Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jeśli niepełnosprawny nie ma nóg, to możemy go liczyć jako całego niepełnosprawnego, czy tylko pół? Bo to nam trochę pozmienia w procentach :/

Opublikowano

WysrywEra znów dostarcza

"Is gaming the only medium where like 90% or all people never get represented?

At this point, in all games there is essentially just one type of people, gym/fitness people. They might be bulky with muscles but they never have what regular people have, body fat.

You never see a male main protagonist with little muscles and a belly. It’s either a bulky wrestler type of character, body builder or what’s more popular today, a slim fitness guy. You never see the regular guy, you know that guy that most us see every day... In the mirror! That oh so odd guy that rather play games for some reason than spend all the spare time at a gym. We’re extinct!

Likewise you never see a female main protagonist with regular ”of so shameful curves we all pretend we don’t like here”, but with an added unearthly twist... Body fat! You either see an extreme hourglass figure with a flat belly, which makes no sense what so ever since curves are fat and you can’t choose where to lose fat, or you see a skinny character with barely any curves at all. Regular women with regular womanly curves, probably what you or your wife looks like, essentially don’t exist in gaming, at all, well maybe as an NPC if you’re lucky.

So, devs, you added the height slider, bust slider, muscle slider, even a penis slider in a future game, but did you forget the slider for body fat?"

kek.

Opublikowano

oglądam tych grubsów za oknem to niechciałbym ich jeszcze widzieć w moich ulubionych gierkach kek

Opublikowano

Przecież jest masa gier gdzie w kreatorze postaci można sobie zrobić grubola. Znowu jęczą żeby jęczeć.

Może my też powinniśmy zacząć bojkotować gry w których nie można wybrać Polaka bo czujemy się niereprezentowani? W takim Ghost Of Tsushima np. taki Mariusz spod Grudziądza by pasował idealnie na głównego bohatera, co najmniej tak samo jak grubas.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Proponuję wyje*ać większość murzynów z NBA.  Ma być po równo czarnych, białych, latynosów, azjatów, "indiańców" itd :gsr:

Co z tego że czarni są w tym lepsi.

Przecież diversiti, inklułżyn, reprezentejszyn i wogóle więc!

:shieeet:

Opublikowano

A czy te figary mają ścisk pyzdy z filmem Greyhound z Tom Hanks z powodu małych ról bambusów i jedna babka? XD 

Edytowane przez Faka

Opublikowano
21 godzin temu, Magik napisał:

Proponuję wyje*ać większość murzynów z NBA.  Ma być po równo czarnych, białych, latynosów, azjatów, "indiańców" itd :gsr:

Co z tego że czarni są w tym lepsi.

Przecież diversiti, inklułżyn, reprezentejszyn i wogóle więc!

:shieeet:

Nie zapominaj o niepełnosprawnych :reggie:

Co to znaczy, że kontuzjowany siedzi na ławce? Toż to jawna dyskryminacja. 

Opublikowano

Nie da się tego czytać, i pomyśleć ze Bansai lubi tam przebywac :dunno:

Opublikowano
Cytat

What did SkillUp do? Someone in another thread recommended the channel recently, and I just started watching a couple of videos, but I'll unsubscribe. I Googled SkillUp controversy but I didn't see anything.

Nawet zabawne. Ciekawe kiedy zbanują wszystkich youtuberów i developerów, którzy nie podążają za ich wizją świata. Mogliby wtedy pisać tylko o tym jakimi ofiarami są.

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Nawet zabawne. Ciekawe kiedy zbanują wszystkich youtuberów i developerów, którzy nie podążają za ich wizją świata. Mogliby wtedy pisać tylko o tym jakimi ofiarami są.

Ma drugi kanał z bracholem, przeznaczony dla art rajtowców.

Ja nie jestem za banowaniem youtuberów, ale jeśli takie mają zasady, to trudno. Dunkey ma za sobą parę "kontrowersyjnych" odpałów, których nigdy nie zaadresował, co dla Resetery najwyraźniej jest słabe.

Oczywistym jest, że dla forumka, gdzie krzyczenie "nigger", robienie jaj z gejów czy transów jest chlebem powszednim, będzie to niezrozumiałe.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
42 minuty temu, Figaro napisał:

Oczywistym jest, że dla forumka, gdzie krzyczenie "nigger", robienie jaj z gejów czy transów jest chlebem powszednim, będzie to niezrozumiałe.

Zawsze możesz stąd wy,pie,rdalać. :)

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Aż mi się przypomniała pewna scena

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Forumek beze mnie? Nigdyyy

Opublikowano

Ale bym zobaczył filmik od dunkeya na temat tego kur.widołku nieudaczników i snołflejków :fsg:  

Edytowane przez Bartolinsky

Opublikowano
W dniu 27.07.2020 o 09:40, Figaro napisał:

Ma drugi kanał z bracholem, przeznaczony dla art rajtowców.

Ja nie jestem za banowaniem youtuberów, ale jeśli takie mają zasady, to trudno. Dunkey ma za sobą parę "kontrowersyjnych" odpałów, których nigdy nie zaadresował, co dla Resetery najwyraźniej jest słabe.

Bo tu nie ma czego "adresować" - powiedział, to powiedział, a chore jest rozliczanie ludzi z każdego słowa i upominanie się o jakieś przeprosiny i reparacje.
Poyeby stamtąd nie kumają, że coś może być powiedziane w formie żartu, albo w konkretnym kontekście - jak ta zadyma z CDPR, gdzie słowa Kicińskiego o tym, jak ważna jest tolerancja dla odmienności i jak dzięki różnorodności efekty pracy są ciekawsze, zupełnie nie zostały zrozumiane, kilka osób się striggerowało, a reszta już nawet nie próbowała czytać, tylko polecieli z lawiną.
Hive mind jest tam przerażający, większość z nich nawet nie umie samodzielnie myśleć, a później mamy takie teksty, jak ten o SkillUpie:

Spoiler

What did SkillUp do? Someone in another thread recommended the channel recently, and I just started watching a couple of videos, but I'll unsubscribe. I Googled SkillUp controversy but I didn't see anything.

Nie wiem, co zrobił, fajny kanał, ale jak trzeba to unsubuję, skoro mówicie, że zły :reggie:
Nie wiem, kto to "art rajtowiec", ale jeśli masz na myśli LaymenGaming to bekowy kanał "newsowy" i nie widziałem tam nic politycznego - no ale psycholewackie zyeby lubią doszukiwać się podtekstów wszędzie, żeby tylko się do czegoś przypyerdolić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

They are literally braver than any of the troops around the world. I salute. o7  

XDDDDDDDDD

Cytat

Sometimes I wish Germany invaded us again and annected the whole country. 

Tylko jedna strona? :smutas:

Edytowane przez teddy

Opublikowano
  • Autor

No słabiutko, bo kraju nie zbanujesz na forum ani nie zaspamujesz na portalach społecznosciowych :pawel:

Opublikowano

Nawet na reseterze mają Polskę w dupie. :pawel: 

Opublikowano

Fajna tam propaganda leci.

Ja myślałem, że na każde zgromadzenie trzeba mieć pozwolenie od prezydenta danego miasta, a tu zdzifko ze policja ich atakuje :dunno: 

Chociaż "gdzie jest krzyż" trzymał się bardzo dlugo swego czasu i bez zezwolenia :nosacz3:

Opublikowano
  • Autor
I’m afraid Poland will become the new Chechenya:nvmnd: