Opublikowano 19 listopada 20204 l Autor każda gra ma centrum gry, w którym zbierane są różne statystyki w tym często czas gry
Opublikowano 19 listopada 20204 l Rozwala mnie ilość różnorodnych aplikacji w sklepie. Tutaj jest wszystko w sumie. Taki kombajn multimedialny jak PS3 w porównaniu z X360, tylko bardziej.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 41 minut temu, ASX napisał: każda gra ma centrum gry, w którym zbierane są różne statystyki w tym często czas gry Naprawili to juz? Pamietam, ze na One byly z tym cyrki od jakiegos czasu, a takie Gearsy Tactics np. w ogole nie maja statystyk, a nie jest to jednostkowy przypadek.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Czy gdzieś można sprawdzić jakie gry są w pamięci QR? Da się ręcznie je stamtąd usuwać?
Opublikowano 19 listopada 20204 l Xbox chyba sam usuwa najdawniej używaną grę z QR na rzecz nowej którą odpalamy.
Opublikowano 19 listopada 20204 l no wlasnie...w pasku start sa 4 gry ostatnio uzywane (aplikacje). Ostatnio odpalila mi sie gra dzieki QR a nie bylo jej na pasku wiec fajnie jakby bylo widac ze cos tam dziala w tle
Opublikowano 19 listopada 20204 l A jak wy tego qr aktywujecie? Gram tylko w jedną grę na razie i za każdym razem od nowa xD To do home trzeba wyjść?
Opublikowano 19 listopada 20204 l Niczego nie trzeba robić. Gra jest w QR do póki nie dasz opcji "zamknij"
Opublikowano 19 listopada 20204 l 9 minutes ago, 20inchDT said: A jak wy tego qr aktywujecie? Gram tylko w jedną grę na razie i za każdym razem od nowa xD To do home trzeba wyjść? To działa strasznie w kratkę, a w przypadku niektorych gier w ogóle.
Opublikowano 19 listopada 20204 l A w ogóle to Microsoft ma w planach wprowadzić coś takiego jak motywy? Coś podobnego w stylu PS?
Opublikowano 19 listopada 20204 l Autor Niby są dynamiczne motywy (na razie w sumie tylko jeden) ale szczerze mówiąc nie wiem za bardzo jak miałoby to wygladac gdy cały dashboard jest zayebany kafelkami
Opublikowano 19 listopada 20204 l Znaczy wiesz, chodzi mi o to, żeby chociaż na drugim planie była jakaś tapeta/motyw mając kafelki na pierwszym. Tak jak masz te tapety na win, zawalone folderami i pierdołami.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Autor No to tapety możesz sobie zmieniać do woli, dodali te funkcję kilka lat temu. Można je wrzucac nawet z pendrive'a
Opublikowano 19 listopada 20204 l 2 godziny temu, SetoPL napisał: To działa strasznie w kratkę, a w przypadku niektorych gier w ogóle. No u mnie też. Jak wszystko śmiga pięknie, zero zawiech, resetów, gubienia padów tak QR raczej działa mocno w kratkę i np w Assassinie z płyty to praktycznie zawsze mi wywali gierkę po wznowieniu z QR.
Opublikowano 19 listopada 20204 l W Rdr 2 też zdarzy się, że wywali czarny ekran i X się sam wyłącza jak wystartuje z QR.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 godziny temu, 20inchDT napisał: A jak wy tego qr aktywujecie? Gram tylko w jedną grę na razie i za każdym razem od nowa xD To do home trzeba wyjść? Jesteś w grze, trzymasz logo Xbox na padzie - wyłącz konsolę
Opublikowano 19 listopada 20204 l 35 minutes ago, maciekww28 said: Jesteś w grze, trzymasz logo Xbox na padzie - wyłącz konsolę a guzikiem na konsoli też działa
Opublikowano 19 listopada 20204 l Raczej tak , tylko na konsoli dotykasz logo (długie trzymanie pewnie robi soft reset jak przy łanie)
Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 godziny temu, ASX napisał: No to tapety możesz sobie zmieniać do woli, dodali te funkcję kilka lat temu. Można je wrzucac nawet z pendrive'a No, dałem sobie już kozak tapetę z CB 2077 z poziomu aplikacji Edge na konsoli ściągając na dysk, akurat nie potrzeba pendrive'a na szczęście.
Opublikowano 20 listopada 20204 l Jak to jest z wiedzminem2, dziś kupilem na promce i sie okazuje że gra działa ze wstecznej z 360 a nie z one x. Z tego co wiem to miała to być ulepszone warsja do koxa czy coś mi sie podopcylo?
Opublikowano 20 listopada 20204 l 4 minutes ago, benito82pl said: Jak to jest z wiedzminem2, dziś kupilem na promce i sie okazuje że gra działa ze wstecznej z 360 a nie z one x. Z tego co wiem to miała to być ulepszone warsja do koxa czy coś mi sie podopcylo? Mam wieśka z płyty i po pobraniu cyfrówki też włącza się z X360. Co do Quick Resume to działa to wybornie, obecnie każda gra, w którą grałem to obsługuje - nawet Gears 5 po ostatnim patchu.