Opublikowano 2 godziny temu2 godz. a ja myślę, że ich legal to klepnął, a jeśli ktoś będzie się rzucał, to co im zrobi? pozwie?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak będą mieli zmieniać zawartość to to zrobią, a dla niezadowolonych będzie opcja anulowania i zwrotu kasy. Obstawiam, że większość tych co mają wykupione na lata w przód to abonament z jakichś promocji, więc też nie będzie mowy o zwrocie pełnej kwoty.Jak o częstej zmianie polityki można pisać, że są niewiadome, tak pod względem prawnym na pewno jest wszystko dopięte.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wróciłem do grania jak za dawnych czasów, w pizdzie mam youtuberów, PPE, znawców z Twittera. Kiedyś się grało i nie interesowało mnie czy jakieś studio umiera czy już zdechło, tak było lepiej. Nawet grało się na zdychającej konsoli jak Dreamcast i było fajnie, a Xboxowi jeszcze daleko do zdychania.
Opublikowano 36 minut temu36 min Ja tak w sumie mam od dawna, oglądam jeszcze te konfy z nowymi gierkami ale kompletnie nie mam uczucia, że coś muszę kupić bo akurat wychodzi. Po prostu myślę sobie fajnie, kiedyś może w to zagram. Mam te swoje backlogi i będę je powoli przechodził do końca życia. Ewentualnie jak coś nowego wleci w game passie to spoko.Wkurzają mnie znajomi jak chcą, żebym kupił jakiegoś friend slopa kiedy wiem że pogramy dwa razy i im się znudzi. Wtedy się pytam czy jest w game passie jak mówią że nie to grzecznie dziękuje.2 godziny temu, Il Brutto napisał(a):Oby zamkneli Bethesde. Najgorsze gownostudio pchajace najgorszy slop z ta sama wymowka co pare lat "no nie wiem czego sie spodziewaliscie, fani bethesdy beda zadowoleni".Na to studio naprawdę już szkoda strzępić ryja. Todd kompletnie odleciał z monetyzacją wszystkiego, zamiast zrobić nowe TES i Fallouta dali nam gównianego Saarfielda i kolejne edycje Skyrima i Fallouta 4, które tylko psują mody. Mało tego ich next gen update zepsuł grę na ponad rok na wszystkich platformach, po roku wydali płatną wersję anniversary czyli cash grab dodający parę modów z bronią i jakieś skiny, chyba wszystko zrobione przez społeczność. Aktualizacja anniversary chyba naprawiła tego buga z vats ale zjebała 10 innych rzeczy. Po 8 latach od zapowiedzi TES 6 a oni dalej myślą że mogą jechać na aktualizacjach do online slopów F76 i TESO i nie pokazać nic nowego. Asza powinna go wywalić na zbity ryj razem z tym zjebem Emilem.