Opublikowano poniedziałek o 21:392 dni 2 godziny temu, XM. napisał(a):Bez szans, nie do odnalezienia.Dobrze, ofi. Bo na taki poziom się kreujesz. Na poziom ofiego. Prześpij się z tą niegodziwą myślą.
Opublikowano poniedziałek o 21:482 dni Grafika bardzo ładna, trochę przypomina Hogwart Legacy. Serii nie znam, zagrałem kiedyś 25 minut w Fable, chyba 2jkę, ale czuć brytyjski humor i nawet ten ostatni trailer lekko mroczny klimacik pokazał. Jeżeli nie będzie więcej cienizny fabularnej, jak w takim na przykład nowoczesnym Obisdianie pokroju Avowed to pewnie dam szansę.
Opublikowano wczoraj o 02:37 1 dzień 8 godzin temu, SnoD napisał(a):Na tym trailerze wygląda to aż za dobrze, gdzie jest haczyk?Taki że ten trailer w 95% to cut scenki, kilka miesięcy temu na pokazie Xboxa jak pokazali normalny gameplay to już tak wspaniale nie było ale i tak czekam, lubie ten brytyjski humor, ciekawe jak odnajdzie się w tym typowy hamburger.
Opublikowano wczoraj o 05:06 1 dzień 10 godzin temu, Figaro napisał(a):W nagrodę XM wyślę Ci mojego Viewtiful Joe.A pograłbym kurde, możemy tak zrobić
Opublikowano wczoraj o 05:11 1 dzień Autor Świetnie to wygląda, grafika, animacje, reżyseria cutscenek czuć wysoki budżet. Starzy fani zadowoleni bo wraca Jack of Blades i sporo rzeczy ze starej trylogii. Szkoda że nie wyjdzie w tym roku, ale jestem w stanie to zrozumieć.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Świat wygląda naprawdę intrygująco. Gra wydaje sie byc czymś innym. Bedzie na radarze. Dzieki Bogu, że bedzie na PS5.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 4 minuty temu, Figaro napisał(a):Dzieki Bogu, że bedzie na PS5.Wystarczyło napisać: dzięki Xboxowi ;)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wow, jestem pod wrażeniem jak ładnie ten świat wygląda. Oby nie spierdolili tego jakimś mega woke gównem i poprawili to kręcenie dupą jak się gra chłopem bo to zbyt podniecające (15:07).Walka wygląda całkiem spoko ale za to AI przeciwników to jakieś nieporozumienie, pod koniec gameplaya dosłownie NPCe stoją i dają się zabić nie wykonując niemal żadnego ataku. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Rooofie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jeszcze nad ruchem ust mogliby popracować, bo wygląda jakby postacie coś szeptały, a nie normalnie mówiły. Mimo wszystko po tych 30 minutach jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, czuć pewną baśniowość i klimat starych części. Po niedzielnym pokazie zacząłem na nowo rozważać kupno X-klocka i zrobić z niego sprzęt do multiplatform, a na Sonce ogrywać tylko exy. Nie wiem jednak czy bawić się jeszcze w Series X, czy poczekać na Helix... chyba poczekam, ale mam nadzieję, że dodadzą w nim napęd. Swoją drogą wersja płytowa na Xboxa ma wymagać pobrania danych do instalacji, a wersja na PS5 ma podobno mieć wszystko na płycie, ale za bardzo w to nie wierzę, bo "Gyrosy też miały mieć wszystko na płycie, a krótko przed premierą okazało się co innego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Piękna posiadłość? 35 000.Prostowanie wideł? 18 000.Tak można żyć. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Rtooj
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Podczas chodzenia ten movement wygląda zniewieściale, ale podczas biegania... kiedyś po internecie latał taki śmieszny wywiad ze znanym trenerem mma, w którym jednego ze swoich hejterów podsumował słowami "wyjątkowej klasy pedał".Nie jestem homofobem, ale widząc ten sposób poruszania się od razu przypomniał mi się ten cytat i moim zdaniem idealnie pasuje do opisu tego jak zanimowany jest chód i bieg męskiego protagonisty. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta gra ma chyba jedną i tą samą animacje poruszania dla wszystkich, gracza i npc bez względu na płeć. W 3:25 nawet dwa npc w tle zsynchronizowały swoje chodzenie xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, Czokosz napisał(a):po internecie latał taki śmieszny wywiadhttps://dai.ly/x5y20s2