Opublikowano 23 lipca 20204 l Szczerze mówiąc to oprócz medium straszny crap... Ciekawy jestem kiedy XBOX odbije sie zakupami nowych studiow...
Opublikowano 23 lipca 20204 l No ta MMO podróba Xenoblade Chronicles X to chyba gra, w którą bym najchętniej zagrał z tej konferencji.. nawet twarze wyglądają podobnie :I Jakby co to wiem, że to PSO, ale wygląda jak podróba XCX Edytowane 23 lipca 20204 l przez funditto
Opublikowano 23 lipca 20204 l Trzeba z przykroscia stwierdzic, ze za 2 tygodnie Sony ladnie zaora MS swoja konfa
Opublikowano 23 lipca 20204 l Everwild, Psychonauts 2 i The Medium to najlepsze tytuły póki co. Gra Obsidianu też spoko, ale ciężko ocenić po samym CGI.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Teraz, Bigby napisał: Everwild, Psychonauts 2 i The Medium to najlepsze tytuły póki co. Gra Obsidianu też spoko, ale ciężko ocenić po samym CGI. Dla mnie Halo jednak też.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Po tym co zobaczyłem, to nie chce mi się wierzyć, że studia, które Microsoft kupił będą w przyszłości produkowały hity AAA, które mają rywalizować z Sony. Zostają pewnie znowu Halo, Forza i Gearsy. Chciałem jeszcze napisać, że minusem jest brak jakiejkolwiek zapowiedzi Fable, ale jednak nie Edytowane 23 lipca 20204 l przez Grzes!ek