Opublikowano poniedziałek o 13:442 dni Grać w to samo? Będziesz miał ps6 i handhelda o mocy mniejszej niż bazowe ps5. To różnica wieksza niż xss i xsx. Hamulcowy generacji od sony.
Opublikowano poniedziałek o 13:512 dni Póki co to tylko plotki, nie wiadomo jak faktycznie te sprzęty będą się prezentować.
Opublikowano poniedziałek o 14:012 dni 47 minut temu, Observer napisał(a):Pewnie, wypierdolmy z tematu wszystkich którym nie podoba się polityka MS i zostaniecie sobie tutaj sami w przyjaznej banieczce:Jak zwykle nie umiesz czytać, bo nie chodzi o pisaniu co robi MS źle tylko o robieniu CW poza CW.Gdyby to był odpowiednik tego tematu z działu Playstation to wszyscy doskonale wiemy że Square szybciutko by posprzątał. Ale jak ktoś już napisał, niebieskim można więcej.
Opublikowano poniedziałek o 14:401 dzień Ten ktoś co był zbanowany, lata na alterze i ma zachrypnięte gardło? Ano rzeczywiście, niesprawiedliwość jest na tym forum, a może uciemiężony mmowiec, który nie może żyć po poście shagoheda(prawda boli), czy jak on tam ma i sam szuka zaczepki, bo pierwszy się spruł i do niego i do mnie, a jak wyłapie tosta na ryj, to "ała, ała, CW, prywata" - o której sam się pucuje publicznie i robi z siebie ofiarę losu, co w sumie pasuje do niego jak ulał.Rzeczywiście to nie jest 700 zł, bardziej 1000 zł(jak sprzedasz nowe NBA) i to w wersjach zwykłych premierówek z napędem, ale zawsze krzynówek może ci zamówić z Hondurasu z darmową dostawą. Nie ma problemu, jest git, dobrze robią. Z tym, że nadal będzie drożej i to sporo.
Opublikowano poniedziałek o 14:501 dzień 8 minut temu, SlimShady napisał(a):Ten ktoś co był zbanowany, lata na alterze i ma zachrypnięte gardło? Ano rzeczywiście, niesprawiedliwość jest na tym forum, a może uciemiężony mmowiec, który nie może żyć po poście shagoheda(prawda boli), czy jak on tam ma i sam szuka zaczepki, bo pierwszy się spruł i do niego i do mnie, a jak wyłapie tosta na ryj, to "ała, ała, CW, prywata" - o której sam się pucuje publicznie i robi z siebie ofiarę losu, co w sumie pasuje do niego jak ulał.Rzeczywiście to nie jest 700 zł, bardziej 1000 zł(jak sprzedasz nowe NBA) i to w wersjach zwykłych premierówek z napędem, ale zawsze krzynówek może ci zamówić z Hondurasu z darmową dostawą. Nie ma problemu, jest git, dobrze robią. Z tym, że nadal będzie drożej i to sporo.Tylko, że nie robię Ci prywaty. Napisałeś kłamstwo, ja Ci je wytknąłem, a Ty do mnie z mordą latasz za sonkę niebieską na zawszę dziewicę. Pierdolij się w łeb jak tego nie rozumiesz.Szermac też mnie kiedyś o kurew nawyzywał, bo mu obraziłem Evkę ze wspaniałego Stellar Blade'a. Za duży luz panuje na tym forum, dobrze Mazzeo pisze - jakby coś takiego działo się w temacie Sony to byście wołali "chlip chlip moderacja CW poza CW robiooo!", kwadrat nawlepiałby banów i w 10 minut byłby porządek.
Opublikowano poniedziałek o 15:091 dzień Może poczułem się urażony, tak jak kapitan kapusta i uznaje to za bezpośredni atak na mnie, ergo tj. osobiste.Myślisz, że ten shago za wyzywanie od pedała w normalnym temacie uzna to za prywatę, ty biedna, poszkodowana duszyczko? Spytaj się, w końcu napisał posta, który cię kłuje w boku.Jakie kłamstwo?, to są fakty, do sprawdzenia w sklepach. Każdy ci mówi, że nie da się tego wybronić, a ty dalej brniesz w zaparte w przegranej sprawie. Jak jeden ci mówi, żeś obłąkaniec, to "może on nie ma racji?", ale jak każdy, to znaczy, że Choroszcz, to nie jest metafora w twoim przykrym przypadku.Nie korzystaj za bardzo na tym, że posty zostały posprzątane, i możesz przekręcać i naginać, bo wszystko mam jak Kojima, na pendrajwie.
Opublikowano poniedziałek o 15:181 dzień 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Za duży luz panuje na tym forumI tak ma zostac. A jak nie pasuje to wracaj na neoplus skad przypelzles.
Opublikowano poniedziałek o 15:181 dzień 2 minuty temu, SlimShady napisał(a):Może poczułem się urażony, tak jak kapitan kapusta i uznaje to za bezpośredni atak na mnie, ergo tj. osobiste.Myślisz, że ten shago za wyzywanie od pedała w normalnym temacie uzna to za prywatę, ty biedna, poszkodowana duszyczko? Spytaj się, w końcu napisał posta, który cię kłuje w boku.Jakie kłamstwo?, to są fakty, do sprawdzenia w sklepach. Każdy ci mówi, że nie da się tego wybronić, a ty dalej brniesz w zaparte w przegranej sprawie. Jak jeden ci mówi, żeś obłąkaniec, to "może on nie ma racji?", ale jak każdy, to znaczy, że Choroszcz, to nie jest metafora w twoim przykrym przypadku.Nie korzystaj za bardzo na tym, że posty zostały posprzątane, i możesz przekręcać i naginać, bo wszystko mam jak Kojima, na pendrajwie.Gościu, 2700zł Vs 3500zł. To są suche liczby. Suche liczby z elektromarketów w Polsce, nie firm krzak a Media oraz Neonetu. Po sieci można trochę taniej można trochę drożej, ale na sucho to jest cena polskiej dystrybucji za standardowego, cyfrowego XSX i standardowe PRO, obie bez napędu. Już sam fakt, że to TY wybrałeś to porównanie jest dziwny, ale OK. Nie napisałem, że ta oferta się opłaca, nie napisałem że poleciłbym komuś XSX w ot miejsce, ale to nie jest "prawie to samo". Uwierz mi, że nie ma niczego w temacie czego nie napisałbym już wcześniej. No, ale usual suspects piszą Ci, że masz rację? OK, to wiele znaczy.Jednak z jakiegoś powodu to uraziło CIę na tyle, że postanowiłeś iż warto będzie napisać o byciu ruchanym w dupę aż do wypadnięcia odbytu. Niezłe standardy dyskusji, niech mnie chuj.
Opublikowano poniedziałek o 15:251 dzień Paolo nakręć ich jeszcze trochę, to może dostaną blokadę na godzinę. Co prawda ty wylapiesz na dwa tygodnie, ale fani xboxa musza cierpieć.
Opublikowano poniedziałek o 16:041 dzień 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Gościu, 2700zł Vs 3500zł. To są suche liczby. Suche liczby z elektromarketów w Polsce, nie firm krzak a Media oraz Neonetu. Po sieci można trochę taniej można trochę drożej, ale na sucho to jest cena polskiej dystrybucji za standardowego, cyfrowego XSX i standardowe PRO, obie bez napędu. Już sam fakt, że to TY wybrałeś to porównanie jest dziwny, ale OK. Nie napisałem, że ta oferta się opłaca, nie napisałem że poleciłbym komuś XSX w ot miejsce, ale to nie jest "prawie to samo". Uwierz mi, że nie ma niczego w temacie czego nie napisałbym już wcześniej. No, ale usual suspects piszą Ci, że masz rację? OK, to wiele znaczy.Jednak z jakiegoś powodu to uraziło CIę na tyle, że postanowiłeś iż warto będzie napisać o byciu ruchanym w dupę aż do wypadnięcia odbytu. Niezłe standardy dyskusji, niech mnie chuj.Nowe Pro mogę kupić za 3350 zł(no i podkręcić napędem czego nie zrobisz w wykastrowanym xboxie, a biorąc pod uwagę GP i historię z ostatnich dni, to wszystko się układa w oczywisty kształt - no dobra, nie dla ciebie) więc nie, to nie są suche liczby. Biorąc pod uwagę, że jedno, to wersja z 2020 roku, a drugie, to 2024, to jest kuriozum, żeby to zestawiać, ale to było celowe, bo to pokazuje ich całkowitą odklejkę, albo wyjebkę na wszystko. W normalnym porównaniu jest tak jak wyżej, czyli w zasadzie jeszcze gorzej dla nich, ale nadal będziesz gadał, że ta sama z grubsza bułka w biedronce po 4 zł, a w lidlu po 15 zł, to taka sama sytuacja, bo, uwaga, uwaga, PODWYŻKA. Każda podwyżka jest taka sama i niesie za sobą te same konsekwencje.Ta twoja wklejka nic mnie nie ruszyła, bo niby czym, ale sobie coś wkręciłeś, że nadepnąłeś komuś tym na stopę i odkryłeś spisek niebieskich iluminatów, no nie, nie bardzo, ale jak cię zabolała ta kiszka bardziej niż zwykle, to może skończ z tymi swoimi psimi fantazjami(od lat masz fiksację na ten temat). Cytując jedyną normalną osobę z Białegostoku: „Bo kiedy pada, to ludzie moknączasami lepiej jest po prostu zamknąć okno”
Opublikowano poniedziałek o 16:131 dzień 6 minut temu, SlimShady napisał(a):Nowe Pro mogę kupić za 3350 zł(no i podkręcić napędem czego nie zrobisz w wykastrowanym xboxie, a biorąc pod uwagę GP i historię z ostatnich dni, to wszystko się układa w oczywisty kształt - no dobra, nie dla ciebie) więc nie, to nie są suche liczby. Biorąc pod uwagę, że jedno, to wersja z 2020 roku, a drugie, to 2024, to jest kuriozum, żeby to zestawiać, ale to było celowe, bo to pokazuje ich całkowitą odklejkę, albo wyjebkę na wszystko.W normalnym porównaniu jest tak jak wyżej, czyli w zasadzie jeszcze gorzej dla nich, ale nadal będziesz gadał, że ta sama z grubsza bułka w biedronce po 4 zł, a w lidlu po 15 zł, to taka sama sytuacja, bo, uwaga, uwaga, PODWYŻKA. Każda podwyżka jest taka sama i niesie za sobą te same konsekwencje.Ta twoja wklejka nic mnie nie ruszyła, bo niby czym, ale sobie coś wkręciłeś, że nadepnąłeś komuś tym na stopę i odkryłeś spisek niebieskich iluminatów, no nie, nie bardzo, ale jak cię zabolała ta kiszka bardziej niż zwykle, to może skończ z tymi swoimi psimi fantazjami(od lat masz fiksację na ten temat).Cytując jedyną normalną osobę z Białegostoku:„Bo kiedy pada, to ludzie moknączasami lepiej jest po prostu zamknąć okno”Serio.Jeszcze dopowiadasz coś sobie i brniesz w to aby tylko nie przyznać, że zachowałeś się jak ostatni burak. EoTP.S. białego XSX bez napędu można kupić nówkę za 2.4-2.5K i to nie jakąś lewizną tylko Amazon
Opublikowano poniedziałek o 16:461 dzień 32 minutes ago, Paolo de Vesir said:Serio.Jeszcze dopowiadasz coś sobie i brniesz w to aby tylko nie przyznać, że zachowałeś się jak ostatni burak. EoTP.S. białego XSX bez napędu można kupić nówkę za 2.4-2.5K i to nie jakąś lewizną tylko Amazon2.5 to i tak 1000 zł więcej niż PS5 Digital.
Opublikowano poniedziałek o 16:511 dzień 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):Różnica w tych konsolach jest spora, lekko ponad 700zł, jeśli miałbym już oceniać bezsens wyceniania konsol to porównywałbym w dół zastanawiając się dlaczego PS5 bez napędu jest aż 500zł tańszy.z fartem @Czoperrr , już się do tego odnosiłem
Opublikowano poniedziałek o 20:341 dzień Ale ostatnio gorąco na forumku. Idziesz do działu iksboksa - CW i mordobicie, idziesz na sonke - geje wzajemnie masują sobie członki, idziesz do nintendo - niepełnosprawni, idziesz na hyde park - kaczor, tusk i faka przepowiadający od 3 lat najazd rusków na Polskę. Człowiek w depresję może z wami wpaść, chłopaki ;/
Opublikowano poniedziałek o 20:401 dzień 5 minut temu, Pix napisał(a):Ale ostatnio gorąco na forumku. Idziesz do działu iksboksa - CW i mordobicie, idziesz na sonke - geje wzajemnie masują sobie członki, idziesz do nintendo - niepełnosprawni, idziesz na hyde park - kaczor, tusk i faka przepowiadający od 3 lat najazd rusków na Polskę. Człowiek w depresję może z wami wpaść, chłopaki ;/wejdź w "co cie w życiu wkurwia" to jeszcze co drugi użytkownik po udarze
Opublikowano wczoraj o 06:13 1 dzień Xbox żyje!Wczoraj cały wieczór jeździłem w sonica było zajebiście.Nadal dobrze się bawię na Xboxie.Jest zajebiście
Opublikowano wczoraj o 06:19 1 dzień Może zdechnąć pod koniec 2027 kiedy skończy mi się gamepass. Teraz nie pozwalam.
Opublikowano wczoraj o 06:22 1 dzień Przecież z pewnością masz turecki gamepass w bibliotece na dobrych kilka lat do przodu grania i jeszcze by zostało.
Opublikowano wczoraj o 06:30 1 dzień Autor Jeśli ktoś nie czyta internetowych dram i przecieków to pewnie nawet nie zauważy tej całej internetowej dramy jaka rozpętała się po tych wpisach na neogafie.A nawet jeśli ktoś czyta to przez te wszystkie lata można było się już przyzwyczaić do pogrzebów xboxa, bo nie jest to ani pierwszy, ani na pewno ostatni raz kiedy pojawia się internetowa plotka zapowiadająca, że lada moment Xbox na pewno wycofa się z rynku konsol. Z jakiegoś powodu istnieją ludzie, którzy bardzo chcą by się to wydarzyło, ale jak na razie cały czas się zawodzą.
Opublikowano wczoraj o 06:41 1 dzień 16 minut temu, messer33 napisał(a):Przecież z pewnością masz turecki gamepass w bibliotece na dobrych kilka lat do przodu grania i jeszcze by zostało.Tym razem z Indii, ale gierek od turasa i argentynczyka pełno. Przetrwa się jakoś śmierć xboxa, a potem będzie rozglądanie za lepszą opcją.
Opublikowano wczoraj o 06:46 1 dzień 30 minut temu, devilbot napisał(a):Xbox żyje!Co to za życie bez retroarcha
Opublikowano wczoraj o 06:49 1 dzień Po Microsofcie niczego nie można być pewnym. Potrafią wydawać mnóstwo pieniędzy na różne rzeczy aby po chwili to ubić. Z xboxem to oni pewnie sami nie wiedzą co chcą zrobić.
Opublikowano wczoraj o 07:02 1 dzień Carpe diem! Zamiast rozważać co bedzię za rok czy trzy korzystam z tego co już mam, a czy kiedyś MS zarobi na mnie na Xboxie, PC, PS czy Switchu to już nieistotne - wystarczy, że będą dostarczać gry które mnie interesują, a na razie wywiązali się z tego satysfakcjonująco.
Opublikowano wczoraj o 07:13 1 dzień 8 minutes ago, Paolo de Vesir said:Carpe diem! Zamiast rozważać co bedzię za rok czy trzy korzystam z tego co już mam, a czy kiedyś MS zarobi na mnie na Xboxie, PC, PS czy Switchu to już nieistotne - wystarczy, że będą dostarczać gry które mnie interesują, a na razie wywiązali się z tego satysfakcjonująco.Dokładnie. Nie ma co się przywiązywać, czy angażować emocjonalnie. Będą gry to się kupi. Nowy Xbox będzie warty kupna to się weźmie, nie to nie. Trzeba traktować instrumentalnie i użytkowo, czyli dokładnie tak jak korpo traktuje nas.
Opublikowano wczoraj o 07:20 1 dzień 24 minuty temu, Moldar napisał(a):Z xboxem to oni pewnie sami nie wiedzą co chcą zrobić.Też tak uważam. Zresztą było ponoć sporo informacji krążących że coś się dzieje zanim ten cały Sneakers czy hui walnął posta. On sam napisał że sprawa Xboxa jest "up in the air" a nie cancelled. To ludzie potem podłapali i poszło. A MS zareagował na plotki o skasowaniu konsoli.Ale myślę że sprawa nie jest wyssana z palca i coś się toczy wewnątrz, co zrobić z kolejną generacją, jakie to ma być urządzenie itp.A ciekawostka to w dzień podwyżek GP i całego rageu ludzi, giełda MS nie zareagowała wogóle a nawet był delikatny wzrost. To pokazuje ile znaczy dział Xboxa na tle całej firmy