Opublikowano 15 października 20204 l 12 minut temu, smallv86 napisał: nawet jak ktoś grał w to na ps3 to i tak ta gra to praktycznie nowa gra bedzie, warta swojej ceny. brrrrrrrrt
Opublikowano 15 października 20204 l Z innej beczki jak to jest obecnie w Xbox jak coś ściągamy z neta? Jak się net chwilowo rozłączy i połączy to wznowi ściąganie? Mam ostatnio jazdy z routerem, że czasami się resetuje, a nie chce mi się całej konstrukcji zmieniać.
Opublikowano 15 października 20204 l Jak konsola w trybie instant on to tak, wznawia pobieranie. Ogólnie u mnie jest jakoś dziwnie z tym pobieraniem Mam włączoną grę, jestem w menu - kolejka pobierania leci max 30 mb/s Jak wybiorę zakończ (z kafelka podmenu) to leci na pełnej prędkości
Opublikowano 15 października 20204 l 7 minut temu, maciekww28 napisał: Jak konsola w trybie instant on to tak, wznawia pobieranie. Ogólnie u mnie jest jakoś dziwnie z tym pobieraniem Mam włączoną grę, jestem w menu - kolejka pobierania leci max 30 mb/s Jak wybiorę zakończ (z kafelka podmenu) to leci na pełnej prędkości No to normalne. Jeśli jakakolwiek gra jest uruchomiona to automatycznie ucina transfer żeby dało się grać bez lagów.
Opublikowano 15 października 20204 l Taki lineup, że niektórym już nawet nowy asasyn się podoba. Dobrze, że zaraz cyberpunk, a poza tym nam kilka gier do ogrania np. mafię. Edytowane 15 października 20204 l przez lpcl
Opublikowano 15 października 20204 l No pamiętam jak brałem PS4 na premierę. Assassin black flag i NBA2k14 to były moje najlepsze kąski z day one. Czyli jak widać dużo się nie zmienia mino tego całego lamentu.
Opublikowano 15 października 20204 l Loooool, serio jest w full hd? No to pierwszy mocny fuckup Microsoftu.
Opublikowano 15 października 20204 l Teraz, lpcl napisał: Akurat nie wiem co za problem, że tylko 1080p? Kupujesz next-gena, wchodzisz do menu, a tam gó.wno rozmazane.
Opublikowano 15 października 20204 l Przy One X to rozumiem, ale przy takim sprzęcie dalej 1080p? No słabo.
Opublikowano 15 października 20204 l @wroglogiczne ale po co takie ograniczenie w singlowych gierkach
Opublikowano 15 października 20204 l 2 minuty temu, MatekDM napisał: Kupujesz next-gena, wchodzisz do menu, a tam gó.wno rozmazane. Rozmazane, jak te kafle są na pół ekranu.
Opublikowano 15 października 20204 l 1 minutę temu, lpcl napisał: Rozmazane, jak te kafle są na pół ekranu. Które kafle? W nowym UI do Xboxa Series X? Szkoda że w sumie niewiele się różni od tego starego.
Opublikowano 15 października 20204 l Gracie w daszbordzie czy jak? W przewijanie kafelków? To niezły gameplay xd
Opublikowano 15 października 20204 l xDDD Czekamy na twitterowy oddział sony, że cała moc xboxa series x idzie w remastery starych gierek tak bardzo, że nawet ui nie może być wyświetlane w natywnym 4k.
Opublikowano 15 października 20204 l 1 minutę temu, MatekDM napisał: Które kafle? W nowym UI do Xboxa Series X? Szkoda że w sumie niewiele się różni od tego starego. Nie w xbox 360 ;), jeśli dzięki temu będzie więcej ram na gierki to uj z tym.
Opublikowano 15 października 20204 l konsola mocniejsza od ps5, a i tak nie marnują zasobów na zbędne rzeczy, tylko na to, co najważniejsze, dla mnie pozytyw
Opublikowano 15 października 20204 l Teraz, krzysiekp392 napisał: konsola mocniejsza od ps5, a i tak nie marnują zasobów na zbędne rzeczy, tylko na to, co najważniejsze, dla mnie pozytyw Dokładnie w punkt, ostatnio przy xox też to mniej więcej mówili.
Opublikowano 15 października 20204 l XD nie no proszę was, ile tych terafankow potrzeba na interfejs w 4K
Opublikowano 15 października 20204 l Pewnie japonczycy robili UI dla XsX. Ci sami co Yaakuze a że nie potrafią jak nalezy to wyszło własnie tak. Interfejs w XSS w 900p?