Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny kawałek gameplayu - jakość słaba, ale widać o co chodzi ;)

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 267,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No siemaneczko Returnalowe swiry  jeszcze tydzien temu nie podejrzewalbym ze wystarczy mi cierpliwosci i samozaparcia zeby zrobic w tej grze cos ponad zwykle ukonczenie ale im dalej tym bylo trudniej.

• No co za Drama Queen z tego Reda!

• nero2082
    nero2082

the crash, the attack, my death. the crash, the att--   okurła co to jest za gra. co ona mi zrobiła. mam już obsesję na jej pkcie  ale po kolei    jaki to ma klimat :o bardzo tu cz

Opublikowano

:notsure: nie widzę punktacji... Mam nadzieję, że będzie jakieś bicie rekordów. 

Opublikowano

Nie spodziewałbym się w podstawowej kampanii wyników punktowych, może po przejściu jakieś dodatkowe tryby będą

Opublikowano
W dniu 19.12.2020 o 14:28, Cedric napisał:

Kolejny kawałek gameplayu - jakość słaba, ale widać o co chodzi ;)

To są urywki z housecast, który na ytbowym koncie housemarqe jest w wersji 7min, a na PSS PS5 jest wersja ponad 11min z większa ilościa gameplayu

Opublikowano
  • Autor

Na yt HMQ jest ep.1, który był tutaj wrzucony miesiąc temu. Ten urywek wyżej (i kilka innych) jest z ep.2 który jest właśnie do obejrzenia na PS5 albo w apce na telefon.

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale jaki ma być typ rozgrywki? Powtarzanie etapów? Rozwój postaci, broni? Czy po prostu maxowanie kilku etapów po zrobieniu fabuły?

Opublikowano

Returnal combines action with roguelike gameplay into a third-person shooter where players fight to survive a hostile planet that changes with every death.

Opublikowano

Czy twórcy potwierdzili tu jakikolwiek online/coop? Czy to wyłącznie single-player?

Opublikowano

Nie kojarzę żadnej wzmianki o coop/multi. 

Myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby taki tryb wrzucić do gry.

Czujesz to @Square ? Napierdalanie rekordów jak w DN i fun jak w RE5? :ohboy:

Aż do nich napiszę z zapytaniem :kaz:

Opublikowano
  • Autor

Wszystkie oficjalne wzmianki (w tym wpisy devów) mówią tylko o singlu, ale nie można wykluczać jakiegoś systemu wyzwań czy innych rankingów, patrząc na poprzednie gry studia.

Pewne jest to, że jeszcze sporo ujawnień przed nami.

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj ten materiał Ep.2 i w pewnych momentach poza walką narzucało mi się wizualne porównanie do filmu Prometeusz. 
Trzymam mocno kciuki za dobry mroczny klimat tej gry. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podoba mi się to co widzę :)

Tylko ta cena, ziomeczka od składek trzeba będzie przekonać do gierki :Coolface: :cebula:

Opublikowano

Premiera potwierdzona na 9 marca 2021.

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
Cytat

"Returnal started as a dream project for us," game director Harry Krueger tells me, speaking to the origins of codename Dark Planet. "Back when we were creating the original concept over three years ago, we really didn't hold anything back. We dared to dream, and put absolutely every wild idea that we thought was cool into a single pitch and just hoped for the best. Needless to say, we were ecstatic when Sony greenlit the project and offered their support, and we all saw this as a unique opportunity for Housemarque to create something really special."

Całość https://www.gamesradar.com/returnal-aims-to-create-unlimited-replay-value-for-ps5-gamers/

Opublikowano

Trochę oczywiście z Alienation jest no bo to w końcu bullet hell.
Dwie rzeczy, które mnie kręcą po obejrzeniu Ep.3 to budżet gry AAA (wierzę, że HM wykorzystali tą kasę odpowiednio) oraz to, że Krueger wspomniał o fajnym wykorzystaniu adaptacyjnych triggerów.

Opublikowano

Jak oglądam gameplaye to bardzo mi to przypomina Control zwłaszcza jak postać zaczyna używać swoich mocy. Może być spoko tylko pytanie jak z grywalnością bo podobno mają tam być jakieś elementy rogalikowe?