Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy bastion xboxa w Ameryce też jebie tę podwyżkę? gigabeta

• Odpowiedzi 35,5 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

A taka była fajna usługa. Abonament kończy mi się w przyszłym roku w wakacje. Chyba pora się pożegnać. Jedyny atut Xboxa jako konsoli właśnie został odstrzelony ceną.

Opublikowano
4 minuty temu, nikt napisał(a):

A taka była fajna usługa. Abonament kończy mi się w przyszłym roku w wakacje. Chyba pora się pożegnać. Jedyny atut Xboxa jako konsoli właśnie został odstrzelony ceną.

W sumie trzymam XSX tylko ze względu na GP, biorąc pod uwagę wzrost ceny może nawet uda się go pogonić z zyskiem.

Opublikowano
7 minut temu, Bartg napisał(a):

Ale w ciągu roku od premiery dostaniesz nowe gry od Microsoftu czy Activision, nie marudź.

kekw

A Acti robi jeszcze coś poza Call of Duty? Bo tam przy tym cudnym info że por roku czekania będą wpadać gierki od MS, ale nie COD.image.png

Opublikowano

Ciekawe czy podwyżkę abonamentu też będą zwalać na cła xd

Opublikowano
Just now, Dante said:

A Acti robi jeszcze coś poza Call of Duty? Bo tam przy tym cudnym info że por roku czekania będą wpadać gierki od MS, ale nie COD.image.png

Jedyne co kojarze to THPS 3+4 banderas W Sony pewnie dzisiaj Igristoje leje się litrami.

Opublikowano
Teraz, messer33 napisał(a):

u Sony jutro nowy EKS

Wiemy, jest na nim skupiona cała uwaga bo więcej EKSÓW w tym roku u słonki nie będzie, hihi.

Opublikowano
3 minuty temu, Bartg napisał(a):

W Sony pewnie dzisiaj Igristoje leje się litrami.

Pewnie tak. Nawet jeśli Gamepass był jakimś zagrożeniem, alternatywą to MS już zadziałał.

Nawet trudno mi sobie teraz wyobrazić logikę człowieka wybierającego Xboxa.

Opublikowano

Haha

Asax tak wspierał i propagował a mu zabrali zniżkę.

Co u nitnendo drogo?

Stagnacja więc podnosimy ceny żeby zaradzić.

To na bank cła.

Opublikowano

Jedyne co mogło tą podwyżkę uratować to EA Play Pro w cenie akurat w okolicy premiery EA FC 26.

Opublikowano

Jedyne co by mogło uratować abonament za 115 zł to gdyby w Ultimate były dostępne wszystkie gry z Xboxów, wliczając w to premiery.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Konwersje kodów też oczywiście na gorsze przy okazji zmienili. Na wszelki wypadek kupiłem kilka miesięcy Core i przedłużyłem nimi Ultimate do stycznia 2028, bo pewnie zaraz ceny w kluczykowniach podniosą.

Opublikowano

A swoją drogą to skoro zaczynają filmik od słów "słuchaliśmy waszego feedbacku" to ciekawe czy posłuchają go i terax, bo twyt z tą podwyżką zbiera dokładnie takie komentarze jakie myślicie, że zbiera. Miałeś knurze złoty róg

Opublikowano
32 minuty temu, Faka napisał(a):

Toć napisał, że pierdoli tego gamepassa xD

Stagnacja osiągnęła poziom krytyczny.

Opublikowano

Mój plan corocznego zakupu GPU na okres zimowy właśnie przestał mieć sens. Mam trochę klasyków i coś tam na WL więc dokupię. XSX powoli stanie się chyba najmniej używanym sprzętem w mieszkaniu. Za drogo jak za abonament.

Opublikowano
10 minut temu, wrog napisał(a):

Konwersje kodów też oczywiście na gorsze przy okazji zmienili. Na wszelki wypadek kupiłem kilka miesięcy Core i przedłużyłem nimi Ultimate do stycznia 2028, bo pewnie zaraz ceny w kluczykowniach podniosą.

To na ile dni teraz przedłużany jest Ultiamte kodem 3msc Core?

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jak ktoś bierze sobie Xboxa to serio, szukajcie używanych modeli z napędem. Lepszej opcji nie znajdziecie jeśli chodzi o gry MSu.

i co będę sobie kody play anywhere z pudełek odpalał na tym napędzie?

Opublikowano
1 minutę temu, wojtas011 napisał(a):

i co będę sobie kody play anywhere z pudełek odpalał na tym napędzie?

Dzisiaj jak mam coś na whishliście to sprawdzam najpierw czy taniej nie będzie kupić tego w pudle. Zwłaszcza, że Play Anywhere dopiero się rozwija, a z tą wsteczną w przyszłości to tez nie wiadomo jak będzie.

Kiedyś te gierki na Xboxa to będą porządane rzeczy, zobaczysz byku.