Opublikowano 29 września29 wrz A co, teraz nie można bezproblemowo? 4 śrubki do wykręcenia, 1 przewód do odpięcia i akumulator wymieniony.Krzycha wpis zabrzmiał jakby nagle ktoś miał wracać do bycia sto lat za murzynami i wymieniania dwóch bateryjek AA jak w zabawce dla dzieci.
Opublikowano 29 września29 wrz nowoczesność: bateria na 5h, dodatkowy pad i ładowarka + opcjonalna wymiana akumulatora100 lat za murzynami: wyjmij akumulatorki, włóż naładowane, włóż rozładowane do ładowarki - powtórz po 30h
Opublikowano 30 września30 wrz Nie wiem czy to zasługa Sony czy UE ale wymienialne akumulatory to będzie dobry ruch dla graczy.Nie ma powodów do narzekań jeśli tak będzie
Opublikowano 3 października3 paź Chyba wleci nowy pad bo już powoli wkurza mnie driftowanie. Nie będę bawił się w wymienianie gałek bo mam twarde, grube paluchy, nie do delikatnych robót. Plus nie mam czasu na to. Starego dwa razy rozbierałem i czyściłem, gówno dało.Te V2 to coś lepszego czy dalej gówniane podzespoły padające tydzień po gwarancji? Plus testował ktoś jakieś przedłużki do kabli? Moja z ps4 nie chce grać z DS w piątce.
Opublikowano 3 października3 paź Modibox.plPAD SONY DUALSENSE V2 PS5 ANALOGI TMR CZARNYdołożyć 200 zł do tych 300, które Sony sobie woła za bubel i spokój, bo kupisz nowy oryginalny/niemodyfikowany, to i tak padnie (zwłaszcza jeśli grasz w sportowe/sieciowe)a jak obecny jest poza tym mankamentem w dobrym stanie to:Modibox.plWymiana analogów w Padzie DualSense na Najnowsze TMR Modi...Twój kontroler wykonuje samodzielnie ruchy? Samowolnie porusza się kamera? Jest to oznaka uszkodzonego analoga w padzie. Cena dotyczy wymiany 2 analogów! USŁUGA POLEGA NA WLUTOWANIU NOWYCH ANALOGÓW Tnajlepszy sposób dla nowych użytkowników ps - kupić konsolę, oryginalnego pada natychmiast pogonić, trochę dorzucić i nie liczyć na szczęście Edytowane 3 października3 paź przez krzysiek923
Opublikowano piątek o 14:034 dni Mam pytanie o ps portal . Można równocześnie grać na ps5 i portalu . Zastanawiam sie nad kupnem portala dla córki ?
Opublikowano piątek o 14:154 dni W kwestii Portala to miałem i odesłałem, kiedy zdałem sobie sprawę, że mogę tak samo streamować na tablet z podpiętym padem i bez zakupu dodatkowego sprzętu mam większy, lepszy (OLED) ekran oraz głośniki lepszej jakości. Z aplikacją PXPlay jakość streamingu jest jak najbardziej zadowalająca. Nie mówię, żeby Portala nie kupować, ale warto najpierw przetestować streaming na posiadany już tablet lub smartfon i zastanowić się, czy to nie wystarczy, tym bardziej, że Portal nie zachwyca ekranem, a głośniki są już wręcz naprawdę kiepskie.
Opublikowano piątek o 14:294 dni 13 minut temu, Mustang napisał(a):W kwestii Portala to miałem i odesłałem, kiedy zdałem sobie sprawę, że mogę tak samo streamować na tablet z podpiętym padem i bez zakupu dodatkowego sprzętu mam większy, lepszy (OLED) ekran oraz głośniki lepszej jakości. Z aplikacją PXPlay jakość streamingu jest jak najbardziej zadowalająca.Nie mówię, żeby Portala nie kupować, ale warto najpierw przetestować streaming na posiadany już tablet lub smartfon i zastanowić się, czy to nie wystarczy, tym bardziej, że Portal nie zachwyca ekranem, a głośniki są już wręcz naprawdę kiepskie.z tym że ja chce do córki kupic żeby mogła sobie grac w robloxa ale zeby sie nie gryzło jak ja bede w tym samym czasie na ps5 grac ?
Opublikowano piątek o 15:034 dni 33 minuty temu, gastvrij_inzicht napisał(a):z tym że ja chce do córki kupic żeby mogła sobie grac w robloxa ale zeby sie nie gryzło jak ja bede w tym samym czasie na ps5 grac ?Jak Roblox jest w tym pakiecie Strumieniowania gier, że nie trzeba się łączyć z konsolą to sobie pogra.Inaczej lipa.
Opublikowano piątek o 15:054 dni A z tego co patrzę nie ma. Plus nie wiem czy Portal pozwala streamować gry i grać na tym samym koncie równocześnie na PS5? Chyba trzeba być zalogowanym na różnych kontach, jeśli Portal ma streamować niezależnie od PS5.
Opublikowano piątek o 17:014 dni 2 godziny temu, gastvrij_inzicht napisał(a):Mam pytanie o ps portal . Można równocześnie grać na ps5 i portalu . Zastanawiam sie nad kupnem portala dla córki ?Nie da się, bo streamujesz obraz ze swojego profilu - w tym samym czasie to ktoś może TV oglądać, kiedy Ty grasz poprzez streaming.
Opublikowano piątek o 17:524 dni 50 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):Nie da się, bo streamujesz obraz ze swojego profilu - w tym samym czasie to ktoś może TV oglądać, kiedy Ty grasz poprzez streaming.PS Portal – granie w chmurze już możliwe!Sony rozszerzyło możliwości PS Portal, umożliwiając graczom korzystanie z funkcji cloud gamingu bez konieczności posiadania konsoli PlayStation 5. Dzięki aktualizacji PS Portal obsługuje teraz PlayStation Plus Premium, co pozwala użytkownikom streamować gry bezpośrednio z chmury. Ta długo wyczekiwana funkcjonalność otwiera nowe możliwości dla graczy, którzy mogą się teraz cieszyć ulubionymi tytułami na ekranie PS Portal, niezależnie od tego, gdzie się znajdują – wystarczy jedynie stabilne połączenie z internetem. Dostęp do ponad 120 gier, w tym takich hitów jak Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Ghost of Tsushima czy Ratchet & Clank: Rift Apart, sprawia, że granie staje się jeszcze wygodniejsze!Nowa funkcja znacząco zwiększa atrakcyjność PS Portal, które dotychczas pełniło funkcję urządzenia do gry w trybie Remote Play z PS5. Teraz PS Portal staje się samodzielnym sprzętem, pozwalającym na pełne zanurzenie w świat gier bez konieczności użycia konsoli. Ta aktualizacja to kolejny krok Sony w kierunku rozwoju usług chmurowych, wpisujący się w rosnący trend cloud gamingu. Dzięki temu PS Portal staje się nie tylko świetnym dodatkiem dla posiadaczy PS5, ale również samodzielnym narzędziem dla graczy, którzy chcą korzystać z bogatej oferty gier w dowolnym miejscu i czasie.
Opublikowano sobota o 07:163 dni 13 godzin temu, krzysiek923 napisał(a): 14 godzin temu, Snake_Plissken napisał(a): Nie da się, bo streamujesz obraz ze swojego profilu - w tym samym czasie to ktoś może TV oglądać, kiedy Ty grasz poprzez streaming. Cytat PS Portal – granie w chmurze już możliwe!No OK, ale do tego musisz mieć PS+ Premium i odpalisz tylko gry, które są w abonamencie.A podejrzewam, że koledze nie chodziło o to.
Opublikowano sobota o 16:083 dni hori tactical assault commander jak połączyłem te klawiaturę z ps5 i w grze po ustawiałem na klawiaturze przyciski i przyciski całowania i trzelania na myszce to nie działa ruch myszki i nie wiem co zrobić z producenta strony pobrałem aktualizacje do tej klawiatury i Dalej ps nie widzi jako myszki tylko jako ciąg dalszej klawiaturę bo na myszce przyciski działają a ruch myszki nadal nie proszę o pomoc
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Cześć wszystkim ,zastanawiam się nad kupnem używki PlayStation portal, bo można bardzo tanio kupić, i chce się spytać z was by pograć na tej konsoli nie musze posiadać stacjonarnej ps5 tylko sam abonament wystarczy premium + z gra cyfrowa i sprawdzic czy obsluga streamingu tyle? Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez tomkill
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak, nie trzeba aktualnie PS5, musisz mieć aktywne konto PS network z PS Plus premium. Zalogować się na nie ma portalu i można grać w dostępne gry.Oczywiście dobre łącze internetowe wymagane.Minus taki że ten katalog gier jest ograniczony, aktualnie chyba do 215 gier.