Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Szermac napisał:

Ten jeszcze ma luty :D
Przy pre-orderze widzę, że jest do zaciągnięcia jakaś paczka ammo i coś jeszcze xd

Nie jakieś ammo tylko wisiorek zwiększający wypadanie ammo do pistoletu, plus inne rzeczy.

Screenshot_2023-03-21-15-07-08-183_com.scee.psxandroid-edit.jpg

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 235,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

Do zdobycia w grze będą różne bonusy, maksymalnie można mieć trzy na raz aktywne z tego co pamiętam.

Opublikowano

Przyznam szczerze, że poza Serenity i Save theme to żadnej muzy z OG RE4 nie pamiętam. Zobaczymy jak będzie tutaj. To co leciało podczas starcia w wiosce jak wjeżdża Salvador dosyć intensywne.

Opublikowano

W Deluxe jest stary ost, ale pierwsze przejście będzie chyba z nowym. Szkoda, że starego głosu sprzedawcy nie ma.

Opublikowano

Jak do pt empik nie będzie mieć mojego steelbooka to zamawiam limitke. kurna gra życia to można się wykosztować :)

Opublikowano

w jakiejś recenzji ktoś coś wspominał o bossie, który jest zbugowany na hard/hardcore i trzeba go zabić z rocket launchera. wiadomo, czy to naprawili lub naprawią ?  

Opublikowano

Mr.X w RE2R też się nie dało zabić bez wyrzutni rakiet. Może recenzent nie ogarnął tematu. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kazub napisał:

w jakiejś recenzji ktoś coś wspominał o bossie, który jest zbugowany na hard/hardcore i trzeba go zabić z rocket launchera. wiadomo, czy to naprawili lub naprawią ?  

Który boss? Jak

Spoiler

ten ostatni to przecież oryginał i wiele innych Residentów przed nim taki oczywisty patent rzucała:dafuq:

Opublikowano
1 godzinę temu, Kazub napisał:

gimby nie znajo. recenzjent pewnie młodszy niż RE4.

Opublikowano
6 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Który boss? Jak

Ukryj zawartość

ten ostatni to przecież oryginał i wiele innych Residentów przed nim taki oczywisty patent rzucała:dafuq:

Kolejna perła recenzingu jeśli to o to by chodziło :kekw:

Opublikowano

Serio to pokolenie jakoś nie wyszło. Musi zasiąść na stołek to, co na tablecie rozpierdala nas w Call Of Duty, może oni ogarną cutscenki z rakietnicą, delikatnie sugerujące użycie jej na bossie :kekw:

Opublikowano

Kiedyś po prostu zatrudniali ludzi którzy się znali na grach teraz ważniejszy jest kolor włosów i zaimek  :)

Opublikowano
Godzinę temu, Josh napisał:

Mr.X w RE2R też się nie dało zabić bez wyrzutni rakiet. Może recenzent nie ogarnął tematu. 

Nie, to Sphere Hunter podnosiła ten temat, a o nieznajomość serii ciężko ją posądzać. Po prostu wdupiła w bossa całe ammo jakie miała i nic, a za następnym podejściem wystarczyła jedna rakieta z RL do ubicia typa.

Opublikowano

Nie no, jak Sphere Hunter to zwracam honor. Chociaż to mimo wszystko kobieta, więc może jednak czegoś nie zrozumiała :sadkek:

Opublikowano

W oryginale na żadnego bossa nie trzeba RL, a tą specjalną bazookę można sprzedać 2 razy drożej. :szekle:

Opublikowano
50 minut temu, Josh napisał:

Nie no, jak Sphere Hunter to zwracam honor. Chociaż to mimo wszystko kobieta, więc może jednak czegoś nie zrozumiała :sadkek:

Ale to taka porządna z siurem więc raczej się zna jednak

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Nie, to Sphere Hunter podnosiła ten temat, a o nieznajomość serii ciężko ją posądzać. Po prostu wdupiła w bossa całe ammo jakie miała i nic, a za następnym podejściem wystarczyła jedna rakieta z RL do ubicia typa.

o to to. pamiętałem jedynie, że to był ktoś kompetentny.

tak btw. to na hardcore w oryginale (grałem 20 lat temu) trzeba było się szczypać z nabojami jak w dajmy na to ostatnich dwóch rimejkach, czy było bardziej ammo friendly ? 

Opublikowano

Trochę trzeba było chomikować, ale większy problem sprawiały obrażenia które otrzymywała postać - dwa strzały siekierką i gleba. Ogólnie sposób grania w oryginał jest mocno nastawiony na oszczędność ammo i korzystanie z noża, Pro sporo wybaczało.

Opublikowano

Nigdy nie miałem sytuacji na professional by mi amunicji zabrakło, ale też jej na darmo nie marnowałem i kiedy dało się przyjebać kopniakiem albo rzucić suplexem to wykorzystywałem okazję. A na normal poziom był adaptacyjny i jak ktoś nie umie grać do z przeciwników wypada więcej amunicji. Tu na pewno będzie podobnie.

Opublikowano

z jednej strony chce trudniej ale z drugiej, ze względu na bardziej akcyjny charakter czwórki chciałbym ponakur,wiać do brzydali z fajnych broniek i nie kopać każdego po głowie 

Opublikowano

Tak.