Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pro wykorzystuje swoj potencial przy Returnalu? Sa jakies ulepszenia?

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 270,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No siemaneczko Returnalowe swiry  jeszcze tydzien temu nie podejrzewalbym ze wystarczy mi cierpliwosci i samozaparcia zeby zrobic w tej grze cos ponad zwykle ukonczenie ale im dalej tym bylo trudniej.

• No co za Drama Queen z tego Reda!

• nero2082
    nero2082

the crash, the attack, my death. the crash, the att--   okurła co to jest za gra. co ona mi zrobiła. mam już obsesję na jej pkcie  ale po kolei    jaki to ma klimat :o bardzo tu cz

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie to nie. Może wyższa rozdziałka, bo gra chyba lata w dynamicznej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W promocji kupiłem

KILL KNIGHT

na razie to returnal w izometrii z dusznym klimatem nawet w menu ;]

Pograłem godzinę, jest mocne wyzwanie, skomplikowany system strzelania, zanosi się na niezłą zabawę, i widzę że bardzo fajny system permanentnego polepszania postaci.

Edytowane przez Rtooj

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O, to chyba w końcu warto ps5 pro kupić :)

czekam square na recenzję!

Opublikowano

Sprawdzi się 5 minut w przerwie od Mesjasza :D

Opublikowano
  • Autor

Odpalę dzisiaj i ocenię. Ciekawe czy naprawili jakieś błędy przy okazji, i usprawnili opcje jak dynamiczny HUD, ale pewnie nie.

Opublikowano

Ogólnie lekki bezczel, podstawowa ps5 spokojnie też by przyjęła jakieś "korekty", pomijając jak wspaniała jest to gra, zdziwiłbym się gdyby wykorzystywała 50% mocy ps5. Spodziewałbym się że patch na ps5 pro to powinno być 4k w 120 fps.

Opublikowano
11 minut temu, Rtooj napisał(a):

Ogólnie lekki bezczel, podstawowa ps5 spokojnie też by przyjęła jakieś "korekty", pomijając jak wspaniała jest to gra, zdziwiłbym się gdyby wykorzystywała 50% mocy ps5. Spodziewałbym się że patch na ps5 pro to powinno być 4k w 120 fps.

Bez przesady jak wersja na PS5 działa w 1080p/60 to konsola 50% mocniejsza nie da rady przerzucać 8x więcej pikseli.

Opublikowano

Z tego co czytam to bez większej różnicy ponoć z tym patchem P

Opublikowano
42 minuty temu, łom napisał(a):

Bez przesady jak wersja na PS5 działa w 1080p/60 to konsola 50% mocniejsza nie da rady przerzucać 8x więcej pikseli.

Ok, tylko zaraz się okaże że tak naprawdę nic się nie zmieniło i tylko płynne 60 fps dodali. Ale i tak spoko, oni są bardzo kochani dla fanów, jak nie darmowe gigantyczne DLC, to darmowy patch 4 lat po premierze. Ale te dodatkowe stroje to nadal leżą na serwerach i wymagałby pewnie 4 kliknięć ;]

Opublikowano
W dniu 30.04.2025 o 10:51, Szermac napisał(a):

Z tego co czytam to bez większej różnicy ponoć z tym patchem P

Czyli nie widać tego 2.5x wiecej pixeli ?

Wczoraj jednak nie odpaliłem.

Opublikowano
  • Autor

Widać od razu, że gra jest o wiele ostrzejsza, i tyle. Patch powinien być na premierę Pro.

Opublikowano

Potwierdzam, od razu wali w morde ostrość wszystkiego. Prezentacja zajebiscie zyskała ;)