Opublikowano 11 godzin temu11 godz. A taka była fajna usługa. Abonament kończy mi się w przyszłym roku w wakacje. Chyba pora się pożegnać. Jedyny atut Xboxa jako konsoli właśnie został odstrzelony ceną.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jak ktoś bierze sobie Xboxa to serio, szukajcie używanych modeli z napędem. Lepszej opcji nie znajdziecie jeśli chodzi o gry MSu.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 4 minuty temu, nikt napisał(a):A taka była fajna usługa. Abonament kończy mi się w przyszłym roku w wakacje. Chyba pora się pożegnać. Jedyny atut Xboxa jako konsoli właśnie został odstrzelony ceną.W sumie trzymam XSX tylko ze względu na GP, biorąc pod uwagę wzrost ceny może nawet uda się go pogonić z zyskiem.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 7 minut temu, Bartg napisał(a):Ale w ciągu roku od premiery dostaniesz nowe gry od Microsoftu czy Activision, nie marudź.A Acti robi jeszcze coś poza Call of Duty? Bo tam przy tym cudnym info że por roku czekania będą wpadać gierki od MS, ale nie COD.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Just now, Dante said:A Acti robi jeszcze coś poza Call of Duty? Bo tam przy tym cudnym info że por roku czekania będą wpadać gierki od MS, ale nie COD.Jedyne co kojarze to THPS 3+4 W Sony pewnie dzisiaj Igristoje leje się litrami.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Teraz, messer33 napisał(a):u Sony jutro nowy EKSWiemy, jest na nim skupiona cała uwaga bo więcej EKSÓW w tym roku u słonki nie będzie, hihi.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 minuty temu, Bartg napisał(a):W Sony pewnie dzisiaj Igristoje leje się litrami.Pewnie tak. Nawet jeśli Gamepass był jakimś zagrożeniem, alternatywą to MS już zadziałał.Nawet trudno mi sobie teraz wyobrazić logikę człowieka wybierającego Xboxa.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Haha Asax tak wspierał i propagował a mu zabrali zniżkę.Co u nitnendo drogo?Stagnacja więc podnosimy ceny żeby zaradzić.To na bank cła.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jedyne co mogło tą podwyżkę uratować to EA Play Pro w cenie akurat w okolicy premiery EA FC 26.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jedyne co by mogło uratować abonament za 115 zł to gdyby w Ultimate były dostępne wszystkie gry z Xboxów, wliczając w to premiery. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Observer
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Konwersje kodów też oczywiście na gorsze przy okazji zmienili. Na wszelki wypadek kupiłem kilka miesięcy Core i przedłużyłem nimi Ultimate do stycznia 2028, bo pewnie zaraz ceny w kluczykowniach podniosą.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. A swoją drogą to skoro zaczynają filmik od słów "słuchaliśmy waszego feedbacku" to ciekawe czy posłuchają go i terax, bo twyt z tą podwyżką zbiera dokładnie takie komentarze jakie myślicie, że zbiera. Miałeś knurze złoty róg
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 32 minuty temu, Faka napisał(a):Toć napisał, że pierdoli tego gamepassa xDStagnacja osiągnęła poziom krytyczny.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Mój plan corocznego zakupu GPU na okres zimowy właśnie przestał mieć sens. Mam trochę klasyków i coś tam na WL więc dokupię. XSX powoli stanie się chyba najmniej używanym sprzętem w mieszkaniu. Za drogo jak za abonament.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 10 minut temu, wrog napisał(a):Konwersje kodów też oczywiście na gorsze przy okazji zmienili. Na wszelki wypadek kupiłem kilka miesięcy Core i przedłużyłem nimi Ultimate do stycznia 2028, bo pewnie zaraz ceny w kluczykowniach podniosą.To na ile dni teraz przedłużany jest Ultiamte kodem 3msc Core?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Jak ktoś bierze sobie Xboxa to serio, szukajcie używanych modeli z napędem. Lepszej opcji nie znajdziecie jeśli chodzi o gry MSu.i co będę sobie kody play anywhere z pudełek odpalał na tym napędzie?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 minutę temu, bartiz napisał(a):To na ile dni teraz przedłużany jest Ultiamte kodem 3msc Core?https://support.xbox.com/en-US/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-conversions
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 minutę temu, wojtas011 napisał(a):i co będę sobie kody play anywhere z pudełek odpalał na tym napędzie?Dzisiaj jak mam coś na whishliście to sprawdzam najpierw czy taniej nie będzie kupić tego w pudle. Zwłaszcza, że Play Anywhere dopiero się rozwija, a z tą wsteczną w przyszłości to tez nie wiadomo jak będzie.Kiedyś te gierki na Xboxa to będą porządane rzeczy, zobaczysz byku.