Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze komiksy

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 386,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

W tym tyg dołączyło do kolekcji dwa omnibusy. Pierwszy to Spider-Man 2099 vol. 2 oraz chip zdarsky (tu bardziej inwestycja no chyba że zrobią dodruk). Wylicytowany na ebay-u przez przypadek 99 nr spectacular spider-man gdzie pojawia się spot ale to chyba wina tego że za dużo razy oglądałem SM: poprzez multiuniwersum :gayos:. Jubileuszowy Kaczor musiał być, ponieważ m.in od tego czasopisma zaczęła się moja przygoda z komiksami :kaz:

IMG_6154.jpeg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skromnie w tym miesiącu. Uwielbiam te epici, powrót do podstawówki i tm semic:boomer:20240507_163611.thumb.jpg.452118bb9eff01a5507bc9baab00bb60.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skromne zakupy z tego tygodnia, Marvels i Niebieski w sumie duble, ale mam je z WKKM którą chciałbym opchnąć.

20240528_122355.thumb.jpg.315b0d9926341531c62643f624db94d2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem zbierać już tylko Ziemię Niczyją, ale inne też się tam gdzieś zmieszcą, hehe:

IMG_20240606_100254.jpg

Opublikowano

batman_halloween.jpg

Miałem to wydanie. Nie będę wam przypominał historii, jak straciłem wszystkie swoje komiksy Tm-Semic ( plus, minus 200 zeszytów) .Ale e weług mnie nowa, okładka ssje bateranga. Tragiczna jest. 

Opublikowano

Nowa okładka posysa; starsze wydania miały lepsze.

Opublikowano

Dokładnie, stara okładka dużo ciekawsza. Mam gdzieś to stare wydanie w kartonach w piwnicy jeszcze

Opublikowano

Czym różni się ten Marvels od wydania w WKKM? Bo widzę że znacznie więcej stron.

Opublikowano
W dniu 6.06.2024 o 23:21, Hubert249 napisał(a):

batman_halloween.jpg

Miałem to wydanie. Nie będę wam przypominał historii, jak straciłem wszystkie swoje komiksy Tm-Semic ( plus, minus 200 zeszytów) .Ale e weług mnie nowa, okładka ssje bateranga. Tragiczna jest. 

Tylko, że to nie jest ten sam komiks. To co pokazałeś, to "Batman: Nawiedzony Rycerz", który Egmont wydał w 2012 roku. Teraz ten album jest już niedostępny, ale z tego co pamiętam był to pewnego rodzaju prolog do "Długiego Halloween". No i TM-Semic nie wydał tego w całości.

Batman - Nawiedzony Rycerz. - Gildia.pl - księgarnia internetowa - komiksy, filmy, książki, muzyka, rpg

Opublikowano
2 godziny temu, MacLeSkr napisał(a):

Tylko, że to nie jest ten sam komiks. To co pokazałeś, to "Batman: Nawiedzony Rycerz", który Egmont wydał w 2012 roku. Teraz ten album jest już niedostępny, ale z tego co pamiętam był to pewnego rodzaju prolog do "Długiego Halloween". No i TM-Semic nie wydał tego w całości.

Batman - Nawiedzony Rycerz. - Gildia.pl - księgarnia internetowa - komiksy, filmy, książki, muzyka, rpg

Serio? Nie miałem pojęcia. 

Opublikowano

Sklep xzone pl dowiózł. Nie było akurat 3 i 4, uzupełnię sobie przy okazji, i tak głównie mi chodziło o to, co się dzieje po serialu.

IMG_7208.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, dominalien napisał(a):

Sklep xzone pl dowiózł. Nie było akurat 3 i 4, uzupełnię sobie przy okazji, i tak głównie mi chodziło o to, co się dzieje po serialu.

IMG_7208.jpeg

polskie wydanie nie wychodzi taniej?

Opublikowano

Może wychodzi, nie chcę polskiego. Poza tym ostatni tom po polsku to 5, czyli przed końcem serialu jeszcze.

Edit: a nie, już 6 jest, nadal przed końcem serialu.

@Shen czemu smuteczek?

Edytowane przez dominalien

Opublikowano

Amazone dość szybko się wyrobił z przesyłką i jest „życie i czasy sknerusa mckwacza”. Pierwsze co się rzuca w oczy to „jakie to bydle” całość zapakowana w karton z nadrukiem na plus. Po otwarciu pudełka mamy komiks w obwolucie z monetą, a po wyciągnięciu danie główne. Komiks jest cały w złotej farbie z przetłoczeniami do tego materiałowy grzbiet. Bardzo solidne i duże wydanie. Polska edycja „żicsm” wygląda przy tym jak ubogi krewny, a dlaczego tak pisze? Ponieważ używki kosztują nawet 800 zł co uważam grubą przesadą ale mamy wolny rynek.  

IMG_6347.jpeg

IMG_6348.jpeg

IMG_6349.jpeg

IMG_6350.jpeg

IMG_6351.jpeg

Opublikowano

Śliczne. To zawiera wszystkie komiksy czy coś wyleciało?

Opublikowano

Wgląd w pierwszy tom Omnibusa Spiderka z czasów TM-Semic