Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ciężko żeby fragment na małym statku zerwał gacie ale jeśli podczas gry mają być takie detale i oświetlenie to obok samolotów druga gra na nowych konsolach która :banderas:

DimwittedLeafyGoat-size_restricted.gif

tenor.gif?itemid=16457068

chip5tjap.gif

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor

Nowe nextgenowe Halo dostępne na premiere za 4zł w gamepassie* :banderas: pięknych czasów dla xboxa dożyliśmy

ale i tak pewnie kupie kolekcjonerke 

Opublikowano

Zastanawiam się jak poprowadzone zostanie multi, bo jedna sprawa myszka i klawiatura w piratach, a druga w skillowym shooterze. Oddzielne serwery? Bullet magnetism tylko dla konsolowców?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
  • Autor

pewnie tak jak we wszystkich grach Microsoftu. Czyli będzie możliwość wyłączenia crossplayu i tyle.

Opublikowano

Zrobię to samo co w gearsach 5 - pierwsza rzecz po włączeniu gry, to ustawienie crossplay na off.

Opublikowano

Jeff Grubb mówił ostatnio w podcascie z przekonaniem, że multi będzie za friko, a teraz jeszcze Klob.

Opublikowano

Ja sobie nie wyobrażam, żeby użytkownicy pc czy xcloud na smartfona/TV nie płacili za grę online, a na konsolach pozostał paywall. To się musi stać. Wiele osób nie kupuje konsol z tego powodu, a teraz może będzie mocny argument na korzysć xboksa.

Opublikowano

Ciekawe co by się stało z grami z GWG, gdyby rzeczywiście zrezygnowali z Golda. Wymagałyby gamepassa do uruchomienia czy przypisane do konta na stałe? Nie mogę się doczekać czwartku i zapowiedzi gierek :xboss:

Opublikowano
  • Autor

Mr Spencer tear down this wall

Opublikowano

Też już jestem niemal pewien, że zrezygnują z płatnego online. Budują ten wielki ekosystem Xboxa i zmuszanie tylko jednej strony do płacenia gryzie się z całym zamysłem.

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

Ciekawe co by się stało z grami z GWG, gdyby rzeczywiście zrezygnowali z Golda. Wymagałyby gamepassa do uruchomienia czy przypisane do konta na stałe? Nie mogę się doczekać czwartku i zapowiedzi gierek :xboss:

No ja mam nadzieje, że gry z GwG po prostu odejdą do lamusa 

Opublikowano

Nie ma sortowania, zeby byly tylko demka summer of gaming. Jeszcze nie wszystko jest, bo to sie oficjanie chyba jutro zaczyna.

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

No ja mam nadzieje, że gry z GwG po prostu odejdą do lamusa 

Myslalem o tych, ktore juz mamy.

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Jeff Grubb mówił ostatnio w podcascie z przekonaniem, że multi będzie za friko, a teraz jeszcze Klob.

Klob to kretyn, rok hajpował druga część jednej z ulubionych gier kojarzonych z Xboxem i chodziło o hellblade 2 :yao:

Insajder od przecieków z ps5 pisał wczoraj że gold zniknie ale będzie wymagany XGP.