Opublikowano 14 stycznia 20214 l Czytałem tego bloga playstation ostatnio i też miałem pytać, bo kompletnie się tego nie spodziewałem, ale na to właśnie wygląda. Sama gra wygląda porządnie, nawet bardzo. Szybkie to bardzo, sterowanie wygląda na mega responsywne, a i klimacik jest elegancki. No i będzie to idealna gra na krotsze partyjki, I like it. A jak te macki wyglądaja w pewnym momencie tego trailera
Opublikowano 18 stycznia 20214 l W dniu 14.01.2021 o 21:57, suteq napisał: Jak oglądam gameplaye to bardzo mi to przypomina Control zwłaszcza jak postać zaczyna używać swoich mocy. Może być spoko tylko pytanie jak z grywalnością bo podobno mają tam być jakieś elementy rogalikowe? Tak Cytat Returnal combines action with roguelike gameplay into a third-person shooter where players fight to survive a hostile planet that changes with every death. Players can switch instinctively between firing modes by using a single adaptive trigger and can get right back into the action after dying.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Kurde nie lubię rogalików xd a miałem gierkę na radarze. No nic poczekam na recenzje i zobaczę co będą mówić bo podoba mi się klimat gierki.
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Mega czekam na gierkę bo tak wyglądający rougelike to może być moc. W marcu będzie bicie się z myślami czy returnal czy mass effect trilogy. Ze względu na cenę pierwsze wjedzie pewnie jednak ME.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l W dniu 26.01.2021 o 17:00, Ma_niek napisał: Kurwa ten dubbing moje uszy Nie ma tragedii, mogło być zawsze gorzej. A teraz wyobraź sobie w tej grze głos pani Krystyny Czubówny, to byłby sztos.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Niby lepiej dostać dopracowany tytuł ale i tak boli.Mnie się tez nie pali, backlog taki jeszcze z PS4 ze no problemooo, choć mam nadzieje, ze dostaniemy jakiś większy eks od Sony w tym roku oprócz returnala[emoji41] Na nowego GOWa nie liczę aleHorizone by siadło. Zapomniałem na smierć o Ratchecie czekam bardziej niż na horizone
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Gdyby nie Persona 5 Strikers to bym się wkur. Jednak i tak jest wku, bo to znaczy, że Ratchet jeszcze później wyjdzie. Katastrofa. GoW i GT7 na pewno nie ten rok.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Gdyby nie Persona 5 Strikers to bym się wkur. Jednak i tak jest wku, bo to znaczy, że Ratchet jeszcze później wyjdzie. Katastrofa. GoW i GT7 na pewno nie ten rok. Pewnie opóźniają by więcej konsol na rynku się pojawiło. Przeliczyli sobie ile muszą sprzedać tych gier by się zwróciło.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l No z biznesowego punktu tak. Jednak dla nas graczy, to powoli żarty się robi jeśli chodzi o czerwcowy pokaz.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Ja jeszcze liczę na to, ze ratchet wyjdzie przed returnalem. Nadzieje umiera ostatnia[emoji846] W GOW i GT7 tez nie wierze w tym roku, jeśli z GT7 będzie jak z każda ostatnia częścią to dostaniemy pod koniec generacji GT ale kończę off top.Returnala miałem nie brać, ale się przekonałem. Żadna grę w którą grałem od HM mnie nie zawiodła. Tylko Alienation słabo ograne i ich ostatni tytuł nawet nie pamietam jak się zwał i go nie kupiłem (matterfall).
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Gierka mnie na maxa kręci ale data premiery bez większej różnicy bo i tak 339 zł za gierkę nie zapłacę xd Cena spadnie w okolice 200 zł to wtedy biorę.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Gierka mnie na maxa kręci ale data premiery bez większej różnicy bo i tak 339 zł za gierkę nie zapłacę xd Cena spadnie w okolice 200 zł to wtedy biorę.Ja ma ten komfort ze dostaje punkty benefit, które wymieniam na hajs w Empiku, wiec w maju dołożę 100 i wpadnie returnal[emoji16] Tak mogę exy kupowac co 3 miechy[emoji16]
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Autor 22 minuty temu, Donatello1991 napisał: GoW i GT7 na pewno nie ten rok. Na GoW w tym roku nigdy nie było szans. Jak Horizon nie przesuną na przyszły to będzie sukces.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l 3 godziny temu, Figuś napisał: Ja prdl, Nier w kwietniu i pewnie jeszcze kolekcja Mass Effect XD I jeszcze dochodzi Outriders;)
Opublikowano 24 lutego 20214 l to studio to geniusze, ale setting srednio do mnie przemawia - wszystko ciemne i przegnebiajace ;/