Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Po raz kolejny potwierdza się stereotyp hindusów obsadzających stołki "swoimi". Nie dziwię się, że Sarah Bond też ucieka. Teraz mamy już tylko jednego godnego execa w branzuni. Ostatni sprawiedliwy:
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No to Panowie, bierzmy popcorn i oglądajmy jeszcze większy upadek nie tyle co Xboxa, ale całego Microslopu. Połączenie scamerskich hindusów na stanowiskach kierowniczych, którzy wyrzucają doświadczonych pracowników, a zastępują ich swoimi, swoje braki elementarnej wiedzy próbują naprawić poprzez integrację AI produkując coraz więcej nowych problemów. Xbox i gierki to będzie najmniejsze zmartwienie, z tym co będzie reprezentowała ta korpo za jakis czas o ile hindusi nie poprowadzą jej całkowicie na dno.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Super, że Phil odszedł, fajnie że nie zamknęli całego Xboxa a mogli i każdy by zrozumiał.No ona nie jest graczem za to Phil był i doprowadził do tego stanu.Śmierć Xboxa? Która? Chyba niedoczekanie niektórych.Piękny start nowego roku dla marki i nowa ciapata chociaż pyta ai jak przypodobać się fanom marki, Phil i murzynka nie zrobili nawet tego.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ciekawe czy ona w ogóle istnieje czy jest wytworem AI.Coś czuję, że skasują tego nowego Xboxa i przejdą tylko na chmurę jak Amazon Luna.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dzięki niej będzie jeszcze więcej gier z serii final fantasy na xboxach.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 7 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ciekawe czy ona w ogóle istnieje czy jest wytworem AI.Coś czuję, że skasują tego nowego Xboxa i przejdą tylko na chmurę jak Amazon Luna.Ten nowy Xbox to raczej nigdy nie był pewniakiem.Wystarczy że wypożyczą logo asusowi. Oni robią spoko komputerki
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie ma powodów do paniki. Powiedziała, że zwolnień w Xboxie nie będzie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ależ analityków w temacie.Uratowali już studia PlayStation remasterem bloodborne teraz przyszli tu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Spencera zgubiło kolesiostwo. Ciągnął do końca za sobą swoich kolegów i koleżanki, którzy po prostu nie nadawali się do tej roboty. O ile wyszarpał kasę dla działu, to cały Team nie potrafił tego wykorzystać. I o ironio teraz awansowano Bootyego, który kompletnie nie radzi sobie z nadzorowaniem takiego wydawniczego molocha, będzie więc tylko gorzej :) Jeszcze niech potwierdzą, że Greenberg został :D
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ale co właściwie ta decyzja zmienia? Nic. Polityka wydawnicza już jest znana, nowej klasycznej konsoli nie będzie. Kolejne podwyżki cen usług są pewniakiem. Rewolucji tutaj nie będzie. Może jedynie ta pani nie będzie chętna finansować gier typu Ninja Gaiden 4 co na minus.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bond pewnie strzeliła focha ze nie dostała awansu. MS to już i tak wydawca 3rd party wiec jeden chuj co sie stanie z xboxem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dużo ciekawych informacji. Czyli porażka Xboxa nie jest spowodowana tym, że od lat konsola nie dostaje dobrych gier na (konsolową) wyłączność?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Niemożliwe, przecież eksperci na forum pisali że eksy tylko szkodzą i jak tylko Xbox się ich pozbędzie to rozpierdoli branże a "Sony będzie na kolanach z pełnymi ustami".
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ta marka jako konsola była już wstępnie pogrzebana zanim stwierdzili że może chociaż coś na playstation ugrają tym co było exem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czy to już ten moment żeby dać ogłoszenie kupię Xboxa series za 500pln czy zaoferować jeszcze mniej?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Xbox Series X, ostatnia konsola microgówna? To za niedługo będzie drogocenny artefakt. Ja hodluję.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. XSX aktualnie mój ulubiony sprzęt do grania i nic się tu nie zmienia. PS5 ma tylko lepszego pada.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja trzymam głównie do blu rayów. Może jeszcze gta VI kupię i tyle. Generalnie xbox i ps w tej generacji dla mnie to porażki. Jakbym cofnął się w czasie do 2020 to grałbym po prostu na pc i tyle.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Just now, Sebas said:Ja trzymam głównie do blu rayów. Może jeszcze gta VI kupię i tyle. Generalnie xbox i ps w tej generacji dla mnie to porażki. Jakbym cofnął się w czasie do 2020 to grałbym po prostu na pc i tyle.Czasem gram też na lapku podłączonym do monitora ultrawide ale jednak to nie to samo co konsola i płytki jak w dawnych czasach. Cieszę się z tego co jest bo to ostatnia generacja tego typu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 15 minut temu, Sebas napisał(a):Xbox Series X, ostatnia konsola microgówna? To za niedługo będzie drogocenny artefakt. Ja hodluję.Patrząc po necie to na olxach ludzie też holduja próbując sprzedać przez kilka miesięcy po 1500/1800. Taka fajna konsola a zabita przez pazerne kurwy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie jestem temacie, chyba zostanę z moim XSX dłużej, niż zakładałem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja mam nadzieję, że posłuży mi bezawaryjnie jeszcze długo. Konsola jako sprzęt jest zajebista w opór.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Trzymam śmiecia bo full gier kupionych w Turcji jest oraz se gram w SnowRunnerka na nim.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja swojego niestety sprzedałem rok temu licząc na to że w końcu obniża ceny i sobie kupię nowiutkiego z gwarancją za max 1500. Nigdy bym nie podejrzewał że odwala to co odwalili.