Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Black Myth: Wu Kong

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, Amer napisał(a):

2 mówisz? U mnie 3:30, więc powoli kończę na dziś :D

To jeszcze lepiej :D 5 godzinek to zleciało o tak, pyk i nie ma, czlowiek nie wie kiedy czas ucieka przy wukongu.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 116,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
11 minut temu, Szermac napisał(a):

Na pewno brakuje Ci jednego bossa, bo do jego spotkania trzeba item z 2 chaptera :D 

Tak tak, to już wiem, trafiłem na info dzisiaj, więc ten temat sobie dziś ogarnę;)

Pewnie przy drugim przejściu będę się posiłkował info z neta żeby wszystko zobaczyć  - pierwsze przejście robię "po ciemku".

Opublikowano

Sejm hir, na ślepo to najlepsza frajda przy takim nadźganiu sekretnych rzeczy :D Potem się okaże co się ominęło, ale bestiariusz to dobra podpowiedź do tego, żeby trackować se na żywca i być uważnym.

Opublikowano

Co wybraliście w pierwszej relikwii za perka ?

Opublikowano
5 minut temu, Szermac napisał(a):

Co wybraliście w pierwszej relikwii za perka ?

Ja pierwszy od góry, ale myślałem, że będzie opcja zmiany tego ;D (Może później?:)

Opublikowano

No właśnie też tak myślałem, wziąłem zwiększenie krytycznych to ostatnie, ale chyba mogłem jednak pójść w coś bardziej skomplikowanego xD

Opublikowano

Ja już się przyzwyczaiłem, ale też na początku brakowało mi, żeby coś se poparować. Ale robienie idealnych uników też wkręca ;) Może w skillach później coś tam jest podobnego.
Zajebiste jest użycie czaru zfreezowania w momencie ataku przeciwnika (po odblokowaniu tego w skill tree ofkorz - w sumie ten sam tajming co do idealnego uniku) mega satysfakcjonujące :sir:

Opublikowano

Ja odpuszczam inwestowanie w więcej HP żeby sobie utrudnić a i tak po drodze znajdujemy przedmiot, który daje nam boosta do niego.

Opublikowano

WoW. Doyebany opening. 

Jak ktoś jest fanem Songo i spółki to koniecznie powinien w to zagrać. 

Opublikowano
3 godziny temu, Wooyek napisał(a):

@iluck85 Mając takiego smoka jak Ty, rozważać kupno tego na PS5 :notlikethis::yao:

Feeling, pieprz, pudełko, kanapa- rozumiesz :papa:

Opublikowano

Jasna sprawa, całkowicie rozumiem, choć choć mi najbardziej brakuje filmowej płynności w takich grach, to jest coś za czym tęsknię najbardziej po złożeniu smoka, tyle dobrze, że chociaż jakość mogę mieć filmową :nosacz2:

Spoiler

:Coolface:

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

No co by nie mówić to nie jest silnik dla konsol obecnej generacji, w performance masz 720p upscalowane do full HD, a i tak klatki lecą do 40 fps, ustawienia średnio gdzieś pewnie koło PCtowego medium.

Opublikowano

Napotkaliście już Wukongskie mimiki ? Może tego potwora mi brakuje właśnie, o ile są dwa mimiki w 1 chapterze, bo trafiłem tylko na jednego tam.

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał(a):
  Pokaż ukrytą zawartość

Król żółtego wiatru

Ktoś już ubił? Rozdział dwa.

Si, wczoraj.

Opublikowano
22 minuty temu, tjery napisał(a):

No co by nie mówić to nie jest silnik dla konsol obecnej generacji, w performance masz 720p upscalowane do full HD, a i tak klatki lecą do 40 fps, ustawienia średnio gdzieś pewnie koło PCtowego medium.

Si, przydałoby się już to PS5 Pro. Jak patrzę na zwiastuny Kingdom Come 2 to już oczy bolą jak to będzie poprzycinane na konsolach :D

Opublikowano

2,4 mln concurrent na Steam i dalej rośnie, jednak peak ze wczoraj przebity i widać, że jednak gra się spodobała i nie jest to raczej sztuczka z nabijaniem godzin day1. 

Kilka rekordów Guinnessa ta chińska gra pobije. 

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Tipy?

Spoiler

Chyba nic specjalnego - ale używam podstawowego stylu. Na schodach ładowałem sobie 3 kropeczki atakiem trójkątem - od razu z biegu dostawał hita na twarz.
Trzeba dobrze uniki opracować i nie dać się trafić jak skacze w powietrze i leci na nas plecami - unieruchomienie skillem, naparzać ile się da. Zmiana formy, później kolejne unieruchomienie. Jako duszy używam tej pierwszej, która zwiększa obronę no i mam broń która ma 50 ataku + mocniejszy pancerz.
IMO pewnie jak przy każdym bossie, trzeba ogarnąć timing uników - jak do tej pory był to dla mnie najtrudniejszy boss.

Opublikowano
3 minuty temu, Faranell napisał(a):
  Ukryj zawartość

Chyba nic specjalnego - ale używam podstawowego stylu. Na schodach ładowałem sobie 3 kropeczki atakiem trójkątem - od razu z biegu dostawał hita na twarz.
Trzeba dobrze uniki opracować i nie dać się trafić jak skacze w powietrze i leci na nas plecami - unieruchomienie skillem, naparzać ile się da. Zmiana formy, później kolejne unieruchomienie. Jako duszy używam tej pierwszej, która zwiększa obronę no i mam broń która ma 50 ataku + mocniejszy pancerz.
IMO pewnie jak przy każdym bossie, trzeba ogarnąć timing uników - jak do tej pory był to dla mnie najtrudniejszy boss.

No ja nie mogę kurwy ubić. Jeszcze dropi gra.

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

No ja nie mogę kurwy ubić. Jeszcze dropi gra.

To zawsze można się wybrać na inną ścieżkę albo podexpić trochę.

Opublikowano
2 godziny temu, Szermac napisał(a):

ale też na początku brakowało mi, żeby coś se poparować

ale że nie ma w ogóle parry czy później się dopiero odblokuje z drzewka skilli?