Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

Opublikowano

Ehh i chuj, a nieźle Senegal wyglądał do pierwszej bramki. Nie wiem czy są w stanie odrobić dwie:notbad:

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 236 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minuty temu, Bartg napisał:

No serio pytam, bo na pewno nie skutecznością w karierze. HurriKane, ladna kontra teraz Senegal dwie po przerwie i dogryweczka

Jest jeszcze drugi Ronaldo, nazywany czasem Penaldo.

Opublikowano

Coś ze smutkiem czujem, że ta 1/8 to będzie tym razem zero niespodzianek i same awansy ziew faworytów tudzież pożywka dla jakichś neonazistów/rasistów czy innych nudziarzy.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
2 minutes ago, Rozi said:

Jest jeszcze drugi Ronaldo, nazywany czasem Penaldo.

~85% w karierze, nadal nic nadzwyczajnego. 

Opublikowano
2 minuty temu, ciwa22 napisał:

Coś ze smutkiem czujem, że ta 1/8 to będzie tym razem zero niespodzianek i same awansy ziew faworytów tudzież pożywka dla jakichś neonazistów czy innych nudziarzy.

Jeszcze tylko Japonia moze sprawic niespodzianke w tej fazie ale potem maja Brazylie.

Opublikowano
16 minut temu, Il Brutto napisał:

na szczescie w kolejnej rundzie juz czeka potezna Francja i ich wyjasnia, nie bedzie juz latwej drabinki do finalu

Walker w dobrej formie kompletnie wyłączy z gry Mbappe, a przy sprintach będzie lądował za boiskiem.

Opublikowano

Myślę,  ze w kontekście Lewego najmniejszym problemem był niestrzelony karny i niepewny, acz powtórzony karny z Francją,  a to, że zagrał chu.jowo na Mundialu. Tal naprawdę chu.jowo.

Opublikowano

Niech jeszcze Rashford pokaże temu Francuzowi kto będzie królem strzelców turnieju

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

A wezcie przypomnijcie jakims gifem tego prawiegola zielinskiego, nie pamietam tej akcji xD

poklepali prawie jak w meczu z Portugalią w Francji

comment_qb9FxPJzbmgt1UnQf5qAv2wfhnYStNCo

Opublikowano

Zauwazyliscie ze kompletnie zadnych niespodzianek ? Mam nadzieje ze druga czesc spotkan 1/8 cos dostarczy.

Btw widzieliscie kota fodena?

5741e7c9-fbb4-41a3-adf1-afc93ce3d123.jpg

Opublikowano
6 minutes ago, Zwyrodnialec said:

Może Maroko wyrzuci Hiszpanię

Raczej nie, bo tak mam w typerku

Opublikowano

Chciałbym jeszcze wrócić do wykonywania rzutów karnych, jedyną słuszną opcją jest zaza dance, dziękuję można zamykać. 

FemaleAdventurousAurochs-size_restricted.gif

Opublikowano

/ja tam sie ciesze ze nie ma niespodzianek to moze 1/4 bedzie spoko. Bo nie oszukujmy sie ale te niespodziankowe druzyny zawsze maja tak ze przejda raz na farcie a pozniej pojedynek golej dupy z batem.

Opublikowano

Chyba zapomniałeś o Dudek Dance w czasach Liverpoolu.

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Chyba zapomniałeś o Dudek Dance w czasach Liverpoolu.

Aha, a Ty chyba zapomniałeś, że Dudek był bramkarzem. :balon:

Opublikowano

Dwaj rownorzedni piaskarscy sprinterzy.

Opublikowano

Giroud o wyznaniu miłości: "Byłem trochę sfrustrowany, że nie mogłem wykończyć jednego czy dwóch dośrodkowań od niego na początku... po prostu chciałem wbić tego gola i mieć tę historię za sobą. To dla nas świetne, on mnie docenia, jestem szczęśliwy".

Ta współpraca doskonale pokazuje, czemu Mbappe miał cisnąć właścicieli PSG, by zamiast Messiego i Neymara, dali mu tylko "dziewiątkę w stylu Giroud". Mbappe chce tylko wchodzić w pole karne z lewej strony i napierdalać gole, chce grać prosto jak w PES-ie i równie zabójczo skutecznie. Nie widać w nim negatywnych emocji i samolubstwa z PSG, mimo obecności innych gwiazd tutaj nikt nie podważa że gała leci do niego i to on ładuje strzały, a cała ekipa mówi o tym, jak wspaniale się czuje i jaka panuje atmosfera braterstwa i wsparcia.

image.png.ed86d081569f114ca38e0a7feb47ebea.png