Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

512GB? Przecież już na obecnej generacji 1TB to jakiś żart. Cięcie kosztów to jedno, ale konsola nowej generacji z dyskiem takiej pojemności to półprodukt imo.

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
7 minut temu, Hum napisał:

Przecież nie wszystkie gry ważą po 100 GB. Nawet jeśli, to spokojnie zainstalujesz 2-3 duże i na indyka też miejsce wystarczy. 

Zdaje sobię z tego sprawę, mimo wszystko to mało, mam nadzieję że faktycznie będzie możliwość rozbudowy pamięci,ja i tak celuje w XSX

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

512GB? Przecież już na obecnej generacji 1TB to jakiś żart. Cięcie kosztów to jedno, ale konsola nowej generacji z dyskiem takiej pojemności to półprodukt imo.

to jest zagrywka  jak w każdej dziedzinie obecnie. Podstawka jak najbardziej okrojona by przyciągnąć ceną i dokupuj 

Opublikowano

Dziwi mnie, że nadal to kogoś dziwi w 2020 r.

Opublikowano

Ludzie za 299 chcieli by cuda wianki, niestety tak to nie działa, na darmo tego dodatkowego dysku 1TB nie zrobili ;)

Opublikowano

ale mnie xbox podjarał dziś. Pracować przez nich nie mogę.

Opublikowano

A jak myślicie zaś odpali gry z ones czy w wersji z onex? No bo GPU będzie na podobnym poziomie mocy a jednak emulacja trochę kosztuje zasobów. Czy CPU, ram i SSD nadgonią aby dociągnąć do jakość xox? 

Opublikowano
4 minuty temu, creatinfreak napisał:

A jak myślicie zaś odpali gry z ones czy w wersji z onex? No bo GPU będzie na podobnym poziomie mocy a jednak emulacja trochę kosztuje zasobów. Czy CPU, ram i SSD nadgonią aby dociągnąć do jakość xox? 

XSS to wydajność o 50% lepiej niż Xbox One X + dysk ssd czemu miałby nie nadgonić? 1080p 60fps powinien robić z palcem w USB.

Opublikowano
  • Autor

przynajmniej kolorystycznie do siebie pasują ;)

Opublikowano

Po dzisiejszym "wycieku" raczej jestem zdecydowany na kombo ps5+xss. No chyba, że ps5 wyjebie z ceną z kosmosu to poczekam i na razie wezmę xsx. Chociaż może jak finanse pozwolą to i dwie najmocniejsze wersję konsol wpadną. Ale to liczę, że ps na premierę a Xbox wraz z halo (trochę też ze względu na żonę aby nie mówiła, że mnie pojebało i dwie konsole na raz kupuje).

Opublikowano

cena w uk to £250, wow nie spodziewalem sie tego myslalem ze bedzie jak zawsze przelicznik 1:1 

gdyby XSX tez wycenili na £450 to petarda, no i najepsze ze bedzie mozna ja kupic poprzez Xbox All Access :banderas:

Opublikowano

Kurde fajniusi ten mały klocek ; /

2msc będę zastanawiał się co kupić. Weźcie napiszcie, że na xboxie nie będzie gier do 2022, bo inaczej kupie combo tv + SX ;v

Opublikowano

TV 4K do konsoli maks 1440p? Widzę poważną lukę w tym planie.

Opublikowano
2 minuty temu, kubson napisał:

myslalem ze bedzie jak zawsze przelicznik 1:1

Przelicznik 1:1 jest przy USD:EUR, w funtach zawsze jest mniej.

Opublikowano
  • Autor

z tego co wiadomo to M$ planuje wejść z All Access na wiele rynków, wiadomo np. że program wystartuje we Francji i Wielkiej Brytanii, ale o Polsce nic się słyszałem.

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

W opcji SS nie biorę TV i gram na 1080 przez rok-dwa, ewentualnie biorę monitor ; p

Gdyby były jakieś next genowe gierki na premierę to bym się nie zastanawiał, a tak to moja wewnętrzna cebula walczy.

Opublikowano

Aaaaa, Series X. Na fali nie doczytałem i myślałem, że piszesz o Series S. Z doświadczenia wiemy, że jak grasz dużo to mocniejsza konsola jest jedynym słusznym wyborem.

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

I tak już raczej nie kupi telewizora nie-4k ale w takim przypadku do XSS rozważałbym monitor jakiś 

Opublikowano
7 minutes ago, Square said:

Przelicznik 1:1 jest przy USD:EUR, w funtach zawsze jest mniej.

no nie do konca, zalezy od produktu taki np Switch Lite $199-€199-£199