Opublikowano 15 lutego 20223 l Jezu jak to wygląda w ruchu brałbym day 1 gdyby nie opłacony juz Elden Ring. Czemu wszystko naraz musi wychodzić. Zestaw lego oczywiście będzie brany, minifig Alloy to
Opublikowano 15 lutego 20223 l Och nie ma to jak kiepskie argumenty na niekupienie. Na allegro jest opcja z płatnością po 30 dniach.
Opublikowano 15 lutego 20223 l xd za 30 dni to se kupi Alojke stówkę taniej a w międzyczasie skończy inna grę.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Piękne, silne i niezależne pikselowe baby vs Aloha forumowicze hehe A te gadki że nadrabia charakterem? Kogo wy oszukujecie? Chyba sami siebie ziomeczki. Zadziorny to jest drake aloy to zwykła irytująca baba, pozdro dla prawdziwych fanów bab z gier!
Opublikowano 15 lutego 20223 l @addhoc W tydzień nie dam rady przejść Teraz, messer88 napisał: xd za 30 dni to se kupi Alojke stówkę taniej a w międzyczasie skończy inna grę. I taki jest plan.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Nie mogłaby być ładna bo by spalili Sony za nadmierną seksualizację gier. Edytowane 15 lutego 20223 l przez addhoc
Opublikowano 15 lutego 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Każdy normalny na forumku. Pupcio Spoiler
Opublikowano 15 lutego 20223 l 11 minut temu, Rozi napisał: Pupcio, kiedy zmienisz styl pisania na normalny? Nie będę przymykał oczu na to bajdurzenie o tej rudej mendzie jest tyle lepiej wykreowanych kobiecych postaci w grach że aż mi szkoda strzępić morde na fanów aloy. Oczywiście równie bekowe są te doczepki że jest gruba czy coś xD tu już czysty brudny trolling z mojej strony
Opublikowano 15 lutego 20223 l Zdiecie co prawda sprzed prawie 10 lat i pewnie zaraz bedzie ze tworzona w stulejarskim generatorze ale gdybym mial wybierac to jednak co Laura to Laura.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Przystojny młody zagrajmer a do tego uwodziciel i łamacz kobiecych serc więc mogę śmiało się wypowiadać! Ale odbije piłeczkę ekolego Użytkownik ofi piszący o grach wideo na forum psxextreme.info ps. Square jbc to od piątku już nie będę przeszkadzał w temacie więc nie usuwaj dla mnie postów w którcyh niszczę tego gumiaka mamuta ofiego
Opublikowano 15 lutego 20223 l Teraz, Pupcio napisał: Użytkownik ofi piszący o grach wideo na forum psxextreme.info No ofi zero dystansu masz do tej gierki, tryb kwadrata włączył Ci się mocno.
Opublikowano 15 lutego 20223 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Niezły troll, ale szanuję. 11 minut temu, oFi napisał: W końcu goty 2022 to jest czego bronić @Paolo de Vesir dla pewności znowu zrobisz podsumowanie goty Btw Lego tym zestawem nie wie co robi. Wchodzi do świata CW. Nawet na tym forum widzę kilku kandydatów/oszolomów, aby przez to obrazić się na klocki XD
Opublikowano 15 lutego 20223 l 18 minut temu, balon napisał: @Paolo de Vesir dla pewności znowu zrobisz podsumowanie goty Btw Lego tym zestawem nie wie co robi. Wchodzi do świata CW. Nawet na tym forum widzę kilku kandydatów/oszolomów, aby przez to obrazić się na klocki XD Ale jest lakier do paznokci Halo więc chyba równowaga w przyrodzie zachowana.
Opublikowano 15 lutego 20223 l Jeszcze takie pytanko - osoby zamawiające w Euro - dostaliście te bilety do kina po zarejestrowaniu się tam? @up Szkoda, że nie dali świecącego klocka w miejscu hakowania
Opublikowano 15 lutego 20223 l Fajne klouchy, mam nadzieje że w przyszłości będzie dużo więcej takich zestawów z innych gier