Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Przez chwilę pojawił się bundle za 3654 z kamerą, padem, jakieś 3 gry - nie zdążyłem zauważyć, bo od razu odświeżyłem i znikło. :D 

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 843,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Przypomina mi się aukcja za chyba 9000 w bundlu z iPhone 12MAX. [emoji1787]

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mogłem kupić przed chwilą w euro rtv konsola , trzy gry , pad , kamerka i co tam jeszcze za 3650 a;e ja potrzebuję samą konsolę do ogrania czterech gier z ps 4 . 13.24 . Po co mi gry na ps5 ?

Opublikowano

Wygląda na celową zagrywkę sklepu - wystawić konsole, którą wszyscy chcą, z gown4mi, których nikt nie chce i kasa się zgadza..... [emoji58]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Braciak sieknął za 3600 z dwoma padami i jakimiś gierkami :facepalm: Brać?

Opublikowano

Była przez chwilę za 3654 w zestawie. Ja chce konsole a nie to. Co za cwaniactwo. 1

Opublikowano

Płatność tylko z góry :D8ee8690d26a01f55917a86069733adcb.jpg

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
4 minuty temu, KamileQ napisał:

Wersja digital pojawiła się w media expert

Ja mam "błąd przy dodawaniu do koszyka"

Opublikowano
6 minut temu, KamileQ napisał:

Wersja digital pojawiła się w media expert

Nie tylko kumplowi udało się zamówić wersje z napędem

Opublikowano

Media Expert wrzuciło :)
Sprawdzcie, mi sie udalo bez problemu

Opublikowano

Czyli co, RTV euro nie uraczy nas dzisiaj niczym innym tylko tymi bundlami :(

Opublikowano

Zadzwoniłem na infolinie euro. Nie ma potwierdzenia samej konsoli i na teraz mogę zamówić ten zestaw.

3600 za gowniane gry, zbędna kamerkę. Jeszcze pada bym zrozumiał.... 

Opublikowano
Teraz, froncz piotrewski napisał:

Euro jakie ścierwo xDDDD Forumowi janusze to przy nich matka Teresa. Szkoda ze zamiast tych gier nie dodali do tego zestawu za 3700 kolekcjonerskiego szalika xDDDD

Też mnie wku...., ale kupiłem ten zestaw. Sklepy lecą już po bandzie. O ile pad i Valhala ok cała reszta mnie nie interesuję.