Opublikowano 25 kwietnia 202525 kwi Ze wszystkich rimejków jakie mają na stole do wyboru to CV bym brał bez zastanowienia. Ta gra ma kilka rzeczy do poprawki i odświeżenie jej przez team A byłoby czymś fantastycznym Z jedynką to niech się bujają gdzieś na koniec, RE HD do dzisiaj jest grywalne i świetne.
Opublikowano wczoraj o 09:40 1 dzień Długo zajęło, zanim mi ta gra zaskoczyła, z ok. 10h.Ale jak już to poczułem, to gra się bardzo dobrze. Dawno już nie grałem w taką nowoczesną grę w stylu "sklep" co chwilę w różnych dziwnych miejscach, czy horror + jakieś fikołki w powietrzu i takie tam (preferuję jak gra w miarę realistycznie oddaje niektóre elementy), ale zacząłem się w to wgłębiać, żeby zrozumieć i wychodzi na to, że to cechy m.in. horrorów typu B, czyli jakichś tam niskobudżetowych i tandetnych.Jak taka walka będzie w RE Requiem i dobrze zbalansują grę, to jestem sprzedany. Jak przejdę RE4 Remake, to ogram Mercenaries, a później może na PC spróbuję jakieś mody np. Randomizer czy coś.