Opublikowano 23 lipca 20204 l Cena 4K/60. Czekać tylko na graficzne killery pod 4K/30 dedykowane pod XSX.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Nie macie wrażenia, że ten brodaty pomocnik skończy się misjami eskortowymi ?
Opublikowano 23 lipca 20204 l Teraz, Bigby napisał: 4K60. Coś za coś. Poza tym crossgen. No ale nie tak powinno zaczynać się pokaz xd
Opublikowano 23 lipca 20204 l Zapomniałem że leci pl konfa. Niech ktoś jej powie, że może oddychać xD
Opublikowano 23 lipca 20204 l Używanie tej linki wygląda tak dziwnie, sztucznie, ale ogólnie myślę, że ok. Ten dźwięk, jak schodzi osłonka
Opublikowano 23 lipca 20204 l Jesssu jakie to halo nudne w polowie dema już bym odpadł, który raz oni próbują to sprzedać... Graficznie to taka obecna generacja bez przycinek.
Opublikowano 23 lipca 20204 l 1 minutę temu, Bigby napisał: 4K60. Coś za coś. Poza tym crossgen. przypomnę może, że wszystko przez następne 2 lata ma być crossgenem
Opublikowano 23 lipca 20204 l O (pipi)a jak to Halo przeciętnie wygląda. Masakra, tym się tak jarać? BTW. miałem przypadkowo włączony polski stream Xboxa. HALO INFANAJT. xD