Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rockstar Games dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Spróbuję do niej podejść bez negatywnych emocji przy okazji DEFINTIVE EDITION

• Odpowiedzi 495
  • Wyświetleń 285,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To w sumie prawda xD może jakbym ograł na pc było by lepiej bo przez to sterowanie jebla szło dostać + już mówiłem że nie lubię Liberty City z ery 3d dlatego 3 i lcs to dla mnie najgorsze gta jakie powstało 

Opublikowano

Tak jak tej ku.rwy R* nie lubie i ich gier tak w odswiezona trojke bym pyknal. A w sumie to ch.uj, ogram sobie na pc oryginal. 

A tak w ogole to dlaczego mowa jest o UE4? Czy oni nie maja swojego autorskiego, na ktorym smiga piatka? Chyba latwiej (taniej i szybciej) by im bylo zrobic to odswiezenie na tym silniku niz przenosic wszystko na UE. Tylko potem byloby, ze model jazdy gorszy niz w czworce.

Opublikowano

Tak biadolę a pewnie sam kupię wersję na switcha i wersję na xboxa :rayos:

Opublikowano
44 minuty temu, Mejm napisał:

Tak jak tej ku.rwy R* nie lubie i ich gier tak w odswiezona trojke bym pyknal. A w sumie to ch.uj, ogram sobie na pc oryginal. 

A tak w ogole to dlaczego mowa jest o UE4? Czy oni nie maja swojego autorskiego, na ktorym smiga piatka? Chyba latwiej (taniej i szybciej) by im bylo zrobic to odswiezenie na tym silniku niz przenosic wszystko na UE. Tylko potem byloby, ze model jazdy gorszy niz w czworce.

Łatwiej przenieść na Unreala. Ponadto Rockstar Dundee (wcześniej Ruffian Games) ma zdecydowanie większe doświadczenie w tym silniku.

Opublikowano

GTA IV i V to silnik Euphoria. Proszę nie siać dezinformacji

Opublikowano

4 i 5 to silnik Rage. Euphoria z tego co wiem jest jego częścią i odpowiada za animacje/fizykę.

Opublikowano

Wersje na nowe konsole powinny być tańsze przecież, bo na mocniejszym sprzęcie łatwiej się pracuje.

Opublikowano

Jak faktycznie ma to kosztować 40$ to tragedii nie będzie. Ale wszystko powyżej tej ceny to :nosacz3:

Opublikowano

Do kiedy można kupować stare wersje gier ze store/marketplace?

Opublikowano

40 :reggie: Ahahah, tyle to może wyciągniesz jak dorwiesz zdrapki w kosmicznej przecenie. Na PSS będzie piękne 339 PLN za zwykłą edycję i pewnie 389 za wersję ze słońcem PS2.

Opublikowano

W sumie trochę chuynia że stare wersje znikną ze sklepów  :/

Opublikowano
19 minut temu, Patricko napisał:

Jak 40$? Tam masz ceny 55£ i 65£ na nową generację.

Ano, takie ploty latały przed oficjalnym ogłoszeniem i tym sie sugerowałem XD

Jeżeli to ma kosztować w okolicach 300zł na next geny to chuj im w ryj i niech ich chińczyki przejmują :lapka:

Opublikowano

Aż dziwne, że jeszcze nie zrobili jakiejś cringowej akcji w GTAO z fatalaszkami ze starej trylogii, czy furami za kilkanaście milionów dolarów.

Opublikowano
4 godziny temu, XM. napisał:

Do kiedy można kupować stare wersje gier ze store/marketplace?

Chyba do jutra więc najlepiej kupić dzisiaj. 

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem, że dla posiadaczy GTA Trilogy ma być darmowy upgrade? Nie chce mi się w to wierzyć.

Niestety linki, które wrzucił BigBy mi nie działają więc sugeruje się odpowiedzią Patricko pod postem. 

Edytowane przez niunias101

Opublikowano
9 minut temu, niunias101 napisał:

Czy ja dobrze rozumiem, że dla posiadaczy GTA Trilogy ma być darmowy upgrade? Nie chce mi się w to wierzyć.

Niestety linki, które wrzucił BigBy mi nie działają więc sugeruje się odpowiedzią Patricko pod postem. 

Dokładnie tak ma być. 

Opublikowano

Dobra widzę, że zrobiłem z siebie debila. Miłego poniedziałku i smacznej kawusi  :)

Opublikowano
14 godzin temu, suteq napisał:

Chyba do jutra więc najlepiej kupić dzisiaj. 

Ja pierdolę, a jeszcze niedawno była promka, to wziąłem tylko GTA IV na Steam...