Opublikowano 3 maja 20241 r Gra nie ma żadnej formy RT? Jeżeli tylko Lumen to będzie to zbawienie dla posiadaczy 7900 XT/XTX :). W dniu 1.05.2024 o 11:31, Ukukuki napisał: https://www.purepc.pl/wymagania-sprzetowe-senuas-saga-hellblade-ii-pc-nie-sa-zbyt-wysokie-ale-nie-obejdzie-sie-bez-windows-11 Bardzo niskie wymagania minimalne, 8 letnie komponenty. Będzie dobra optymalizacja. Bardzo VRAM żerna jak każde UE5. Edytowane 3 maja 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 9 maja 20241 r Ciekawe czy monitor prywatny czy przy inwenturze po zamknięciu studia zabiorą.
Opublikowano 9 maja 20241 r 19 minut temu, SnoD napisał: Tak to można grać tak jest, czyli paski out, ultrawide in, coś pieknego
Opublikowano 9 maja 20241 r to obczajcie, czyli pecetowcy bez UW będą chyba mieli domyślne paski "Our game camera is anamorphic with a 2.39:1 aspect ratio, meaning on your average display there will be letter-boxing." Dla chętnych pececiarzy: tutaj sobie możecie zobaczyć jak to wygląda na waszym ekranie: Edytowane 9 maja 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 9 maja 20241 r Godzinę temu, Szermac napisał: Widzę, że marketing gruby wjechau 14 dni przed premierą powinni ciebie zatrudnic to codziennie bys klepał po kilka twittow o niczym.
Opublikowano 9 maja 20241 r 2 minuty temu, Szymek napisał: No właśnie...gdzie marketing gry? No dzisiaj już 8 dzień marketingu na twitterze.
Opublikowano 9 maja 20241 r 16 minut temu, Szymek napisał: No właśnie...gdzie marketing gry? Marketing gry Microsoftu? kekw Oni żyją w jakimiś wyimaginowanym świecie gdzie każuale pocztą pantoflową nakręcają się na ich gierki.
Opublikowano 11 maja 20241 r steam słabo to wygląda jak gra jest pomiedzy martwym db the breakers i indykami.
Opublikowano 11 maja 20241 r Stary news, ale podobno na słynnym conference M$ wyliczyli, że gra zostanie oceniona na low 90s xD. https://www.neogaf.com/threads/internal-mock-reviews-for-hellblade-2-are-in-the-low-90s-nate-the-hate-rumour.1665463/
Opublikowano 11 maja 20241 r 2 godziny temu, Beelzeboss napisał: steam słabo to wygląda jak gra jest pomiedzy martwym db the breakers i indykami. Ja ten tytuł np opłaciłem gamepassem i wyjebongo elo elo 3 2 0. Zresztą Senua jest grą AA to pewnie łatwiej spiąć budżet PRAWDA?
Opublikowano 11 maja 20241 r 54 minuty temu, Bielik napisał: Ja ten tytuł np opłaciłem gamepassem i wyjebongo elo elo 3 2 0. Zresztą Senua jest grą AA to pewnie łatwiej spiąć budżet PRAWDA? Tak jak HiFi Rush, tylko drożej... a to tego liczby na razie ma gorsze xD. 65 msc ma HB2 na wishliscie Steam, a 235 na liscie top... No i te 3.21% posiadaczy ekranów ultrawide na PC, ciekawe ile będzie zwrotów na czarne pasy na ekranie 16:9 monitorów normalnych userów. Edytowane 11 maja 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 11 maja 20241 r Im gorzej się sprzeda, tym szybciej mam nadzieje dostaniemy port na sonke5
Opublikowano 11 maja 20241 r 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Tak jak HiFi Rush, tylko drożej... a to tego liczby na razie ma gorsze xD. 65 msc ma HB2 na wishliscie Steam, a 235 na liscie top... No i te 3.21% posiadaczy ekranów ultrawide na PC, ciekawe ile będzie zwrotów na czarne pasy na ekranie 16:9 monitorów normalnych userów. Myślę, że ludzie jednak oglądają filmy i jakoś do nich dotrze, że jak coś jest nagrywane/stworzone w innej perspektywie niż 16:9 to muszą być pasy na ekranie 16:9.
Opublikowano 11 maja 20241 r Myślę, że jeśli jakość audiowizualna dowiezie, to po 20 sekundach nikt nie będzie zwracał uwagi na pasy. Ja bardzo liczę na to, że gra będzie brutalna i poryta.
Opublikowano 12 maja 20241 r Ale to miażdży graficznie wszystko co wyszło na konsolach Jeszcze kilka dni i będzie grane.
Opublikowano 13 maja 20241 r Autor o grafikę to akurat można być spokojnym, ci co już grali mówią o najładniejszej grze w jaką ogrywali, na dostępnych materiałach też wygląda bardzo dobrze. Zobaczymy jak inne elementy.