Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Ranger86 napisał:

Są jeszcze spoko ludzie, nie chcący zarobić na konsoli

Pół dnia spedziłem na OLX dzisiaj, dzwoniac i dostajac info ze cena juz poszła w gorę, że 4 tysiace, że 3800.... az dodzwoniłem sie do koleszki z Rudy Śląskiej który wystawił konsolę za 2300 + flaszka.... nie wierzylem ale dodzwoniłem się jako pierwszy i mam już konsole w domu za cene sklepową plus flaszka... jak zapytalem dlaczego w takiej cenie sprzedaje dopowiedz mnie rozwaliła... "wiem jak ja bym się czuł gdybym dzisiaj jej nie dosta i nie chce być (pipi)em zarabiając na jakimś graczu"... co za gość :) miałem dziś mega farta :) 

Tak samo chce sprzedać konsole, które dzis mozna bylo zamówić. Jak tylko dojdzie to leci na OLXa ;p Fajnie, że jeszcze idzie spotkać uczciwych ludzi :D

Ewentualnie wymiana digital na napęd z doplatą do wersji z napędem. Konsole kupiłem dla chrześniaka, ale ojciec mu zdazyl zamówić. 

Edytowane przez matizek92

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 914,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano
1 minutę temu, matizek92 napisał:

Tak samo chce sprzedać konsole, które dzis mozna bylo zamówić. Jak tylko dojdzie to leci na OLXa ;p Fajnie, że jeszcze idzie spotkać uczciwych ludzi :D

Skąd jestes :D

Opublikowano
Teraz, NeYoLDZ napisał:

Skąd jestes :D

Bytom. Sam mam XsX i poluje na wersje digital bo mniejsza o ten napęd plus po prostu tansza, a chce pleja tylko dla exow (spidera bym ograł) 

Opublikowano

Na Allegro sklep robson sprzedał 4 konsole za 4998zl 

Opublikowano
8 minut temu, matizek92 napisał:

Bytom. Sam mam XsX i poluje na wersje digital bo mniejsza o ten napęd plus po prostu tansza, a chce pleja tylko dla exow (spidera bym ograł) 

Jak za cenę sklepową + dobra flaszka to daj znać, podjadę :) 

Opublikowano

Panowie, a jak w Polsce z wersja Digital? Bo widze u wszystkich biale pudelka, a nie bede ukrywal, ze mnie interesuje tylko wersja cyfrowa. 

Ogolnie obie wersje sa tak samo dostepne czy Digital trudniej chapnac?

Opublikowano

Wszyscy tak fajnie opowiadacie o tych swoich przygodach online z kupieniem konsoli a tu ch.uj i nikt się nie rozbił o pralki w drugim rzędzie:reggie:, nikt nie zahaczył o regały z suszarkami przy próbie ścinania zakrętu. Widzę pełna kulturka. :sir:

Nie o take otwarcie walczylem. :sapek:

Opublikowano

Pytanie do tych, ktorzy kupili na pierwszą premierę w MM: po zapłaceniu długo widnieje Status Zamówienie złożone bez żadnych informacji o wysyłce itd.? Właśnie przelałem kase i bym chcial dowiedziec sie co z terminem wysyłki itd. a tu tylko takie info i nic

Opublikowano
7 minut temu, BudryzPL napisał:

Pytanie do tych, ktorzy kupili na pierwszą premierę w MM: po zapłaceniu długo widnieje Status Zamówienie złożone bez żadnych informacji o wysyłce itd.? Właśnie przelałem kase i bym chcial dowiedziec sie co z terminem wysyłki itd. a tu tylko takie info i nic

Właściwie to do momentu, aż nie uszykują Twojej konsoli do wysyłki/odbioru. 

Opublikowano

Jakbyś zamawiał w Empiku to około 18.00 dostałbyś jeszcze dziś numer przesyłki :P

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
3 godziny temu, Welna napisał:

ME ze mna leci w h....

Nadal nie mam konsoli, wyslane do punktu dostawy w statusie

To musisz sam zadzwonić do sklepu gdzie jest odbiór, konsola u nich leży i to sklep klika i dostajesz sms z odbiorem. Miałem dziś to samo

Opublikowano

Ja zamówiłem z Empiku i drugi dzień zamówienie jest przygotowane do wysyłki i jeszcze nie wysłali, dzisiaj dostałem tylko smsa ze z powodu dużej ilości zamówień maja opóźnienia :(

Opublikowano
40 minut temu, BudryzPL napisał:

Mi zmienili status na "zrealizowanie" dopiero dziś koło 12. Wcześniej musiałem dzwonić na infolinię czemu do tej pory nie dostałem magicznego kodu PIN do odbioru konsoli. A konsola fizycznie była już u nich w sklepie, możliwie, że nie wyrabiali z zamówieniami. 

Opublikowano
4 minutes ago, devor said:

Ja zamówiłem z Empiku i drugi dzień zamówienie jest przygotowane do wysyłki i jeszcze nie wysłali, dzisiaj dostałem tylko smsa ze z powodu dużej ilości zamówień maja opóźnienia :(

U mnie niby paczka z Empiku wyszła, tak mi pani na infolinii powiedziała, ale chyba utknęła w DHL. Dziś konsoli nie dostałem.

Status na trackingu jest nadal:

Aktualny status
OTRZYMANO DANE ELEKTRONICZNE
DHL otrzymał dane elektroniczne przesyłki. Informacje zostaną zaktualizowane po przekazaniu przez Nadawcę przesyłki do transportu.

Oby jutro doszło :/

Opublikowano

Oby jutro doszło [emoji32]

Dziś zamawiałeś czy był to preorder?

Opublikowano

W ogóle jest jakaś szansa, że sklepy rzucą coś w okolicach świąt? Jakieś info coś ktoś? Troszkę się człek napalił i chętnie zrobiłby sobie drobny prezencik w tym smutnym jak pisda roku.

Opublikowano
30 minut temu, Hiki napisał:

U mnie niby paczka z Empiku wyszła, tak mi pani na infolinii powiedziała, ale chyba utknęła w DHL. Dziś konsoli nie dostałem.

Status na trackingu jest nadal:

Oby jutro doszło :/

A dostałeś smsa ze paczka została wysłana?

Opublikowano
1 hour ago, Nataniel said:

Dziś zamawiałeś czy był to preorder?

Preorder.

52 minutes ago, devor said:

Nie dostałem jeszcze.

Opublikowano
10 minut temu, Hiki napisał:
Godzinę temu, devor napisał:

Nie dostałem jeszcze.

Ja mam cały czas status skompletowane, na infolinii powiedzieli mi ze jak będzie wysłane to dostanę wiadomość o tym.

Opublikowano

Właśnie MM napisało, że zamówienia z allegro będą realizowane po 15 grudnia a te ze strony do 15 grudnia

Opublikowano

Ci kurierzy z USA...  Później się ludzie dziwią, że im konsolka nie działa :D

Opublikowano
10 hours ago, devor said:

Ja mam cały czas status skompletowane, na infolinii powiedzieli mi ze jak będzie wysłane to dostanę wiadomość o tym.

Konsola właśnie wylądowała. Po 23 był update trackingu, że paczka jest w sortowni w mieście, ok 7:00 sms i status "Przesyłka przekazana kurierowi do doręczenia". 10:00 jest :)

Opublikowano
35 minut temu, aset napisał:

Właśnie MM napisało, że zamówienia z allegro będą realizowane po 15 grudnia a te ze strony do 15 grudnia

Nie, nie, nie

MI media markt odpisał tak:

"W nawiązaniu do wiadomości informuję, że zamówienie zostanie wysłane do 15.12."