Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 270

Oceń okładkę PSX Extreme 270 27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 270

• 1
      3
    • 2
      2
    • 3
      1
    • 4
      2
    • 5
      6
    • 6
      5
    • 7
      3
    • 8
      3
    • 9
      1
    • 10
      1

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 22 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak już tu jesteście to szybka sonda - dotarłem do kilku osób związanych ze starymi magazynami. Mógłbym naświetlić aferę z PSX Fan i plagiatu opisów czy kulisy działania oficjalnego magazynu PlayStati

• Ch.uj to kogo obchodzi.

Opublikowano
Godzinę temu, Tarantino napisał:

U mnie to była branża, płacili tylko 12 x więcej niż na ppe, to pokazałem im du. pe, jak Szkoci w Braveheart :)

Ja też już tylko hobbystycznie, po godzinach (po prostu bardzo to lubię), bo kasa mizerna. Tak to już niestety chyba jest, że z pisania utrzymać się ciężko. :)

Opublikowano

Spoko felietony. Lubię szczególnie artykuły Piechoty i Kluska (tego to czytam chyba i w cda i pixelu) :). Pozdrawiam Koso i jego rozczarowanie roku u mnie też było wysoko to samo. Fajnie że tylu redaktorów doceniło disco elysium mimo pc towego rodowodu warto promować tak wybitne dzieła. Jak zwykle publicystyka poza pierdu pierdu o next genach na wysokim poziomie tutaj cieszę się że od kilku numerów jest forma zwyżkowa. To największy plus sezonu ogórkowego nie macie w co grać to więcej dobrych tekstów w magazynie. A jeszcze jedno jak nie lubię materiałów retro o początkach magazynu (nie czuje sentymentu bo czytam was od 2006 roku) tak super się czytało o ects. Tylko tutaj zagrała nostalgia z ss, gamblera i cda. Pamiętam te hostessy teraz takich już nie robią 

P.s. Wstyd że daliście wyniki ankiety na gry roku z forum bo ja czułem się zażenowany niektórymi wynikami i obraz forumowicza wypada gorzej przez to niż obraz czytelnika ppe... 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Bardzo oszukany poczułem się gdy mózg zarejestrował, że nie było cytatów z tematu o grach roku, a miały być :(

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał:

nie było cytatów z tematu o grach roku, a miały być :(

celowo śmiesznie pisałeś? :)

Opublikowano
Teraz, grzybiarz napisał:

celowo śmiesznie pisałeś? :)

Nie wiem, czy rozumiem - napisałem to, co na serduszku leżało. Miały być cytaty, a nie ma. @grzybiarz, nieświadomie nawiązałem do czegoś czy zrobiłem śmieszka nie wiedząc o tym?

Opublikowano
1 hour ago, Plugawy said:

Ch.uj to kogo obchodzi.

Twoja stara słuchać lubi

Lubie jak ulung wypowiada się w domyśle w liczbie mnogiej, czuję szczęście że jestem z, Polski A itd. 

Edytowane przez Tarantino

Opublikowano
42 minuty temu, Bzduras napisał:

Miały być cytaty, a nie ma.

ok mniejsza z tym, po prostu myślałem, że na forumku celowo pisałeś "śmieszkowato/ciekawie/inaczej", by Twój cytat trafił do PE :)

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Bardzo oszukany poczułem się gdy mózg zarejestrował, że nie było cytatów z tematu o grach roku, a miały być :(

Nie dali też wyników i cytatów z Debeściaków 2019 na PPE. Zawsze dawali, a teraz nie. Suche wyniki z forumkowej ankiety to jednak nie to samo :(

A numer generalnie w porządku mimo biedy w recenzjach. Świetny tekst o ECTS, Norby umie pisać wspominkowe teksty.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Tego nie czytałem jeszce, ale z wyprawy do USA świetny. O to chodzi w retro, które nie jest fajne w PE. Chodzi o nostalgię a nie sam w sobie tekst z informacjami o grze. Ale i tak lepiej niż w utra nudnym Pixelu

Opublikowano
45 minut temu, grzybiarz napisał:

ok mniejsza z tym, po prostu myślałem, że na forumku celowo pisałeś "śmieszkowato/ciekawie/inaczej", by Twój cytat trafił do PE :)

A, to nie jest tak. Tekst na Top 3 2019 i Top 10 Dekady napisałem jeszcze zanim powstały odpowiednie tematy i pierwotnie wrzuciłem je w inne zakamarki internetu (co widać po np. emotach, których użyłem do podsumowań, a których nie ma na forum, jak :kekw: czy :lul:). A "śmieszkowatość/ciekawość/inność" to po prostu myśli Bzdurasa zebrane i na klawiaturę przelane, i kończę offtopa bo temat o szmatławcu nie jest od takich wywodów :potter:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak już tu jesteście to szybka sonda - dotarłem do kilku osób związanych ze starymi magazynami. Mógłbym naświetlić aferę z PSX Fan i plagiatu opisów czy kulisy działania oficjalnego magazynu PlayStation z czarnymi demkami. Mam jeszcze kilka tego typu dziennikarsko-śledczych tematów - czy kogoś jeszcze by to interesowało czy to już trupy w szafie i #nikogo? 

Edytowane przez Roger

Opublikowano

Dla takich tekstów mógłbym kupić PE. Tylko bez ogródek, tuszowania i wymyślanych historii. Szkoda, że aferki z PSX E wyjaśniane już na forum nie trafią nigdy na łamy magazynu. Mogłoby być ciekawie.

Opublikowano

Zacznijmy od sprzedaży promek przez pewnego popularnego redaktora xD

Opublikowano
2 godziny temu, Roger napisał:

Mam jeszcze kilka tego typu dziennikarsko-śledczych tematów - czy kogoś jeszcze by to interesowało czy to już trupy w szafie i #nikogo? 

Przecież takie rzeczy się najlepiej czyta.

Opublikowano

Jestem za ;-)

A była by szansa o jakiś tekst Norbiego o amigowej demoscenie?

Pamiętam jego wywiad z 94r. po jakimś copyparty w magazynie Amigowiec .

Edytowane przez philipo

Opublikowano
9 godzin temu, Roger napisał:

Jak już tu jesteście to szybka sonda - dotarłem do kilku osób związanych ze starymi magazynami. Mógłbym naświetlić aferę z PSX Fan i plagiatu opisów czy kulisy działania oficjalnego magazynu PlayStation z czarnymi demkami. Mam jeszcze kilka tego typu dziennikarsko-śledczych tematów - czy kogoś jeszcze by to interesowało czy to już trupy w szafie i #nikogo? 

Absolutnie WSZYSTKO co związane z branżą i starymi (nowymi też ;)) magazynami wejdzie jak złoto, także śmiało! 

I kolejne teksty w klimatach tego, który wysmarował Norby o ECTS również mile widziane. :)

Przy okazji - ciekawym tematem może też być obecna sytuacja CDA, ale zakładam, że pisanie o aktualnej konkurencji nie wchodzi w rachubę. ;)

Edytowane przez LeifErikson
dodane info odnośnie CDA

Opublikowano

No jasne, że zbierać. Gracze to też ludzie i zakulisowe dramy kręcą ich tak samo jak romans Angeliny z jakimś pachołkiem opisywany w Pani Domu podpala grażynki pod osiedlowym spożywczakiem.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
Cytat

No no, Rogerowi w końcu udało się namówić Ścierę, żeby naskrobał kilkaset znaków do kolejnego PSX Extreme. Alien znów na pokładzie 1f642.png

Z fejsa szmatławca.