Opublikowano 13 lutego 20251 r dlaczego to jest tak cholernie brzydkie? Oni na siłę chcieli stworzyć najbardziej nieatrakcyjną wizualnie grę jaką potrafią czy o co chodzi. To jakiś wewnętrzny firmowy zakład?
Opublikowano 13 lutego 20251 r 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): dlaczego to jest tak cholernie brzydkie? Oni na siłę chcieli stworzyć najbardziej nieatrakcyjną wizualnie grę jaką potrafią czy o co chodzi. To jakiś wewnętrzny firmowy zakład? Gdzie tu masz grę? :p
Opublikowano 13 lutego 20251 r 1 minutę temu, SnoD napisał(a): Gdzie tu masz grę? :p No nie mam gry ale to jest związane z grą przedstawia historię świata/miejsca akcji, jest to część jej marketingu, który z definicji ma być zachęcający do konsumpcji, jest to udostępnione na oficjalnym kanale twórców jako część całej machiny związanej z grą, która to też wygląda delikatnie mówiąc jak pół dupy zza krzaczka albo zza rafy koralowej
Opublikowano 13 lutego 20251 r No to Ty chyba żadnych materiałów z gry nie widziałeś XD Nie wiem jaki będzie odbiór gry, ale stawiam orzechy przeciw kasztanom, że wizualia i art design to będą jedne z częściej wymienianych zalet gry.
Opublikowano 13 lutego 20251 r 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): No nie mam gry ale to jest związane z grą przedstawia historię świata/miejsca akcji, jest to część jej marketingu, który z definicji ma być zachęcający do konsumpcji, jest to udostępnione na oficjalnym kanale twórców jako część całej machiny związanej z grą, która to też wygląda delikatnie mówiąc jak pół dupy zza krzaczka albo zza rafy koralowej Się ogra się oceni, ale w 2D wyglądało to lepiej. Może to skały z Unreala zabiły tą magię Eory.
Opublikowano 13 lutego 20251 r Jeszcze tryby wydajności na konsolach (z tej włoskiej recenzji): Mam nadzieję, że na PC będzie trochę lepiej zoptymalizowane niż The Outer Worlds. Edytowane 13 lutego 20251 r przez SnoD
Opublikowano 13 lutego 20251 r o nawet nie wiedziałem że będzie RT w wersji na konsole. Myślałem że to ficzer tylko dla PC Zeszło embargo na recenzję Wygladają całkiem solidnie, trzeba będzie samemu sprawdzić jak skończę Indiane
Opublikowano 13 lutego 20251 r Teraz, SnoD napisał(a): Kolejna świetna gra od MGS? Standard Rozwiń świetna, bo Obsidian mógł lepiej, a wyszedł poziom Veilguard. No ale jest jak jest, nikt nie spodziewał się hitu na miarę KCD2.
Opublikowano 13 lutego 20251 r 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Rozwiń świetna, bo Obsidian mógł lepiej, a wyszedł poziom Veilguard. No ale jest jak jest, nikt nie spodziewał się hitu na miarę KCD2. XD Już Krysiu definicję dla Ciebie piszę Edytowane 13 lutego 20251 r przez SnoD
Opublikowano 13 lutego 20251 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Rozwiń świetna, bo Obsidian mógł lepiej, a wyszedł poziom Veilguard. No ale jest jak jest, nikt nie spodziewał się hitu na miarę KCD2. xDDDDDDDDDDDDD #tarczowanko
Opublikowano 13 lutego 20251 r Spodziewałem się gówna, a chyba wyszedł średniaczek solidniaczek (meta 80 na ten moment, pewnie deczko spadnie) czyli w sumie pozytywne zaskoczenie.
Opublikowano 13 lutego 20251 r Chłop przeszedł na normalu, najwyższym poziomie trudności i trzy szybkie runy na story. Bardzo dobrze zna uniwersum PoE. Recenzja pozytywna, ale oczywiście gra ma swoje bolączki
Opublikowano 13 lutego 20251 r 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Niesamowity dorobek dziennikarski, na pewno posłucham i wezmę pod uwagę co ma do powiedzenia Doxa Drop chłop się dopiero rozwija a może zostanie zagranicznym Kiszczakiem fajnie że jest tryb 40 na XSX
Opublikowano 13 lutego 20251 r 1 hour ago, SnoD said: Jeszcze tryby wydajności na konsolach (z tej włoskiej recenzji): Mam nadzieję, że na PC będzie trochę lepiej zoptymalizowane niż The Outer Worlds. Muszę w końcu zainwestować w TV 120hz.
Opublikowano 13 lutego 20251 r 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Muszę w końcu zainwestować w TV 120hz. Teraz to już chyba nie ma TV bez 120hz.
Opublikowano 13 lutego 20251 r No właśnie nie kumam o co ta jatka? Z recenzji wychodzi że mamy do czynienia z bardzo dobra grą. I tyle. Nie trzeba dorabiać ideologii że gra jest czymś więcej lub mniej