December 13, 20195 yr Kurde jakby na tym się dało Windowsa uruchomić, jest ta sama architekturano ale nierealne pewnie.
December 13, 20195 yr Jak tak sobie myślę, to konsola nazywa sie po prostu xbox, a beda dopiski na pudełku series x, series s. Nie wierze, ze przy startupie bedzie sie wyswietlac logo xbox series x.
December 13, 20195 yr Z wyglada slaba, ale licza sie gry. Czekam na te 15 exow. Z nazwa niezle odplyneli.
December 13, 20195 yr Author 4 minuty temu, Shen napisał: Czekam na te 15 exow. jakie 15 exów? jednak nie jest taka mała jak mi się wydawało po opisie
December 13, 20195 yr Wygląda inaczej, na pewno ma swój urok. No i te delikatne modyfikacje pada Wygląda pięknie.
December 13, 20195 yr Dobrze, ze nie przekombinowali z padem i nie dodali zadnych swiecacych gowien, touchpadow, ekranikow itp., ktore i tak bylyby wykorzystane w maksymalnie 2-3 produkcjach na krzyz. Do tego poprawiony krzyzak i nic wiecej do szczescia nie potrzeba. Edited December 13, 20195 yr by bebbop
December 13, 20195 yr Author Podobno troche się różni, ma być troche mniejszy i lepiej wyprofilowany do dłoni. Ale masz racje dobrze, że nie wymyślali koła na nowo
December 13, 20195 yr Jeżeli chodzi o kształt i ergonomię to zmiany nie są potrzebne, ale na Boga, niech przypilnują jakość wykonania tych padów. Sprzedałem S i kupiłem drugą konsolę i sytuacja sprzed roku się powtarza - "A" znowu nie zawsze reaguje w nowym padzie.
December 13, 20195 yr Są już przecieki odnośni pierwszych podstawek pod konsolę. A co do pada, dobrze, że nie wymyślili żadnych dziwnych technologii typu touchpad, czy coś w tym stylu.
December 13, 20195 yr 7 minut temu, Rozi napisał: Nie no wysokość to jest top kek, gdzie to niby postawić? Chyba na podłodze Konsolę można położyć również poziomo więc będzie luz.
December 13, 20195 yr Author 15 x 15 x 30 ja już z linijką w ręku zwizualizowałem sobie nowego xboxa i sprawdziłem czy mam miejsce xD i u mnie nie ma problemu, nawet dzięki pionowej pozycji zostanie mi więcej wolnego miejsca niż obecnie gdzie kox stoi poziomo
December 13, 20195 yr Drobna pomyłka panie kolego: pad szerokość ma ok. 15.3cm, więc będzie to 15.3x15.3x45.9.
December 13, 20195 yr 3 minuty temu, ASX napisał: 15 x 15 x 30 ja już z linijką w ręku zwizualizowałem sobie nowego xboxa i sprawdziłem czy mam miejsce xD i u mnie nie ma problemu, nawet dzięki pionowej pozycji zostanie mi więcej wolnego miejsca niż obecnie gdzie kox stoi poziomo To jest w sumie, jakbyś postawił trzy Ski na sobie, trzeba zmienić mieszkanie chyba w moim przypadku XD
December 13, 20195 yr Author 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Drobna pomyłka panie kolego: pad szerokość ma ok. 15.3cm, więc będzie to 15.3x15.3x45.9. na resetera czytałem 7 calach na 7 cali na 14 cali więc dokładnie: 15,24 cm x 15,24 cm x 30,48 cm nie wiem skąd ci się wzięło 45 ;)
December 13, 20195 yr Dlatego, że opis Króla mówił o szerokości jednego pada i wyskości 3 (ale w ujęciu 3 szerokości). Z resztą patrząc na render proporcje szerokości do wysokości 1:3 są bardziej prawdopodobne niż 1:2. a te 45.9 to z potrojenia szerokości pada czyli ok. 15.3cm Edited December 13, 20195 yr by Paolo de Vesir
December 13, 20195 yr Dobrze doyebali z bryłą xD. Konsolowi gracze zawsze pluli na komputery osobiste. A tu jedna słaba generacja rozbiegowa (XBOX), druga całkiem niezła (X360), rewolucja w cyfrze i 'darmowe' gry plus GAMEPASS (XONE), to i teraz chętnie PC TOWER postawią w salonie bez żenady i będą sobie wmawiać, że to designerskie wzornictwo MS to jacyś mistrzowie. Będą niektórzy grali jak kiedyś Gierka podpięta pod telewizor, a po skończeniu zabawy do szafy zanim baba wróci do domu.