Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Sa opisane pewnie po prostu zebys wiedzial ktore kupiles xD

Dobre p2w zwlaszcza dla tych co nie wyszli na Pro z Wioski xD

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 213,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

No to chyba i tak im nic nie da bo trzeba dotrzec do pierwszego merchanta :kaz:

Opublikowano

Nie no niech sobie zarabiają na graczykach yebanych. Muszą mieć pieniążki na kolejne residenty. Dopóki nie psują tym balansu gry to oke

Opublikowano

To jest ten sam poziom mtx co orby w DMC - szanujący się zagrajmer poświęci chwilę żeby je zdobyć w grze, a leszcze kupią. I dobrze, niech ślą pieniążka do Capgoda, będzie na nowe projekty :spicy:

Opublikowano

Te płatne dlc to działa tylko w merc, czy głównej kampanii?

Jako zwolennik mikrotransakcji, jestem na tak xDD.

Opublikowano

Jak można być zwolennikiem mikrotransakcji :doom:

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Jak można być zwolennikiem mikrotransakcji :doom:

Lubie wspomagać ulubionych devów, a niech mają, kupię jeden bilecik, symbolicznie :D. 

Opublikowano
36 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Te płatne dlc to działa tylko w merc, czy głównej kampanii?

Jako zwolennik mikrotransakcji, jestem na tak xDD.

a dobrra doczytalem, to są tylko te upgrejdy za 30/40 spineli do głównej kampanii. No to rzeczywiście może ułatwić platynkę, ja i tak w nią nie celuje, szkoda czasu :). Czekam na Seperate Ways. 

Opublikowano

Meh, mogli pójść z tymi mikrotransakcjami nieco dalej i kupując u merchanta dać opcję płacenia za broń, apteczki i upgrade'y kartą kredytową zamiast pesetasami. 

Opublikowano

Skip chaptera nie doliczajacy nic do czasu gry. Mogliby zrobic taka kategorie speedruna any % with credit card

Opublikowano

Pomysl sobie ze robisz run z Voycherem ale musisz miec mniej niz 15 Save a ze zazwyczaj pierwszego Save robi sie po walce z Magicarpiem... xD 

25zl w dupie xD

Plotki mowia ze Seprarare Ways ma wyjsc koncem kwietnia poczatkiem maja.

Opublikowano
1 hour ago, Square said:

Nie żebym bym zainteresowany, ale czym się różnią te tickety od A do F? Na różny typ broni inny ticket potrzebny?

Wczoraj przeszedłem etap Ashley, najbardziej stresogenny moment do tej pory.

:whatuh:

A ja tam biegłem jak pojebany :pawel: byle szybciej byle szszyyybbcieeejjj

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Nie no niech sobie zarabiają na graczykach yebanych. Muszą mieć pieniążki na kolejne residenty. Dopóki nie psują tym balansu gry to oke

Dokładnie - golić frajerów to obowiązek

Byłoby wtedy jak w og

Opublikowano

Ojojoj, straszne, 20387463 gra, w tym 725 Capcomu, która ma mtxy. Podobne jak w każdym RE.

Oby dalie końcu możliwość kupienia platyny, chce widzieć to pękanie dup.

Opublikowano

Platynka to fajna rzecz, jest to jakaś forma wyróżnienia gracza za jego starania, kiedy dał z siebie nieco więcej od innych w trakcie przechodzenia gry. To, że Capcom tego nie rozumie i ma wyjebane jajca to mnie nie dziwi, ale Ty masz nachapane ponad 100 platyn, więc powinieneś ogarniać ten zamysł. 

Opublikowano

Figurki salazara sumują się pomiędzy playtroughami, czy za każdym razem od nowa trzeba zbierać? Da się zobaczyć w którym chapterze brakuje?

Opublikowano

Ja mam 128. Za to wszystkie legitne, bez jakichś Majonezów czy innych symulatorów pierdzenia :sonkassie:Do dzisiaj mnie boli, że w oryginalnym RE4 nie dali możliwości wbicia tego pucharka. 

Opublikowano
1 minute ago, Josh said:

Ja mam 128. Za to wszystkie legitne, bez jakichś Majonezów czy innych symulatorów pierdzenia :sonkassie:Do dzisiaj mnie boli, że w oryginalnym RE4 nie dali możliwości wbicia tego pucharka. 

Nie wiem co jest smutniejsze twoje 128 Platyn czy moje 6000 godzin w FFXIV xD

Opublikowano

Zdecydowanie 6k godzin w yebane mmo dla stulejek :gigabeta:

Opublikowano

Capcom to dobre cwaniaczki zrob S na 3 mapach odblokuj Handcannon kup Ticket wygraj zycie = Profit 

Opublikowano

O skubany. A myślałem, że ja klepiąc te 500h w FFXIV stoczyłem się na samo dno. Trzymaj koronę Królu 

spacer.png