Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

ID to ja mam nadzieje, że robi Quake'a z mocnarnym trybem singleplayer po premierze którego przy okazji albo zrobią coś dobrego z Champions albo zaorają to w cholere i wezmą się za tryb muti napowaznie (tak wiem ze nikt nie gra dzis w takie multi).

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Bedzie epicki meltdown jak kojima wyjdzie na scene w niedziele. Moze nawet znajda sie osoby, ktore zaczna watpic w geniusz kojimy :usmiech: Tak jak teraz hejterzy gaasów sprzed kilku dni jaraja sie gaasrakcjami 2

Opublikowano

No ja liczę na jakąś nową pretensjonalną gierkę Kodżambo(death stranding było cudowną niezamierzoną komedią), chociaż od swojego opus magnum Snake Eater to kolega się pogubił mocno.
A przede wszystkim to niech knur pokaże jakieś gameplaye, bo mam już dość "jarania" się logosami i trailerami nie mającymi nic wspólnego z produktem końcowym.

Edytowane przez Soban

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

Bedzie epicki meltdown jak kojima wyjdzie na scene w niedziele. Moze nawet znajda sie osoby, ktore zaczna watpic w geniusz kojimy :usmiech: Tak jak teraz hejterzy gaasów sprzed kilku dni jaraja sie gaasrakcjami 2

Coraz bardziej prawdopodobne, że MS dogadał się z Kojimą i ten nowy horror robi właśnie dla nich.

Opublikowano

Gaasrakcje xD koledze by się przydała przerwa od forumingu do niedzieli i życzę dla ciebie żeby Phil spuścił megatony żeby każdy z nas był zadowolony 

Opublikowano

Inch nie nastawiaj się na kojumbo, to tylko plotki, wiele było takich że już niby na 99% pewne super info.

Opublikowano
12 godzin temu, 20inchDT napisał:

Bedzie epicki meltdown jak kojima wyjdzie na scene w niedziele.

najlepiej cały na zielono. ale nie zapędzajmy się, niech pokażą najpierw jakikolwiek gameplay :D Ile ten event ma trwać? bo chyba miałbyć krótszy niż ten dwa dni później

Opublikowano

To i tak nieźle, ja obstawiam FM na jesień 2024, no nic to do wieczora 12.06    SPENCER Z WAMI   :banderas:

Opublikowano

Jeśli was tak boli ten "Someone on Twitter" to trzymajcie:

Koleś obserwowany przez Geoffa Keighley, Toma Hendersona i parę innych osób. Może się myli, ale znając MS zawsze istnieje szansa że i ta gra nie trafi w 2022. :nosacz2:

No ale poczekajmy te 48 godzin i się wszystko wyjaśni.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Tak w ogóle, to żadnego oficjalnego terminu premiery FM8 nie było, więc to wszystko bicie piany :dunno:

Opublikowano

@Bigby on cos sensownego leaknal? nie mam konta na twitterze, a jak scroluje w dol to mi zaslania ekran logowaniem xd

Opublikowano

Ostatnio chyba podał informacje, którymi Xbox wczoraj się podzielił - m.in. o Cloudzie w Argentynie, 300% wzroście pecetowego Game Passa. O Layers of Fears też pisał.

Opublikowano
27 minut temu, Figaro napisał:

To już byłby knockout dla Xboxa :F

Na ten rok na pewno. Z tym, że akurat Forza nie miała żadnej daty premiery podanej, więc ciężko mówić tu o "przesunięciu", co nie zmienia faktu, że słabo by to wyglądało.

Opublikowano

Wiadomo że jeśli nic nie będzie na ten rok to kupa straszna i nawet nie ma co tego bronić. Trzeba jednak będzie jakoś te kilka miesięcy walczyć w cw xd

Opublikowano

Lepiej Wolf, bo premiera byłaby szybciej niż Indy'ego.:reggie:

Opublikowano

Ciesze sie, ze xbox pozbyl sie ze swojego show gierek, o ktorych juz wiemy, ze beda w gp. wczoraj widzielismy kilka, dzis zobaczymy tez, a w niedziele chcialbym same swiezaki 3rd party.