger in Toy Town przyjemnie zabiłem czas w samolocie gdy nie miałem ze sobą Switcha i ten tytuł mogę polecić. W dniu 21.10.2022 o 12:36, bulaxyz82 napisał: Dzisiaj wleciał II sezon Acapulco, który gorąco polecam, dla mnie serial ma taki sam vibe jak Ted Lasso. Zdecydowanie zasługuje na uwagę, ciepła i sympatyczna komedyja. Potwierdzam - jest super. Szkoda, tylko że odcinki dawkują, ale naprawdę warto obejrzeć. Edytowane 25 października 20222 l przez Bowser
Opublikowano 3 listopada 20222 l https://www.pepper.pl/promocje/2-miesiace-apple-tv-dla-nowych-i-powracajacych-uzytkownikow-594198?page=2#comments
Opublikowano 3 listopada 20222 l Senkju e-kolego za info. Teraz pytanie co jest tam ciekawego do obejrzenia? Bo tak przeglądam te filmy i seriale i żaden tytuł nic mi nie mówi.
Opublikowano 3 listopada 20222 l Poprzeglądaj sobie ostatnie strony tematu. Już kilka razy było to samo pytanie.
Opublikowano 3 listopada 20222 l No spoko, dzięki. Ten Black Bird brzmi ciekawie i nie ma zbyt wiele odcinków, więc akurat przez weekend się obejrzy.
Opublikowano 3 listopada 20222 l Morning Show, See, For the Mankind no i przede wszystkim Mythic Quest
Opublikowano 3 listopada 20222 l Szkoda, że nie działa dla tych z darmowymi 6 miesiącami od PlayStation
Opublikowano 3 listopada 20222 l Mi się kończy z PS+ pod koniec miesiąca, więc mam nadzieję że zadziała jako dla powracającego. Te 6 miechów z ps plus to w ogóle przedłużyło mi aktywną subskrypcję co dawali rok przy zakupie urządzenia.
Opublikowano 5 listopada 20222 l ktoś mi może wyjaśnić? Mam subskrypcje, ale nie wszystko jest dostępne w serwisie?