Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 843 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Zadzwoniłem z ciekawości do RTV-AGD. Będą mieć na premierę, ale nie wiadomo o której godzinie ruszy sprzedaż. Część asortymentu trafi do neta, a część rzekomo do sklepów.

Opublikowano
4 minuty temu, pistaczek napisał:

Neonet już jedzie z koksem. Zamówienie przyjęto do realizacji :)

Również dostałem potwierdzenie :)

Opublikowano

Pracownicy infolinii sklepów przed premierą konsolek powinni mieć jakieś premie wyplacane za stresujące warunki pracy i potencjalny uszczerbek na zdrowiu, pewnie niektórzy nawet PTSD się dorobią 

Opublikowano
12 minutes ago, Krzysztof Tomczak said:

Wedlug info konsol ma nie byc na polkach do konca 2020. Tylko preordery + to co rzucone na sprzedaz internetowa w dniu premiery.

Czuje ze będzie dobrze. :headbanger: Teraz trzeba to sensownie rozegrać. Złożyć zamówienie gdy uruchomią je na stronie i po robocie ak kolo 16 pojechać po odbiór konsoli.

Opublikowano
17 minut temu, Krzysztof Tomczak napisał:

Wedlug info konsol ma nie byc na polkach do konca 2020. Tylko preordery + to co rzucone na sprzedaz internetowa w dniu premiery.

Tak z ciekawosci, mozesz przykladowo zdradzic ile preorderow zajechalo na twoj sklep?

Opublikowano

I jaka to sieciówka

Opublikowano
Teraz, Fanek napisał:

I jaka to sieciówka

Pisał kolega o MM więc podejrzewam, że właśnie ta ;)

Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof Tomczak napisał:

Według jakiego info?

Opublikowano

MM 10 szt. Dla preorderow ma byc komplet. Dla reszty pozostaje oczekiwanie.

Oczywiscie mowie o jednym sklepie. Podejrzewam, ze te sztuki sa dla osob ktore wybraly odbior w sklepie a wysylki realizowane przez magazyn.

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano
14 minut temu, Rozi napisał:

Według jakiego info?

Popularny nie-sieciowy sklep z Krakowa wczoraj informował o dostępności dopiero w kwietniu 2021 (wrzucałem link do posta na FB dwie strony wstecz). Sieciówki może będą miały szybciej, ale kto wie?

Opublikowano

Dzwonili do mnie z MM, ze przesyłka nie zmieści się do paczkomatu i wyślą kurierem na adres jaki chce. (sam nic nie zgłaszałem wcześniej, tak że jak ktoś ustawił paczkomat to pewnie nie ma się co martwić i zaddzwonią z pytaniem o zmianę).

Opublikowano

Ja zamawiałem przez Allegro od nich i pisałem przez Allegro z nimi aby zmienili na kuriera. Wczoraj dostałem maila ze zmienili dostawę na kuriera dpd. Tylko na Allegro w dostawie nadal widnieje paczkomat [emoji3]

Opublikowano

W temacie zaczyna się robić gorąco, a to dobry prognostyk :notbad:

Opublikowano
21 minut temu, Snake_Plissken napisał:

Dobra, przyznawać się kto będzie czatował pojutrze o godz. 00:00:01? :P

Jo beda. Pozatym mam mieć niby info chwilę wcześniej od kiero z neonetu odnośnie godziny startu i ilości dostępnych sztuk.A jak myślicie będzie z szybkoscią realizacji zamówień? Tzn gdzie najszybciej można spodziewać się przesyłki? 

Edytowane przez Rash

Opublikowano

No to fajne to Sony, szykuje się grudzień ze Switchem :reggie:

Opublikowano

Zadzwoniłem na infolinię mm żeby zmienić paczkomat na kuriera. Sympatyczna Pani poinformowala, że miło że sam dzwonię bo centrala się nie wyrabia z dzwonieniem do klientów którzy wybrali paczkomat :D:facepalm: