Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Po raz kolejny potwierdza się stereotyp hindusów obsadzających stołki "swoimi". Nie dziwię się, że Sarah Bond też ucieka.

Teraz mamy już tylko jednego godnego execa w branzuni. Ostatni sprawiedliwy:

17716397416553886925843372601581.jpg

• Odpowiedzi 37,4 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

No to Panowie, bierzmy popcorn i oglądajmy jeszcze większy upadek nie tyle co Xboxa, ale całego Microslopu. Połączenie scamerskich hindusów na stanowiskach kierowniczych, którzy wyrzucają doświadczonych pracowników, a zastępują ich swoimi, swoje braki elementarnej wiedzy próbują naprawić poprzez integrację AI produkując coraz więcej nowych problemów. Xbox i gierki to będzie najmniejsze zmartwienie, z tym co będzie reprezentowała ta korpo za jakis czas o ile hindusi nie poprowadzą jej całkowicie na dno.

Opublikowano

Super, że Phil odszedł, fajnie że nie zamknęli całego Xboxa a mogli i każdy by zrozumiał.

No ona nie jest graczem za to Phil był i doprowadził do tego stanu.

Śmierć Xboxa? Która? Chyba niedoczekanie niektórych.

Piękny start nowego roku dla marki i nowa ciapata chociaż pyta ai jak przypodobać się fanom marki, Phil i murzynka nie zrobili nawet tego.

Opublikowano

Ciekawe czy ona w ogóle istnieje czy jest wytworem AI.

Coś czuję, że skasują tego nowego Xboxa i przejdą tylko na chmurę jak Amazon Luna.

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Ciekawe czy ona w ogóle istnieje czy jest wytworem AI.

Coś czuję, że skasują tego nowego Xboxa i przejdą tylko na chmurę jak Amazon Luna.

Ten nowy Xbox to raczej nigdy nie był pewniakiem.

Wystarczy że wypożyczą logo asusowi. Oni robią spoko komputerki

Opublikowano

Nie ma powodów do paniki. Powiedziała, że zwolnień w Xboxie nie będzie.

Opublikowano

Ależ analityków w temacie.

Uratowali już studia PlayStation remasterem bloodborne teraz przyszli tu.

Opublikowano

Spencera zgubiło kolesiostwo. Ciągnął do końca za sobą swoich kolegów i koleżanki, którzy po prostu nie nadawali się do tej roboty. O ile wyszarpał kasę dla działu, to cały Team nie potrafił tego wykorzystać. I o ironio teraz awansowano Bootyego, który kompletnie nie radzi sobie z nadzorowaniem takiego wydawniczego molocha, będzie więc tylko gorzej :) Jeszcze niech potwierdzą, że Greenberg został :D

Opublikowano

Ale co właściwie ta decyzja zmienia? Nic. Polityka wydawnicza już jest znana, nowej klasycznej konsoli nie będzie. Kolejne podwyżki cen usług są pewniakiem. Rewolucji tutaj nie będzie. Może jedynie ta pani nie będzie chętna finansować gier typu Ninja Gaiden 4 co na minus.

Opublikowano

Bond pewnie strzeliła focha ze nie dostała awansu. MS to już i tak wydawca 3rd party wiec jeden chuj co sie stanie z xboxem.

Opublikowano

Dużo ciekawych informacji. Czyli porażka Xboxa nie jest spowodowana tym, że od lat konsola nie dostaje dobrych gier na (konsolową) wyłączność? pawel

Opublikowano

Niemożliwe, przecież eksperci na forum pisali że eksy tylko szkodzą i jak tylko Xbox się ich pozbędzie to rozpierdoli branże a "Sony będzie na kolanach z pełnymi ustami".

Opublikowano

Ta marka jako konsola była już wstępnie pogrzebana zanim stwierdzili że może chociaż coś na playstation ugrają tym co było exem.

Opublikowano

Czy to już ten moment żeby dać ogłoszenie kupię Xboxa series za 500pln czy zaoferować jeszcze mniej?

Opublikowano

Xbox Series X, ostatnia konsola microgówna? To za niedługo będzie drogocenny artefakt. Ja hodluję.

Opublikowano

Ja trzymam głównie do blu rayów. Może jeszcze gta VI kupię i tyle. Generalnie xbox i ps w tej generacji dla mnie to porażki. Jakbym cofnął się w czasie do 2020 to grałbym po prostu na pc i tyle.

Opublikowano
Just now, Sebas said:

Ja trzymam głównie do blu rayów. Może jeszcze gta VI kupię i tyle. Generalnie xbox i ps w tej generacji dla mnie to porażki. Jakbym cofnął się w czasie do 2020 to grałbym po prostu na pc i tyle.

Czasem gram też na lapku podłączonym do monitora ultrawide ale jednak to nie to samo co konsola i płytki jak w dawnych czasach. Cieszę się z tego co jest bo to ostatnia generacja tego typu.

Opublikowano
15 minut temu, Sebas napisał(a):

Xbox Series X, ostatnia konsola microgówna? To za niedługo będzie drogocenny artefakt. Ja hodluję.

Patrząc po necie to na olxach ludzie też holduja próbując sprzedać przez kilka miesięcy po 1500/1800. Taka fajna konsola a zabita przez pazerne kurwy.

Opublikowano

Nie jestem temacie, chyba zostanę z moim XSX dłużej, niż zakładałem.

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że posłuży mi bezawaryjnie jeszcze długo. Konsola jako sprzęt jest zajebista w opór.

Opublikowano

Ja swojego niestety sprzedałem rok temu licząc na to że w końcu obniża ceny i sobie kupię nowiutkiego z gwarancją za max 1500. Nigdy bym nie podejrzewał że odwala to co odwalili.