Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Featured Replies

Opublikowano

Udało się już komuś zdobyć logo Vicarious Visions w chicagowskim Skateparku? Nie wiem jak mam się dostać na te świetliki. 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 94,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tony dowiózł! Okej, po chwili grania: jest, jak było. Combosy wchodzą jak wściekłe (nie widać tego na filmiku, bo mi łapska dalej drżą). Animacje, o które miałem ból po obejrzeniu trailerów wyglą

• Odpalasz poziom The School odpala się ten kawałek:       I znowu masz kilkanaście lat, twoimi największymi problemami jest zadanie z przyrki i dlugie pobieranie Matrixa n

• Bzduras
    Bzduras

https://www.tonyhawkthegame.com/    

Opublikowano

Już wiem jak :banderas:

Kurła, nie połączyło. 

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Właśnie miałem pisać o tym, zbieram wszystko oprócz tego V w Chicago skate park :/ a nie ruszę dalej jak tego nie zbiorę xD gracie swoim ludkiem czy gotowymi postaciami?

Opublikowano

Na wejściu lecę swoim, ale potem pani Bufoni będzie jeździć :wub:

Opublikowano

Co daje zbieranie tego V? Zbieram, a i tak nic z nim się nie dzieje, póki co THPS1 Warehouse i School wymaksowane łącznie z V.

Opublikowano

No kurczę mają rozmach z tymi reklamami :notbad:

Opublikowano
24 minuty temu, kubson napisał:

Właśnie miałem pisać o tym, zbieram wszystko oprócz tego V w Chicago skate park :/ a nie ruszę dalej jak tego nie zbiorę xD gracie swoim ludkiem czy gotowymi postaciami?

Wybij się z wielkiego halfpipe'u przy samej ścianie w stronę skateparku, wallride po ścianie, wallie na świetlik, potem zeskakujesz na prostopadłą belkę, na końcu wallplant, wracasz po świetliku i przeskakujesz na ten z literką. 

@Faka,  coś będzie, zobaczysz :)

I tak, gram swoim skaterem, potem będzie Bob, Lizzie i reszta. 

Opublikowano

Kierva w me u mnie pod domem nie ma toTonego, tylko internetowo na zamówienie ...
No i uj pograne.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bierz cyfrę stary, nie bądź pupa. 

Opublikowano
44 minuty temu, Schranz1985 napisał:

Kierva w me u mnie pod domem nie ma toTonego, tylko internetowo na zamówienie ...
No i uj pograne.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Euro AGD RTV też lipa wszystko na zamówienie gra dostępna od Wtorku 

Opublikowano

A ja mam kolejnego bloka, literka V w Burnside, trzeba rozkminić jak wskoczyć na te filary. 

Opublikowano

ja dalej sie mecze z Chicago xD chyba tam wroce jak bedzie moj skejter bardziej dokokszony lub jak skill skoczy xd

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, ale odblokowałem tryb Speedrun i nijak nie wiem jak go włączyć. Odebrałem go jako nagrodę i jak go odpalić na danej lokacji? 

Dobra, mam. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

THPS skończony, zebrane wszystkie staty i loga. W dwójce Hangar w dwa razy, teraz lecę do Szkoły.

Gram Rodneyem oczywiście.

Opublikowano

Czyli w poziomach jedynki można używać manuala?

Jezu, jak mnie ta gra jara. Nigdy nie zapomnę jak ja i moi bracia dostaliśmy dwójeczkę na wigilię tuż po premierze. Może to brzmieć żałośnie dla trzecich osób, ale to jedno z moich ulubionych wspomnień życiowych. Bracia siedzący na dywanie obok choinki, metr od telewizora nawalący w Tonego.

Opublikowano
23 minuty temu, kubson napisał:

ja dalej sie mecze z Chicago xD chyba tam wroce jak bedzie moj skejter bardziej dokokszony lub jak skill skoczy xd

Przecież możesz dowolnie dysponować statsami, zmniejszać, zwiększać, nawet te domyślne. Ustaw Air, Ollie, Speed i Rail Balance na duże wartości i dasz radę spokojnie. Pamiętaj, żeby wyjść z halfpipe przy samiutkiej ścianie. 

@Figaro, możesz ustawić sterowanie domyślne - z wszystkimi możliwościami, które doszły po THPS2, oraz schematy z jedynki i dwójki, dostosowane do swoich czasów. 

Opublikowano
11 godzin temu, izon napisał:

Najlepszy remake ever obok RE 2 ( to takie pierwsze wrażenia). Tak jakbym odpalił starego, dobrego Tonego, po prostu w świeżej, fantastycznej grafice.

Oj, mam dokładnie takie same odczucia, fenomenalnie się w to gra, szkoda tylko że nie ma wersji na switcha, bo akurat czeka mnie kilkudniowy wyjazd, więc na więcej zabawy trzeba będzie poczekać pewnie do przyszłego weekendu. :(

Opublikowano

Nie no gra jest wspaniała, aż łezki lecą, że po takich perypetiach ta marka wróciła w takiej krasie. Ależ zobaczyłbym autorski tytuł od Vicarious Visions, silnik mają opanowany, fajnie pomarzyć.

Nowy soundtrack jest piękny, już kilka kawałków dodałem do swoich ulubionych:

Opublikowano

Kariera THPS2 też skończona na 100%, zebrane wszystko* i nic nie dostałem. Zostały mi te dwie bonusowe mapy, może tam są jeszcze loga.

Super się gra, pomimo, że ciągle robię masę błędów, ale jest o wiele lepiej niż kilka godzin temu :D

*oprócz pluszaków.

Opublikowano
W dniu 2.09.2020 o 19:12, Rozi napisał:

Ayyyy, dawać już jutro! 

Tutaj koleś ma kamerę odsunięta nieco do tyłu. Ale u siebie nie mogłem znaleźć takiej... 

Opublikowano

Kariery pyknięte na 100%, teraz zbieranie statów, odblokowanie filmików i czelendże. Po przejściu stwierdzam, że z jednej strony będzie brakowało mi tego przechodzenia kariery po miliard razy każdym zawodnikiem, ale potem patrzę na listę czelendży i już mi trochę mniej smutno. No i multi :banderas: Wczoraj jeszcze łoiłem noobów po sieci aż miło. Chyba jedyna gra, w której tryb online nie spowoduje u mnie odruchu wymiotnego.

Opublikowano

No tego braku powtarzalnej Kariery to też mi brakuje jak odpaliłem nową postać. Przynajmniej staty są w innych miejscach, ale i tak wtedy samo ich zbieranie jest trochę bardziej monotonne.

Niby jest ten tryb Speedrun, ale to nie to samo.

Ja dzisiaj tworzę swojego grajka i będę robił wyzwania aby odblokować Oficera.

Opublikowano

Ależ to jest dobre, zmasterowalem tylko Szkole z jedynki i powoli wracają nawyki :banderas:Z drugiej strony smutne, że człowiek najlepiej bawi się przy remasterach, to oznacza że  w życiu zagraliśmy już w najlepsze gry :(