Opublikowano wczoraj o 08:06 1 dzień Ktoś bierze na premiere? Ja sie skusiłem bo demko mi mega siadło no i capgods dał normalną cene za gre wideo a nie jakieś pojebane 3 bomby
Opublikowano wczoraj o 08:14 1 dzień Niestety u mnie Pragmata przegrała z Horizonem Dżapan i naprawieniem zębów u denta, ale wskoczę kiedyś na pewno w giereczkę. Przybijcie Diance piątkę ode mnie
Opublikowano wczoraj o 09:36 1 dzień Demko fajne, wygląda mi to na taki drugi/trzeci sort od Capcomu. Od pierwszej chwili skojarzenia z Binary Domain, co w sumie jest rekomendacją. Nienajwyższych lotów głosy i dialogi, jak główny bohater do mnie wyjeżdża z "musimy coś zrobić before it's too late", to wiadomo, że pisał to stażysta na kolanie. Z drugiej strony fajny smaczek przy drugim przejściu i znalezieniu odblokowanej broni. Sama rozgrywka też się broni. Edytowane wczoraj o 09:37 1 dzień przez dominalien
Opublikowano wczoraj o 16:16 1 dzień Uruchomilem demo wczoraj na tv 4k i 120 fps na full. Optymalizacja wypas.
Opublikowano wczoraj o 16:19 1 dzień Spoko że na ps amator nawet na quality celują w 60 i raczej sie to udaje. W tej grze rzeczywiście te komputerkowe odbicia na powierzchniach będą robić robote
Opublikowano wczoraj o 18:01 1 dzień Oczywiście, że zamówione - demka nawet nie ściągałem, więc brane w ciemno.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Myślałem, że grę nadrobię jak już "przejdę" Sarosa, ale jako, że przyśpieszyli premierę to biorę day1. Trzeba wspierać nowe ip i to jeszcze w dobrej cenie. Plus po artemisie i project hail mary mam ochotę na jakieś sci-fi
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No nieźle sie wstrzelili w tą księżycową misje xD troche darmowego pr'u sobie zrobili przy okazji
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 15 minut temu, MBeniek napisał(a):Myślałem, że grę nadrobię jak już "przejdę" Sarosa, ale jako, że przyśpieszyli premierę to biorę day1. Trzeba wspierać nowe ip i to jeszcze w dobrej cenie. Plus po artemisie i project hail mary mam ochotę na jakieś sci-fi Na pewno day1, mam takie ssanie na sci-fi ostatnio, po tym jak sam dawno odleciałem w kosmos, gdyż nawet nawet Starfield mnie już jara, że hej. 13 dni między Sarosem, a Pragmatą zupełnie wystarczające.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Fajny, gameplay focused tytuł z nowym IP bez 40h przedłuzonej kampanii. Fajnie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @JaskinieTerrigenoweMarvela patrz jaka bomba będzie. Ja sobie dziś skończyłem jeszcze dwa razy demko bo słyszałem że są różne „endingi” czyli rysunek na koniec. Zrobiłem 4 i 6.Siedzi ten gameplay dobrze, jest hype.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Capgods w 2k26 forma mutant, jeszcze tylko nowej Onimushy brakuje do pełni szczęścia w tym roku.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Antihero_ napisał(a):Capgods w 2k26 forma mutant, jeszcze tylko nowej Onimushy brakuje do pełni szczęścia w tym roku.Jest zapowiedziana na ten rok
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, Pupcio napisał(a):Jest zapowiedziana na ten rokFaktycznie, dzięki za poprawkę. Uwaliło mi się, że przesunęli premierę na następny rok.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja już nic nie oglądam, gra jest zbyt krótka, żeby sobie spoilerować. Demko mnie kupiło i na Steamie wyrwałem ją za 160 zł. Nie mogę się doczekać, aż zagram.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Spodziewałem się okolic 70-75 na meta, skoncze Crimsona i wiem co bedzie nastepne do ogrania.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dobrze, że nie jest przesadnie długa, jak siądzie, to może fajnie się będzie speedrunowało.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Demko było bardzo fajne, więc było wiadomo że Pan Capcom da radę. Jak skończę RE4R to chyba się skuszę i zamówię.