February 12, 20205 yr Godzinę temu, Tarantino napisał: U mnie to była branża, płacili tylko 12 x więcej niż na ppe, to pokazałem im du. pe, jak Szkoci w Braveheart Ja też już tylko hobbystycznie, po godzinach (po prostu bardzo to lubię), bo kasa mizerna. Tak to już niestety chyba jest, że z pisania utrzymać się ciężko.
February 12, 20205 yr Spoko felietony. Lubię szczególnie artykuły Piechoty i Kluska (tego to czytam chyba i w cda i pixelu) . Pozdrawiam Koso i jego rozczarowanie roku u mnie też było wysoko to samo. Fajnie że tylu redaktorów doceniło disco elysium mimo pc towego rodowodu warto promować tak wybitne dzieła. Jak zwykle publicystyka poza pierdu pierdu o next genach na wysokim poziomie tutaj cieszę się że od kilku numerów jest forma zwyżkowa. To największy plus sezonu ogórkowego nie macie w co grać to więcej dobrych tekstów w magazynie. A jeszcze jedno jak nie lubię materiałów retro o początkach magazynu (nie czuje sentymentu bo czytam was od 2006 roku) tak super się czytało o ects. Tylko tutaj zagrała nostalgia z ss, gamblera i cda. Pamiętam te hostessy teraz takich już nie robią P.s. Wstyd że daliście wyniki ankiety na gry roku z forum bo ja czułem się zażenowany niektórymi wynikami i obraz forumowicza wypada gorzej przez to niż obraz czytelnika ppe... Edited February 12, 20205 yr by blantman
February 12, 20205 yr Bardzo oszukany poczułem się gdy mózg zarejestrował, że nie było cytatów z tematu o grach roku, a miały być
February 12, 20205 yr 16 minut temu, Bzduras napisał: nie było cytatów z tematu o grach roku, a miały być celowo śmiesznie pisałeś?
February 12, 20205 yr Teraz, grzybiarz napisał: celowo śmiesznie pisałeś? Nie wiem, czy rozumiem - napisałem to, co na serduszku leżało. Miały być cytaty, a nie ma. @grzybiarz, nieświadomie nawiązałem do czegoś czy zrobiłem śmieszka nie wiedząc o tym?
February 12, 20205 yr 1 hour ago, Plugawy said: Ch.uj to kogo obchodzi. Twoja stara słuchać lubi Lubie jak ulung wypowiada się w domyśle w liczbie mnogiej, czuję szczęście że jestem z, Polski A itd. Edited February 12, 20205 yr by Tarantino
February 12, 20205 yr 42 minuty temu, Bzduras napisał: Miały być cytaty, a nie ma. ok mniejsza z tym, po prostu myślałem, że na forumku celowo pisałeś "śmieszkowato/ciekawie/inaczej", by Twój cytat trafił do PE
February 12, 20205 yr Godzinę temu, Bzduras napisał: Bardzo oszukany poczułem się gdy mózg zarejestrował, że nie było cytatów z tematu o grach roku, a miały być Nie dali też wyników i cytatów z Debeściaków 2019 na PPE. Zawsze dawali, a teraz nie. Suche wyniki z forumkowej ankiety to jednak nie to samo A numer generalnie w porządku mimo biedy w recenzjach. Świetny tekst o ECTS, Norby umie pisać wspominkowe teksty. Edited February 12, 20205 yr by aux
February 12, 20205 yr Tego nie czytałem jeszce, ale z wyprawy do USA świetny. O to chodzi w retro, które nie jest fajne w PE. Chodzi o nostalgię a nie sam w sobie tekst z informacjami o grze. Ale i tak lepiej niż w utra nudnym Pixelu
February 12, 20205 yr 45 minut temu, grzybiarz napisał: ok mniejsza z tym, po prostu myślałem, że na forumku celowo pisałeś "śmieszkowato/ciekawie/inaczej", by Twój cytat trafił do PE A, to nie jest tak. Tekst na Top 3 2019 i Top 10 Dekady napisałem jeszcze zanim powstały odpowiednie tematy i pierwotnie wrzuciłem je w inne zakamarki internetu (co widać po np. emotach, których użyłem do podsumowań, a których nie ma na forum, jak :kekw: czy :lul:). A "śmieszkowatość/ciekawość/inność" to po prostu myśli Bzdurasa zebrane i na klawiaturę przelane, i kończę offtopa bo temat o szmatławcu nie jest od takich wywodów Edited February 12, 20205 yr by Bzduras
February 12, 20205 yr Popular Post Jak już tu jesteście to szybka sonda - dotarłem do kilku osób związanych ze starymi magazynami. Mógłbym naświetlić aferę z PSX Fan i plagiatu opisów czy kulisy działania oficjalnego magazynu PlayStation z czarnymi demkami. Mam jeszcze kilka tego typu dziennikarsko-śledczych tematów - czy kogoś jeszcze by to interesowało czy to już trupy w szafie i #nikogo? Edited February 12, 20205 yr by Roger
February 12, 20205 yr Dla takich tekstów mógłbym kupić PE. Tylko bez ogródek, tuszowania i wymyślanych historii. Szkoda, że aferki z PSX E wyjaśniane już na forum nie trafią nigdy na łamy magazynu. Mogłoby być ciekawie.
February 13, 20205 yr 2 godziny temu, Roger napisał: Mam jeszcze kilka tego typu dziennikarsko-śledczych tematów - czy kogoś jeszcze by to interesowało czy to już trupy w szafie i #nikogo? Przecież takie rzeczy się najlepiej czyta.
February 13, 20205 yr Jestem za ;-) A była by szansa o jakiś tekst Norbiego o amigowej demoscenie? Pamiętam jego wywiad z 94r. po jakimś copyparty w magazynie Amigowiec . Edited February 13, 20205 yr by philipo
February 13, 20205 yr 9 godzin temu, Roger napisał: Jak już tu jesteście to szybka sonda - dotarłem do kilku osób związanych ze starymi magazynami. Mógłbym naświetlić aferę z PSX Fan i plagiatu opisów czy kulisy działania oficjalnego magazynu PlayStation z czarnymi demkami. Mam jeszcze kilka tego typu dziennikarsko-śledczych tematów - czy kogoś jeszcze by to interesowało czy to już trupy w szafie i #nikogo? Absolutnie WSZYSTKO co związane z branżą i starymi (nowymi też ;)) magazynami wejdzie jak złoto, także śmiało! I kolejne teksty w klimatach tego, który wysmarował Norby o ECTS również mile widziane. Przy okazji - ciekawym tematem może też być obecna sytuacja CDA, ale zakładam, że pisanie o aktualnej konkurencji nie wchodzi w rachubę. Edited February 13, 20205 yr by LeifErikson dodane info odnośnie CDA
February 13, 20205 yr No jasne, że zbierać. Gracze to też ludzie i zakulisowe dramy kręcą ich tak samo jak romans Angeliny z jakimś pachołkiem opisywany w Pani Domu podpala grażynki pod osiedlowym spożywczakiem. Edited February 13, 20205 yr by Bzduras
February 13, 20205 yr aux, insane, chris, reszta Czytelników, którzy zbierali PlayStation Magazyn, to dość aktualny wywiad z wydawcą, jest tutaj: https://strefapsx.pl/wywiad-z-wydawca-czasopisma-oficjalny-polski-playstation-magazyn/
February 13, 20205 yr Cytat No no, Rogerowi w końcu udało się namówić Ścierę, żeby naskrobał kilkaset znaków do kolejnego PSX Extreme. Alien znów na pokładzie Z fejsa szmatławca.