Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dzisiaj tak trochę się podciśnieniowałem w pracy, bo potrzebowałem podpisu przełożonego i nigdzie typa nie mogłem znaleźć, cały budynek obleciałem i każdy gdzieś go widział, ale nie wiadomo gdzie poszedł. Kurde, gdyby taki jimmy był moim szefem to bym krzyknął "Xbox chuj" i za minutę miałbym gościa u siebie w pokoju. Ech, marzenia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Za jaką minutę, on by w tej samej chwili spod biurka wylazł. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Xbox is planning to shut down Compulsion Games, developer of Peabody Award-winning South of Midnight and We Happy Few, Kotaku has learned.Matt Booty dwie minuty wcześniej:Booty, meanwhile, had pointed to Compulsion as an example of Xbox's pursuit of award-winning games. "South of Midnight today won a Peabody Award, which I think is such a validation of the storytelling capability of games these days," he said in the same interview. "And that's right on the heels of them winning a BAFTA for new IP a couple Fridays ago. And, that is our goal, right? I mean, we run a portfolio and our portfolio includes some of the biggest franchises on the planet—Call of Duty and Minecraft—but we're also dedicated to places where new [intellectual property] can come to life and where these stories can be told, you know, in our studios like Compulsion and Double Fine that got some nominations for Keeper."Ta sama kolejność jak z twórcami HiFi Rush.
Opublikowano 49 minut temu49 min I powrót do halo, forza i girsów haha niesamowita jest ta konsola! Od lat bawi tak samo
Opublikowano 49 minut temu49 min Autor Jeśli to prawda to szkoda, bo każda ich kolejna gra była coraz lepsza, więc był tam potencjał na coś więcej..South od Midnight chociaż nie było żadna perełką, to miało w sobie ten Vibe gier z czasów PS2 czy X360. Skondensowanej, singlowej i liniowej przygody na 10h z piekną oprawą wizualną, animacjami i muzyką, w dzisiejszych czasach już samo to sprawiało że była wyjątkowa.Ale niestety gra nie okazała się ani hitem sprzedażowym ani w Game Passie.
Opublikowano 44 minuty temu44 min Zabili potencjalny sukces komercyjny polityką, 0 marketingiem i GP, a teraz zabijają te studia. Co MS to MS.