Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

9 minut temu, Ranger86 napisał:

przy odbiorze osobitym wałku mi nikt nie wciśnie....

na reddit czytałem już o kilku rozbojach bo ktoś się umówił na odbiór na odludziu..PS5 serious business :cool2:

comment_1605701703eU5gfZ7LqGontMS0dzVFHs,w400.jpg

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 843,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano
12 minut temu, easye napisał:

a gdzie Ty masz info na strone MM ze wysyłają do 15 grudnia?

Media Markt na fejsbuniu odpowiada, że zamówienia będą realizowane do 15 grudnia. Jaki otrzymasz los w loterii to nie wiem, ale żeby wygrać, trzeba grać ;)

Opublikowano

no to by oznaczało ze sprzedaja jednak stock którego nie maja.

Ładne chuje.

Opublikowano
3 minuty temu, pistaczek napisał:

Media Markt na fejsbuniu odpowiada, że zamówienia będą realizowane do 15 grudnia. Jaki otrzymasz los w loterii to nie wiem, ale żeby wygrać, trzeba grać ;)

a napisali jakiego roku? Nie panikujcie bądźcie dobrej myśli - MM podobnie jak ME twierdzi że wszyscy dostaną na czas.

Edytowane przez kris to kristof

Opublikowano

Na tej aukcji na allegro z dodatkowym padem jest napisane że wysyłka od 15 grudnia :kaz:

Przedsprzedaż
Wysyłka od 15 gru.

Dostawa za darmo
Przewidywana dostawa: za 28 - 30 dni u Ciebie
Opublikowano

Pewnie po ogarnieciu preorderow zostaly im jakies resztki. Teraz pytanie czy te resztki to 12 sztuk czy moze chociaz z 120 :shieeet: znowu kto pierwszy ten lepszy, a reszta w grudniu 

Opublikowano
  • Autor

czyli tym razem o paletę się nie zabijesz ale F5 na klawie będzie zmasakrowany :banana-santa::banana-santa: ta strona im klęknie 100%  

Opublikowano

heh, dokopalem sie do tego komentarza z 15 grudnia. No to chuj, wyglada na to, ze oni rzeczywiscie beda chcieli sprzedawc stock ktory ma dopiero dojechać. xD

Opublikowano

DPD z Media Marktu już nadał - brzydal właśnie do mnie jedzie :banderas: 

Cytat

Drogi Odbiorco,

Za pośrednictwem DPD Polska, nadana została dzisiaj tj.: 18.11.2020 16:26 do Państwa przesyłka

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Jak lidlomix potaniał o północy o 300zl to klienci zabili sklep lidl online wejściami (a rano juz wyprzedane) więc nie wróżę sukcesu jak o 10 jutro nagle milion nerdów zbombarduje MediaMarkt xD

Opublikowano

No to zaczyna się clown Fiesta. Dzwoniłem przed chwilą do MM w moim mieście w którym miałem odbiór. Typ mi powiedział że szanse na odbiór są nikłe bo dostali kilka konsol i wszystkie wysłali kurierem. Pre order zamówiony 17.09 płatność z góry. Pozdrawiam Media Markt

Opublikowano

W Arabii jak zwykle skromnie :shieeet:

Tymczasem moje zamowienie z ME dalej niewyslane. No przynajmniej nie bede musial rano sie zrywac i jechac po odbior no ale na popoludnie to juz mogliby dostarczyc do sklepu :reggie: dobrze ze jeszcze jest ten piatek w razie czego jak juz kompletnie zamula pisde

Opublikowano

Empik - mam niby status: skompletowany, ktory zmienil sie dzisiaj, ale jeszcze nie dostalem info o wysylce

Opublikowano

Moja z tego co widzę to jednak pojechała do paczkomatu. Ogólnie to hype mi trochę opadł w tym tygodniu, ale jak trafi się dobra sztuka to będę uradowany.

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Hiamara napisał:

No to zaczyna się clown Fiesta. Dzwoniłem przed chwilą do MM w moim mieście w którym miałem odbiór. Typ mi powiedział że szanse na odbiór są nikłe bo dostali kilka konsol i wszystkie wysłali kurierem. Pre order zamówiony 17.09 płatność z góry. Pozdrawiam Media Markt

co to za miasto. weź nie stresuj ludzi

Opublikowano
4 minuty temu, danjelek napisał:

Empik - mam niby status: skompletowany, ktory zmienil sie dzisiaj, ale jeszcze nie dostalem info o wysylce

Ja mam nadal w realizacji, tak więc nadal lepiej jak u mnie. :D

Opublikowano

Oho, co do mediamarkt to szambo wybija na wypoku tez

(pipi) nie odbiór osobisty. Zamówiony i opłacony preorder, dzwonię teraz do punktu odbioru, a oni mówią, że raczej nie będą mieć jutro, bo opłaconych mają ponad 100 sztuk, a przyjechało 12.
Pozdrawiam serdecznie Media Markt

zupełnie taka sama sytuacja u mnie, dzwonilem przed chwilą i typ mi powiedział że mieli kilka konsol na sklepie ale wszystkie wysłali już kurierem

Ktos wie czy xsx jeszcze dostepne? XDDDD

Opublikowano

Jak to czytam to tętno zaczyna lagować :obama: Cieszę się, że moja już jest potwierdzona na miejscu.

Opublikowano

No to coś czuję że będzie lipa. 

Opublikowano
  • Autor

były takie numery przy premierze PS4 w niektórych miastach, że wydawali sztuki dla preorderowców ludziom co przyszli na premierę

zawsze jest kibel, zależnie od sklepu/miasta większy lub mniejszy

@Hiamara atakuj ich na fb żeby się odnieśli do tego

Opublikowano

W końcu te złodzieje z mediamarktu nadały moją paczke z PS5, teraz wierzyć w DPD :kaz:

ALE BEDZIE GRANE !!!!!!!!!