Opublikowano 28 maja28 maj Dooglądałem gre od momentu zakończenia sezonu i ta Abby w grze to jest jakaś masakra 🤣 Zakończenie nazwałbym uczciwe, w serialu to tak nie zagra bo wiecej bedzie beki z kartofla niż prawdziwych emocji.
Opublikowano 31 maja31 maj Nadal mnie trzyma po tym beznadziejnym ostatnim odcinku. Pewna scena trafia do mojego ścisłego topu w rankingu na najgłupszą i najbardziej niepotrzebną scenę w historii mojego doświadczenia kinowego. No dramat.Dzięki za 2 i 6 odcinek.
Opublikowano 31 maja31 maj Tak to się kończy jak ledwo się serial zaczal, a już chce się markę doić ile się da.
Opublikowano 3 czerwca3 cze Jest i recenzja. W sumie ocenił bardzo podobnie do mnie, 7/10 ogólnie i 5/10 jako wielki fan gier. Zarzuty też takie jak moje, więc jak ktoś się spodziewa wyzwisk w kierunku Belli to niech sobie daruje. Innych zapraszam, bo to bardzo solidna recenzja
Opublikowano wtorek o 19:215 dni W ogóle to wszystko się tak urwało, że nie wiem co autor miał na myśli.
Opublikowano środa o 09:084 dni Gdyby jeszcze 2 część była np we wrześniu, to ok. Ale to dwa lata czekania na ciąg dalszy. Bez sensu to rozwiązali i dziwne kto tam wpadł na taki pomysł.
Opublikowano środa o 10:134 dni Może liczą, że krytyka drugiego sezonu ucichnie i nakręcą na nowo maszynę marketingową wokół Abby.