Opublikowano poniedziałek o 05:073 dni 18 minut temu, ASX napisał(a):Moim zdaniem takie spoufalanie się i podlizywanie się z jedną najbardziej toksycznych grup czyli fanboyami konsoli nie wyjdzie jej na dobre i raczej prędzej niż później obróci się przeciwko niej.Na szczęście Ty jesteś obiektywny i z tą grupą nie masz nic wspólnego.
Opublikowano poniedziałek o 05:103 dni Autor Nie jestem obiektywny, tak samo jak ty i każdy inny użytkownik na tym forum. Ale ja akurat w przeciwieństwie do ciebie dawno wyrosłem z CW i kompletnie mnie nie interesują kwestie typu jakie logo będzie na prezentacji.
Opublikowano poniedziałek o 06:003 dni Asia to co najwyzej powie ze bedzie model czasowych exow i jak chcecie grac pierwsi to musicie miec xboxa. Nikt jej nie pozowli olać dziesiatek milionow potencjalnych klientow. Nie po tym jak FH5 sie sprzedala itd.
Opublikowano poniedziałek o 06:263 dni No i tylko Forza (ewentualnie SoT). Ale nadal to tylko 30% marży. A straty na własnym podwórku o wiele większe. Dlatego w ostatnim podsumowaniu cały dział gamingu spadek miał, czyli coś ta strategia nie taka zajebista
Opublikowano poniedziałek o 06:583 dni To by miało większy sens, jakby horzy 6 nie było u gabena, a jednak część graczy ps ma też pc i uniknie zarówno czekania, jak i ekosystemu ms.
Opublikowano poniedziałek o 09:053 dni To nie stoisz na baczność jak Jimmy przed pokazem żeby zobaczyć co za dwa lata z Plusa będzie mógł ograć? Edytowane poniedziałek o 09:053 dni przez drozdu7
Opublikowano poniedziałek o 13:543 dni Mam do oddania klucz "Survivor Mercs". Chętny niech napisze mi prywatną wiadomość. https://www.xbox.com/pl-pl/games/store/survivor-mercs/9pp3694jrcfj
Opublikowano wczoraj o 15:07 1 dzień Coraz więcej gierek w Playanywhere nawet capcom się skusił i to chyba pierwszy raz widzę u nich na premierę, oby to było standardem u tego wydawcy
Opublikowano wczoraj o 15:46 1 dzień Cena zaporowa ale jak to w przypadku pragamaty i re9 na bank będą kluczyki na Xboxa.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor 17 godzin temu, devilbot napisał(a):Coraz więcej gierek w Playanywhere nawet capcom się skusił i to chyba pierwszy raz widzę u nich na premierę, oby to było standardem u tego wydawcyMożna dodać że Onimiusha to nie jedyna gra z ostatniego State od Play która będzie wspierać Play Anywhere
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. by grac Playanywhere na PC to trzeba dodatkowy abonament dokupić czy normalnie bez niczego?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 1 minutę temu, tomkill napisał(a):by grac Playanywhere na PC to trzeba dodatkowy abonament dokupić czy normalnie bez niczego?Bez niczego.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Bez niczego. Dostajesz w cenie dwie wersje gry jedna na konsole jedna na pc w sklepie Microsoftu. Ja akurat korzystam z tego na series x i handheld pc.Można grać bez problemu w jedną grę tu i tu, save się automatycznie uploaduje i ściąga z chmury. Nie miałem z tym problemu.Obawiałem się jak zachowa się gra która mam na konsoli w quick resume czy nie będzie jakiejś niezgodności save ale na szczęście po sesji na handheldzie i próbie włączenia gry w quick resume wyłącza taką grę żeby tego uniknąć.Dodali też opcje ręcznego wyłączenia quick resume w grach, wydaje mi się że właśnie z tego powodu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ehh jeszcze jakiś czas temu Moon Studios robiło exa dla Xboxa (jeśli mnie pamięć nie myli). Dziś nie będą tam wydawać gry odrazu Znak czasów
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Za to Captain Tsubasa 2 wychodzi od razu na Xboxa a jedynka nigdy nie wyszła