Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Ascent

Featured Replies

Opublikowano

Przecież masz taxi w grze. Tak samo z nawigowaniem, ktoś chyba mówił, że go wkurza niedokładny marker misji - góra na d-padzie i mamy ścieżkę podobną do tej z Dead Space,która pokazuje, gdzie lecieć dalej.

• Odpowiedzi 498
  • Wyświetleń 53,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak ale z początku gry chodzenie z "centrum" do wind jest uciążliwe, a ścieżka do celu jest spoko jak się nie zbuguje co mi się przydarzyło że jej w ogóle nie było widać. 

Opublikowano

Ktoś pomoże przy bossie pająku, tam jest jakaś dobra broń(co strzela pociskami śledzącymi) ale nie wiem gdzie ja można dostać u vendora nie ma. Mam jakoś lvl 16 i nie potrafię skubańca ubić.

Opublikowano
29 minut temu, Kaczi napisał:

Ktoś pomoże przy bossie pająku, tam jest jakaś dobra broń(co strzela pociskami śledzącymi) ale nie wiem gdzie ja można dostać u vendora nie ma. Mam jakoś lvl 16 i nie potrafię skubańca ubić.

kup sobie I/O converter i wtedy strzelaj najbardziej dopakowaną bronią co masz. 

Opublikowano

I weź sobie jeszcze robocika(Mono Ranger) jako ulepszenie, to boss się skupi na nim, a ty walniesz mu duży dmg w tym czasie. Armor pod fire resistance też będzie przydatny.

Opublikowano

Czy tylko dla mnie ten pająk był łatwy? Grałem na normalu i tak czytałem opinie w tym temacie i już się bałem że utknę a poszedł za drugim razem bez większych problemów. 

Opublikowano

Ja tak samo z odległości w niego plus ten skill ze leci wiązka energi, jak podchodził bliżej szybko odsłon uciekałem w druga stronę i znów na dystans drugie podejście i go nie bylo

Opublikowano

WOW, ile oni dopakowali detali do tej gry, pytanie w sumie po co nam tekst na gazecie w grze izometrycznej, ale mocny szacun jak to wygląda z bliska.

Opublikowano

Mam 21 lvl i dziwne przeskoki lvl przeciwników raz maja 14 raz 20 a w następnej lokacji nagle 25 i mnie jadą w jednej misji fabularnej

Opublikowano
23 hours ago, Moldar said:

WOW, ile oni dopakowali detali do tej gry, pytanie w sumie po co nam tekst na gazecie w grze izometrycznej, ale mocny szacun jak to wygląda z bliska.

Wygląda lepiej niż CP2077

Opublikowano
W dniu 11.08.2021 o 00:00, Banan91PL napisał:

Właśnie ukończyłem grę, gierka sztosik, myślicie ze będą jakieś dlc. ?

Lepiej niech robią patcha bo osiągnięcia zglitczowane i tysiaka zdobyć nie mogę. :nosacz2:

Opublikowano

Gra wygląda kapitalnie, klimat cybera niesamowity.  Chociaż brakuje mi tutaj takiej postaci z krwi i kości. Nie przepadam za tworzeniem własnych postaci. Gdyby zrobili gościa, który nie jest niemową to by gra była perfekt.

Opublikowano
  • Autor

Gierka ukończona, zrobiłem jeszcze z 80% misji pobocznych i resztę też skończę, jakieś 24h na liczniku. Ascent spełnił moje oczekiwania  :)

Na +

- fenomenalnie wykonany świat gry, ilość detali, oświetlenie, żyjący świat, to zdecydowanie najładniejsza gra z takiej perspektywy i jedna z ładniejszych gier wg...tak powinien wyglądać CP2077

- soczysty gameplay, takie milenium soldiers expendable czy polski ruiner na sterydach + szczypta gearsów

- rozpierducha otoczenia i wrogów na kawałeczki

- ilość pukawek, zdolności i rozwój postaci robi

- granat antygrawitacyjny  :obama:

Na -

- bugi, kilka razy przed patchem próbowałem pograć w co-op i nie poszło, nie wiem jak teraz...dwa razy w misjach pobocznych boss podczas walki mi wyparował i odpalanie gry od nowa a tak to spoko

- zdobywanie nowych fajnych broni kiedy mamy starte ulepszone jest trochę bezcelowe, brakuje opcji rozebrania starej broni na te ''zębatki'' i przełożenia ich do nowej

- nieczytelna mapa i menusy do poprawy

8-/10

Opublikowano

Wiadomo, co to za nowa dzisiejsza aktualizacja? 6 gb ściągania jak coś. 

Opublikowano
Cytat

Added a fix for crash seen in some cases at the end of MM04 (Spiderboss fight).

Added a fix for crash when losing internet connection during the ‘create game’ sequence.

Other performance improvements.

Added general stability fixes.

Various UI fixes.

Opublikowano

Gierka fajna i przyjemna, wszystko idzie gładko idę jak kosior, aż trafiłem na Spider Bossa i nie umiem sobie z nim poradzić. Za słabe staty albo broń, nie wiem, ale chyba czeka mnie spory backtracking w celu poprawienia swoich szans :(

Opublikowano
W dniu 7.08.2021 o 17:45, MLeKSk napisał:

Acziki też chyba zabugowane, bo te dotyczące wypełniania Kodeksu od dawna stoją na 87% pomimo, że wpadł już nie jeden wpis. I chyba nie tylko u mnie bo 3 aczików do tej pory nie wbił jeszcze nikt.

Dwóch, reszta jest do zdobycia.

Screenshot_20210804-210854_Xbox.jpg.e22be3a4f7f8da5e990098cb8b7f9ad4.jpg